Reklama

Reklama

Když se jako mladík připlete do pouliční rvačky a v obraně usmrtí jednoho z útočníků, je Dillon "The Philly Kid" (Wes Chatham), úspěšný wrestler, shledán vinným a uvězněn nadeset let do státního nápravného zařízení Angola v Louisianě. Smrt tehdy zasahujícího policisty ho pronásleduje i zde a on je takřka k smrti ubodán jedním z vězňů, pro tuto práci pověřeným zkorumpovaným policistou Marksem (Chris Browning). Po podmínečném propuštění se setkává s přítelem Jakem (Devon Sawa), který je kvůli slabosti pro hazardní sázky až po uši v problémech. Jedinou cestou, jak dát věci zase do pořádku a splatit všechny prohrané peníze, je přemluvit Dillona ke třem zápasům v místním zápasnickém klubu. Tam si ho po prvním vítězném zápase vyhlédne trenér LA Jim (Neal McDonough). Přísným tréninkem se z něj snaží udělat bojovníka první kategorie, ale temná minulost provází i jeho samotného a nakonec jej i dostihne, když je zastřelen ve vlastní tělocvičně. Situaci svými výhružkami komplikuje Marks se svým kolegou, jež prohráli tučnou sumu peněz. Dillon s Jakem vymýšlejí za pomoci Jakeovi sestry Amy (Sarah Butler) a Rayana Maygolda (Adam Mervis) plán, jak se jej jednou provždy zbavit a sobě zároveň zařídit lepší budoucnost. (Conspi)

(více)

Recenze (23)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem přišel náhodou, díky M. J. Whitově filmografii. Osobně jsem čekal alespoň takovou roli, jako měl v Never Back Down 2. Bohužel se tu jen párkrát mihne. Na druhou stranu má hlavní hrdina taky něco do sebe. Zezačátku nenápadnej týpek se po řádném tréninku rozjede a buší to v kleci jak drak. Hlavně poslední fight je jako by člověk koukal na UFC. Příběh je obyčejnej, jednoduchej, ale určitě fanoušky žánru neurazí. Za mě 80% :) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Totálně originální příběh nesympatického jelimana s velkým srdcem a pravděpodobně i plícemi, játrou a ledvinami. Jelikož má i slezinu na pravém místě, rozhodne se pomoci nejlepšímu kamarádovi z finančních sraček tím, že se z něj přes noc stane klecový ovarový krk a zabiják, avšak s dobrým žaludkem. A dál to znáte! Udělá pár sedlehů, zabouchá týden do pytlíku, umlátí pneumatiku z traktoru obřím fajslem, trochu si zaběhá a rázem je schopen dát na držku jakémukoliv stokilovému hovadu, co je v kleci deset let jako doma a mrzačí začátečníky. Náš milý hrdina všechny zbije, vypeče zlé a prohnilé intrikány, získá srdce pipky, po které celý film slintal, jeho nejlepší kamarád bude doživotně vrtět ocasem, jen když ho uvidí a společně odcházejí ruku v ruce vstříc zapadajícímu slunci. Pokud ovšem před tím nakrmíte kočky, dočtete nejnovější Rosamunde Pilcherovou, postavíte si na váš monstrózní pupek pár lahváčů a necháte si dovést obří pizzu, na které můžete sem tam počítat olivy, dá se to vcelku bez hlasitého říhání vydržet až do konce. Jen si dejte trochu pozor, až se do toho ponoříte, začnete kibicovat a otylou rukou profesionálně naznačovat údery, aby vám ty lahváče nesletěly. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEMŮŽEŠ BÝT VŽDYCKY TEN NEJLEPŠÍ, ALE UVNITŘ JSI MONSTRUM…“ /// Úvod vobstará klišoidní postrčení do klece (prachy, kámoš… nakonec by tady mohla bejt i láska – hovno buzny, ségru má…). Zjišťuju, že mi to nevadí, páč si troufnu tipnout, že tady má jít hlavně vo rvaní. Takže čekám, až Dillon nasadí staré tepláky, vopráší zkušenosti z wrestlingu, příběh vykrystalizuje ty dobrý a špatný a začne bavit tím, jakej je to drsnej sport. Víc než solidní video film. Napěchovanej klišéma, který ovšem dorovná solidním bojem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neustále myslím na klec. 2.) Thx za titule ,,TomStrom a CrazyKidsDanny“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Box začíná pomalu střídat MMA, ale scénáře zůstávají plus mínus stejné, takže vždy záleží na tom, jak jsou nasnímány zápasy a sympatičtí herci. Mače celkem ušly, ačkoliv mi místy připadaly bezkrevné a teď tím nemám na mysli to, že by se bojovníkům neřinula z různých částí obličeje červená. Prostě to nemělo takovou šťávu, jakou se může pyšnit Warrior. I když chápu, že Philly Kid neměl ambici se pecce s Tomem Hardym rovnat. Tím spíš, že hlavní hrdina byl v tomto případě totální nesympaťák, což nemohl vynahradit ani nějakým tím talentem, protože žádný neměl. Ale ten zbytek ansámblu docela ušel a překvapí i Neal McDonough v kladné roli. Celkově spokojenost. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Aj ked z predstavitela hlavneho hrdinu novy De Niro nebude, tak mi bol celkom sympaticky. Na tonu klise som v tomto zanry zvyknuty, takze ani v tom nevidim zavazny problem. Hlavny problem je, ze hlavna a jedina deviza zanru arenoviek v tomto filme nestoji za nic. Bitky su natocene civilnym stylom bez zbytocnych akrobatickych vychytavok. Snazia sa posobit drsne a zivocisne ako napriklad vo filme Fighter, ale tvorcom sa to vobec nepodarilo. Vysledkom je natolko sterilna nuda, ze som mal chut bitky pretacat. Takze aky zmysel ma sledovat tuctovu arenovku s mizernymi bitkami? Ziadny. A aby som nezabudol. Michael Jai White hra vo filme asi 2-3 minuty a ziadnej bitky sa nezucastni. Radsej si znova pozrite bud ackoveho Warriora s Hardym alebo beckovy Never Back Down 2. 3/10. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem od toho nečekal vůbec nic, ikdyž takovýhle filmy mám rád, tak vím, že podobný filmy nemaj s realitou a skutečnými souboji vůbec nic společnýho. Ale v tomhle filmu byly souboje zvládnuté na jedničku. Opravdu solidně předvedené techniky skutečného MMA, který jednoduchý a naivní příběh dost vykompenzovaly. (nechápu komentář uživatele "Lacike", který píše, že bitky byly mizerné...) Navíc herci mi byli sympatičtí úplně všichni a to se mi často nestává. Dal bych tomu 5*, ale přece jen jsou o dost lepší kousky v tomhle filmovém odvětví. 75% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ten isty level ako Nikdy to nevzdavej 2008. Len s tym, ze tu hraje akysi Wes Chatham, chlapika s dobrym srdcom, on stretne uz postarsieho Alexa Browninga z nezvratneho Osudu, teda zase pardon, Devona Sawu. No a potom par zapasov, vymlatil tam par entit, ziskal srdce svojej lasky ...a happyend jaxvina. Asponze to vydalo na slusny priemer : 62 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Poměrně solidně natočený scény v kleci,žádný zdlouhavý srdceryvný scény tam taky naštěstí nejsou,a protože vod tohodle snímku vůbec nic nemůžete čekat,vo to víc budete spokojený.Solidní filmek bez ambicí.60%. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Chatham je držka a charisma nechal za dveřma no a? Házet na to bobek, protože jeho fighty nejsou žádným stínováním, pusinkováním a dětičkovským hašteřením. On je mlátička a se stejnou vervou, se kterou jde do každého souboje, jdete i vy, jako divák,fanoušek a sázkař! Tohle má po dlouhý době koule a ja hltal,každé kolínko, kopačku, hák, lokýtek a všechny ty fight parády!!Škoda jen,že M.J.White zůstal v saku a při zemi a nepomohl tak Kidovi k páté hvězdě! ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Krásné bohojé scény, ale naprosto neemotivní. Prostě ahoj jsem debil jdu řezat debili... Víc tam není a je mnohem více povodených rvaček než tady. Žádná sláva se neodehrála a Sarah Butler, zůstala oblečená :) Jinak faj filmík na který brzy zapomenu ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Celkom milé prekvapenie. Ležalo to na disku niekoľko rokov, ale do nemocnice na skrátenie času to bodlo jak vyšité. Síce klišoidné až až a záver krásny sladký jemnučký, ale tie bitky aj chvaty mali úroveň, to sa ráta... ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho nečekal, ale večer to zabavit dokáže a zápletka není zase tak špatná :) Herci mi byli sympatičtí a souboje byly uspokojivé, což mi úplně stačilo a film splnil to, co jsem zrovna potřeboval. Souboje mi také trochu připomínali Never Back Down a trénink byl kombinací Never Back Down a Rockyho :) Trochu mě zklamal začátek, když se tři chlapy z počátku snaží předstírat, že jim ještě nebylo ani 20..... btw Michael Jai White si mohl taky trošku "zařádit" :) ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Taková vykrádačka Rockyho a never back down. Oba zmíněné filmy jsou top. Proto se jim Philly Kid nemůže vyrovnat ani po paty. ()

StDavid 

všechny recenze uživatele

I když se už na začátku snaží pár chlápků 30+ předstírat, že jim není ještě ani 21, stejně hlavní díl viny nese scénárista - nevěrohodné černobílé charaktery a stupidně zpracované klišé na téma bojové sporty. ()

Slidger 

všechny recenze uživatele

Silně mi to připomínalo Beatdown a naopak ten jeho trénik byl zase jako Rocky. Ale po konečném shlédnutí to ušlo. ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Dvojník Dextera rozdává rány v ultimátně zápasovém filmu, který je celý posypaný růžově nabarveným cukrem, ale překvapivě to baví. Škoda nevyužitého Michaela Jai Whitea, který se mihne asi ve třech záběrech a jednom krátkém dialogu. ()

Daxus 

všechny recenze uživatele

Jednoduché jednohubka, těžící z obliby MMA. Zítra asi nebudu vědět o čem to bylo, ale dnes mám lehce povznášející pocit z toho, kterak hodní vyhráli a padoucha stihl trest. ()

64B 

všechny recenze uživatele

Konec byl nuda. Předvýdatelný, slabý, pomalý.. ale od začátku ke konci mě film bavil. Miluju příběhy outsiderů, kteří se vypracují a pak to "všem natřou". :) ()

Reklama

Reklama