Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Recenze (942)

carlos.s 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála věcí, které mi na tomhle úžasném filmu vadí je ta, že se scénáristé nedrželi hlavní dějové linie prvních dvou dílů. V obou dílech se na začátku všichni ožrali a pak zjišťovali co se dělo. Zde se všichni probudí s kocovinou naopak až na konci (Námět na opravdu poslední díl čtyřdílné trilogie). Také je dobré si před shlédnutím tohoto dílu připomenout předchozí dva, neboť je zde mírná návaznost. ()

bmx6 

všechny recenze uživatele

Na potřetí je to trochu o něčem jiném než předchozí pařby.A o to víc nudnější.Takže docela zklamání.Chow mě ve filmu pěkně sral.Ale dávám aspoň dvě hvězdičky za hudbu,která se mi dost líbila a za velice málo vydařených scén.Doufám,že už žádné další pařby nebudou,protože to už by byla zhovadilost. ()

SelfishMan 

všechny recenze uživatele

Je smutné, když vrcholem filmu jsou 2 minuty mezi závěrečnýma titulkama. Hangover Part III bych si dokázal představit jako samostatně stojící film, neodkazující se ničím na původní sérii. Ať už typem humoru nebo zápletky se myslím hodně odklonil od naprosto geniální jedničky. Nebyl jsem vůbec spokojený s vývojem postav, upozadění Phila a Stua, z Alana je sice magor dvojnásobný a jen těžko snesitelný, ale Leslie Chow (alias Chang) je magor ultimátní a místy už jsem měl pocit, že to bylo za hranou trapnosti a snesitelnosti (a to mi nevadí zvrácený a ten nejčernější smysl pro humor). Marketingové heslo o epickém zakončení série je neskutečně přehnané, zakončeho - možná, ale epicky určitě ne (o epičnosti mám jinou představu, ale každý máme jiný metr). Na druhou stranu Goodman byl myslím dobrým oživením a pokud bych si opravdu odmyslel předchozí díly série (hlavně výbornou jedničku), tak to bylo relativně zábavné a myslím, že by hodnocení bylo i vyšší. Koncept jedničky ale nejde vyvařovat neustále dokola a nadstavovat, protože zákonitě to musí skončit v podobném bodě jako dvojka nebo trojka, proto si myslím, že to mělo skončit na vrcholu a nesnažit se o trilogii za každou cenu (ale když to sype tak to sype a je potřeba diváky trošku podojit). Asi zklamání roku vzhledem k mým očekáváním. 65% ()

rekurseman odpad!

všechny recenze uživatele

Málo filmům dávám "odpad", ale v tomto případě si to nemohu odpustit. Nevím čím, ale děsně mi připomíná "pseudo krimi komedii" "Savage", která stála taky opravdu za to (některé scény jako by autoři Pařby na třetí převzali z tohoto paskvilu). Děsná zápletka, divný děj, velmi málo prvků moderní komedie, pokud nepočítáme hloupý americký humor. Hodinu a půl jsem se těšil, až tento film skončí. A konec? Konec skončil velmi otevřeně, kdyby se takový děj jako na konci udával celým filmem, tak by to bylo jiné kafčo, pan režisér si dal asi opravdu silného práska. Palec dolů! ()

musculimus 

všechny recenze uživatele

Žádná Hangover se nekoná, čímž Part III zradil celý koncept. Cooper a Helms hrají Galifianakisovi ne druhé, ale třetí housle, a Bartha je pro jistotu ze hry. Tajně jsem doufal v návrat Mikea Tysona, ale marně. Nejlepší (a prakticky jediné skvělé) scény jsou s žirafou a v zastavárně. ()

Simba72 

všechny recenze uživatele

Tak tento diel je určite najhorší zo všetkých. Dve, tri vtipné scénky ale inak strašná nuda. Dej ma absolútne neoslovil, nebavilo ma pozerať sa hodinu na to ako hľadajú toho číňana, aj keď sem tam zahlásili nejakú hlášku, ktorá mala byť asi vtipná, no mne pripadala skôr trápna. Všetky dobré vtipy vyčerpali v jednotke a viac pokračovaní ani radšej nemali robiť. ()

Lomprdik 

všechny recenze uživatele

Veliké zklamání, sice jsem čekal, že to nebude žádná sláva, ale tenhle díl byl naprosto zbytečný, moc jsem se nezasmál. ()

paradoxman 

všechny recenze uživatele

Doug si tentorkát zahrál o trochu víc než v předchozích dílech, ovšem ani to nepomohlo skomírající sérii slušně zakončit. Všechno tu už bylo, tak přidáme vážnější linku a pár mrtvých... a protože to není dost a pořád náš divák očekává komedii, zamícháme do filmového hrnce pár nelogičností. I proto nebylo vtipné například mezititulkové zakončení, ovšem i přesto dávám 3 hvězdy. Těch pár gagů, všechny v podání geniáního Zacha Galifianakise, mě opravdu rozesmálo. ()

SMilan 

všechny recenze uživatele

Trailer v kine 4*, film doma 2*, výsledné 3*. Trailer ma pobavil omnoho viac ako samotný film, celé sa to nejako vlieklo. Škoda, že to nezačalo poslednou scénou, až tá mi dostatočne pripomenula, ktorej série mal byť tento snímok vyvrcholením. ()

Hookins86 

všechny recenze uživatele

Celej film si asi každej bude říkat - další díl a nic moc. Taky jsem si to říkal a ještě navíc, že by to tímhle díle mohli zakončit. Ale to co jsem viděl po titulkách, mě bez donucení přimělo změnit názor! Už se nemůžu dočkat pařby o svatební noci! :D ()

kokky 

všechny recenze uživatele

Asi to není dobrý nápad srovnávat tenhle díl z těmi předchozími, ale nemužu si pomoct. Chybí tomu ten předchozí šmrnc, spád a vtip. Stále je to jedna z lepších komedii, ale na předchozí díly se rád podívám kdykoli znova. Tady to říct nemůžu. ()

lacerta 

všechny recenze uživatele

Z nějakýho zvrácenýho důvodu mě to bavilo víc než jednička s dvojkou. I když některý vtipy byly silný kafe (scéna s žirafou), tak pořád tak nějak míň odporný než třeba "houbička" dvojky. Když budu předstírat, že věřím, že by Alan přežil přechozí dva díly a nikdo z nich ho neumlátil za to, co jim provedl a neudělal to ani nikdo další (jako scéna s dítětem byla fakt na pěst), tak se na to dá i koukat. Ale co mi opět výrazně přebývalo (stejně jako u 1 a 2), byl Ken Jeong. Tenhle chlápek nehraje roli, ale vždy a všude Kena Jeonga a všude mi vadí stejně. Jinak je to dokonalá recyklace sebe sama. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Ked sa to tak zoberie, cela Hangover seria pre mna ostala dodnes z vacsej casti nepochopena. Predosle dva diely povazujem za cisty priemer, skratka nic, co by akokolvek dokazalo vybocit z prapodivneho mainstreamu. Okrem toho, na to, ze ide o komedie, ma v podstate ani jeden diel nedokazal nijak vyrazne pobavit, nie to este rozrehotat. Nuz... a uplne rovnako, lenze v tomto pripade este v biednejsom prevedeni, na mna posobi i "trojka". Zhruba prvu pol hodinu som sice mal aspon aku-taku nadej, ze by sa nebodaj autori konecne strafili aj do mojej predstavy relativne pohodovej komedie, no zvysok to cele zakopal pod ciernu zem. Film na mna neucinkuje dokonca ani staby nejaka tradicna "jednohubka". Totalne zbytocna snimka, ktora si sice zrejme najde svojich divakov, no mna mina priam kilometrovym oblukom. Momentalne uz len pevne verim, ze tymto dielom autori celu seriu zavrsili. V opacnom pripade zacnem pochybovat o ich dusevnom zdravi. Takze... ako vlastne zhodnotit celu trilogiu jednym slovom? Aha, ano... NUDAAAAA.... 40%. ()

kacer4 

všechny recenze uživatele

Okrem scén v obchode s hudobnými nástrojmi a v hoteli to bol dosť tažké pozerať. Veľká slabota, ale veď to bolo natočené len pre peniaze. ()

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama