Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (368)

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička nasadila vysokou laťku, na kterou dvojka neměla ani zdaleka a které se trojka zdatně přiblížila, ovšem tohle se k té laťce nepokusilo ani vyskočit. Nechápu, jak to mohli takhle zvorat, když když se jim podařilo najít slušnou zápletku s dítětem od sousedů, čímž se odlišili od předchozích dílů a velmi sympatické postavy, hlavně Alex. Celou dobu to nebylo moc strašidelné, tak jsem si říkal, že nevadí, že finále mi napraví chuť a ono skončilo dříve než začalo. Smrti naprosto nic moc a hlavně finále po nastavované hodině a půl trvalo asi 2 minuty, kdy se jen Alex motala dokola a chtěla něco najít, pak se tam objeví nějaký čarodějnický borky, Katie udělá baf a je to... Aspoň kapka originality by tohle zachránila na průměr, ale finále to pro mě pohřbilo nejhlouběji, jak to šlo. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Opakuje se to neustále dokola, tvůrci někdy přidávají nové nápady. Blbý je to, že z toho neumí udělat pořádný horor. Postavy naprosto nesympatické, nějací se chovají jako blbci. Nápad se ale trochu povedl. Tentokrát s ním i trochu pracovali. Konec slabý, ale svůj účel splnil. No nic, dávám 2* SPOILER! I když všichni zhebli, tak se jedný povedlo dostat aspoň na zahradu... ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem všechny díly tohoto nesmyslu a musím skutečně a bezkonkurenčně tvrdit, že tenhle je nejmíň logický a hlavně úplně nezáživný. Člověk se přirozeně lekne pouze u scén kdy najednou padá nůž ze stropu nebo za postavou, která se zrovna vyskytuje v záběru stojí jakási Katie, která stihla ve všech předchozích dílech umřít bez zjevné příčiny ( a shledávám logický a v celku přijatelný průměrný horor pouze první díl, který měl ještě šťávu typickou pro tento typ hororu). Pomineme, že nemáme absolutně žádný přehled o tom, kdo je kdo nikdo nikde nevysvětlil příběh jejich rodiny a postavy se svévolně pohybují s notebooky po domě a natáčí jakési zelené tečky a teleportují se jakoby se nechumelilo. Asi si budu muset v této době zvyknout, že je u Američanů naprosto normální, že chodí po cizích domech a v klídku si tam filmují kdejaké interiéry a vlezou i tam kam by normální a i ten nenormální člověk NIKDY nevlezl jenže vlézt do baráku z kterého pochází podivný kluk Robbie co přitáhl k vám jakéhosi ducha a jeho matku nikdo nikdy neviděl pouze jednu vteřinu v jednom záběru jakási postarší ženská a nic k vysvětlení. Co je na tom jako strašidelného??? Tvůrci si ke konci nemohli odpustit velkou hromadu ženských s divnými xichty a zjevně to mělo symbolizovat oběti těch "démonických duchů". V tomto případě nechápu kdo v závěrečné scéně jako točit tu bloncku jak jí něco táhne po zemi a pak najednou zase točí ona? A já jsem asi úplně mimo nebo nevím....strašné! Hloupější než dům v růžích nebo americké romantické šlágry na které se nedá dívat. K pobavení mi musela nutně sloužit scéna kde se kluk MUSEL utopit, protože ho duch topí ve vaně asi pět minut a najednou vyleze ven jako rybička...Pátý díl???? SERIOUSLY??? ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Když se vám miniklon vzbudí ve dvě ráno, snaží se vám hodinu jen tak pro zábavu rozeškrábat krk i ksicht a potom si zase spokojeně usne, zatímco vás jako obvykle postihne insomnie, možná si vyberete nějakou ukolébavku v televizi. Vsadila jsem na PA4, od začátku páchnoucí odérem nudného rodinného videa. Puberťáci, spratci, nikdo nepoužívá mozek, nikdo se nechová logicky, sem tam něco spadne, sem tam šmouha... děsivé. Opravdu děsivě nuzáživné. A já jako na potvoru pořád ne a ne usnout. Jak hodnotit úplně zbytečný film, který není navzdory tagu "horor" vůbec strašidelný, ani nesplní očekávanou funkci barbiturátu? Vydojím ze sebe jednu upocenou, mouchami hojně obletovanou hvězdu. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, za co tu jednu hvězdu dávám... I když, možná jo; chvíli jsem měl skutečný strach! Na filmu jsem byl v kině a během projekce jsem sežral tři balíčky paprikových chipsů, jeden sáček slaného popcornu, dvě oříškové milky, půlku kuřecí bagety, čtyři hořké fidorky, dva páry hořických trubiček, jedny kakaové vlnky, patery mléčné miňonky, dva chilli longery, tři krémové věnečky, sáček preclíků, půl kilogramu skittles, jednu čivavu a měl jsem skutečný strach, že se poseru a svojí vražednou hnilobou zamořím celý kinosál. Naštěstí vše dobře dopadlo a já se posral až po cestě domů. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Elderly 4. (tarponko)
  • Přibližně první dvě minuty filmu, ve kterých je mimo jiné scéna z filmu Paranormal Activity (2007), kdy je proti kameře vymrštěno zakrvácené tělo ženy, byly omylem promítány v kině Cineworld v Nottinghamu, kam několik desítek dětí s rodiči přišlo na film Madagaskar 3 (2012). Kino se návštěvníkům omluvilo, vrátilo jim vstupné a darovalo volné lístky na další promítání. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama