Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší hvězdy českého filmu se v přímém přenosu z Velkého sálu pražské Lucerny utkají o prestižní ceny. Letošní ročník je poctou filmové hudbě a není tedy náhodou, že nás galavečerem provede Lucie Bílá. (oficiální text distributora)

Diskuze

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

Zbrožek si během svých posledních 2 Lvů dělal z celého ceremoniálu (za pomoci Čtvrtníčka, Daniela a dalších) totální prdel, což rozhodně nebylo na škodu. Protože předávání cen jsou vždy vyloženou přehlídkou ubohostí, jiné možné pojetí než Zbrožkovo tuto tragédii ještě prohlubuje.

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

Dušek se Zbrožkem byli často i přes všechny rafinované humoristické záměry lehce trapní, ale přesto jejich moderování měla alespoň nějakou úroveň. Bílá k zblití byla.

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

to je fakt, možná kdyby se udělovalo jen jednou za 2-3 roky například, tak by byla konkurence lepší.

Rexistens

Rexistens (hodnocení, recenze)

je to kazdy rok vic a vic, to cimrmanovske, ".... že si navzájem pochválí svá vlastní díla a rozdělí se o ceny, jak to tak chodí." Nevyhoda tehle cen obecne je totiz v tom, ze nekomu je musi dat i kdyby se natocily same sracky (ne zeby se snad u nas posledni dobou tocilo neco extra jineho )

pouler

pouler (hodnocení, recenze)

Tohle by nezachránil ani Eben :))) viník je Vachle... a výběr moderátorky a i ona se musela zapotit... já to nerozdýchám... Lidem vadí cena za scénář ale že to celé nemělo úroveň je podstatnější věc.

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

chezush: já jsem u toho psal na čsfd jednu biografii, kdybych se měl JENOM koukat, tak bych to nedal. hlavně Bílá byla dost často na pěst.

chezush

chezush (hodnocení, recenze)

Sama sobě se divím, že jsem se na to vydržela koukat  až do konce... 

O.Peta

O.Peta (hodnocení, recenze)

Sinn: Mareše ne, ale tak filmovou událost by mohl vzít aspoň někdo kdo umí mluvit a je z oboru, myslím tedy herce.

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

Kdo dává odpad, měl by shlédnout jaká byla třeba zlatá hokejka 2011 :-D Proti tomu byla tohle skvělá podívaná.

Sinn

Sinn (hodnocení, recenze)

O.Peta: Viděl bys tam raději Mareše? I moderátory máme na hovno. Ale tohle je vážně síla..

O.Peta

O.Peta (hodnocení, recenze)

Na to se vážně nedá koukat, asi se pak podívám jen na výsledky. Jak mě to loni s Budařem docela bavilo, tak teď je to trapná šaškárna. To nemáme moderátory, že tam cpou zpěvačku? Nechápu.

Reklama

Reklama