Reklama

Reklama

Kocour v botách: Tři ďáblíci

  • USA Puss in Boots: The Three Diablos (více)

Známý kočičí hrdina, skvělý šermíř a okouzlující tanečník se vrací, aby získal zpět vzácný rubín ukradený tajemným Šepotalem. V cestě mu však stojí tři chundelaťoučcí zlobivci... Nechvalně proslulý francouzský bandita zvaný Šepotal ukradl princezně Alexandře rubín z královské koruny. Mise Kocoura v botách je jasná: vzácný kámen získat zpět. Nejprve musí Kocour vyslechnout tři ďáblíky – na první pohled roztomilá koťátka, která byla Šepotalovými nohsledy a nyní úpí v Alexandřině žaláři. Jejich roztomiloučké pohledy by rozpustily i sněhuláka – jsou však pouhou fasádou, za kterou se skrývá ďábelská prohnanost. Naletí Kocour na jejich heboučkou neodolatelnost? (Česká televize)

(více)

Recenze (74)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nenápaditý a trochu přiblblý příběh ještě zhoršoval otřesný dabing verze, ke které jsem se dostala. Je to trapárna. Akorát vtípek s očním soubojem, kdy se Kocour a koťata vzájemně přebíjejí dojímavějšími pohledy mě rozesmál. Včetně řešení, jak se vypořádat s doširoka otevřenýma kočičíma očima, kterým se prostě nedá odolat..... Ne, že bych měla někdy chuť v reálu to na nějakou kočku použít. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Podobně jako The Cat Haz Swagger, fiktivní reklama, je i Puss in Boots: The Three Diablos doplněk k celovečernímu Kocouru v botách. Nic víc, nic míň. A koťátka jsou stejná paka jako malé děti. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas s Kocourem v botách je určitě zdařilejší než celý celovečerák z roku 2011 (i když těžko srovnávat). Každpopádně jsem se dobře bavil. Je to vtipný, je to roztomilý a má to dokonce i solidní zápletku. A hlavně tam není žádný podělaný vejce! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Pěkný, krátký film o Kocouru v botách, kterého všichni známe v filmu Shrek, jenž potká tři kočičí "neviňátka". Ke shlédnutí zde. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Kromě souboje pohledů prakticky o ničem - souboj s Le Chuchoteurem naprosto fádní a ihned zakončený, jakoby se tvůrci zalekli šance se ukázat. Na těch 13 minutách to mohlo být našlapanější. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostá darda, 13 minut v kuse sem se tlemil.Mnohem lepší než samotný celovečerák, k plnýmu počtu chyběl epičtější finální souboj, ale jinak snad jeden z nejlepších krátkometrážních animáků, který chca nechca vykalkulovaně hraje na city se třemi malými koťátky, ale sere pes když to funguje, souboj očiček mega.80%. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Kocour je vedle Oslíka tou nejvtipnější postavou z celé série Shreka a tento krátkometrážní animák je toho důkazem. Když se k tomu ještě přidají tři menší nezbedné verze samotného kocoura, tak je vskutku o zábavu postaráno. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tieto krátke filmiky nemám rád. Robené na silu, bez nápadu a napätia. Puss in boots nie je zase až tak dobrý film, aby ustál takéto rýchlovarné somariny. A tých "veľkých" animákov čo toto robia je stále viac než dosť. A už naozaj netreba. Zbytočne a nudné. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Zrození tří kočičích mušketýrů :) Možná se mi to i líbilo víc než film, i když tenhle kraťas taky není nic extra. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo super. Ty koťátka byla neskutečně roztomilá, zvláště ta Perla. Souboj v nejvyvalenějších rozkošných očích mě rozesmál, ale Kocour to vyhrál i s pískem v kukadlách. Zábava od začátku do konce, od "Diablos? It's a joke? These guys?", přes trénink v poušti, až po "I am the Whisperer. - Que? - I am the Wh....- One more time, ok, buddy? - I am the Whisperer - You are the Whisperer? Ok..". ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Sice jsem animáč Kocour v botách neviděl, ale kdo by ho neznal ze Shreka a tak jsem si pustil v odpočinkové náladě i tento kraťas. Je to vtipné, barevné a pohodové - takže akorát pro dnešní nenáročnou dobu. Tak se doufám autoři neurazí za mé silnější 2 hvězdičky, ale i ty jsou určitou známkou kvality i u mě - přece je to jen malý bonus a co by od toho kdo chtěl. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama