Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 1

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (125)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Film jednoznačne ťahá nadol slabý scenár. Je to smola, ale archetypy sa nedajú omieľať donekonečna a séria zúfalo hľadá svoju novú nemesis ako iba večne nešikovného truľa. Je fajn vidieť ako expanduje na poli objavu a kamošov, všetko odlišné či objavované má svoje čaro a vtedy si film najviac užijete. V momente, keď máte sledovať Gargamela, Azraela a starého kondora, zarazí vás nepríjemná stopáž archaických scén. Aj napriek tomu, že to vyzerá že sa mi táto zelená jazda nepáčila, opak je pravdou a držím palce nech sa na náš milovaný seriál z detstva nikdy nezabudne. 71% ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Já na Šmoulovité postavičky nikdy v dětství nějak extra nekoukal, když je dávali v TV, každou sobotu a neděli ráno, když jsem vstal. Můj šálek kávy, byly seriály, jako My z Kačerova, Gumídci, Rychlá rota a další.. Ovšem tento film, mě překvapil. Podle hodnocení, jsem čekal průměrný, nudnější animovaný film. Opak byl pravdou. Zapomenutá vesnice je dobrým návratem v čase. Vrátil jsem se zpět, do dětských let a užil si tuhle podívanou, která mi zejména pro děti, přijde skvělou volbou. Určitě se zde nemá režisér ani scénáristé za co stydět, naopak! :) ()

Reklama

Gore 

všechny recenze uživatele

Na šmoulech jsem vyrůstal a v mé době to byl obrovský fenomén, dokonce jsem měl na základce i teplákovou soupravu s těmahle modrejma potvůrkama, a s tímhle filmem jsem se na chvíli vrátil do mého dětství a dost se mi líbilo, že to kouzlo to mělo i po letech, a i když pár moderních mrknutí to mělo, tak si to udrželo tu staromilskou atmošku a totálně to nezmodernizovali. ()

Herzeleid 

všechny recenze uživatele

To byly doby, kdy se vysílal původní seriál a všichni jsme na něj koukali, byť to nebyla žádná dokonalost. Novodobí Šmoulové nejsou úplně špatní, dokonce jsem se zde těšil na kompletní animák bez "reálného" hraného světa, ale paradoxně to fungovalo ještě hůře než předchozí snímky. Všechno je zde hezký barevné, kouzelné, ale vlastně o ničem. Možná to je tím, že poslední dobou jsou celovečerní filmy založené na obsahu, který dříve plnil funkci jednoho dílu seriálu... ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Bola som si skoro istá, že som týchto Šmolkov už videla, ale veruže nie a tak o to viac som milo prekvapená. Ani neviem prečo, no čakala som niečo horšie. Od 4 hviezdičiek ich delí len hudba a pesničky, lebo boli fakt hrozné. Ale inak sa mi tento farebný animáčik páčil. Animácia je fakt krásna, dej zaujímavy, Šmolkovia zlatí a celé je to nápadité, celkom vtipné a hlavne také milé. Deťúrence sa celý čas tvárili spokojne a ja som si oddýchla a pospomínala na detstvo a na kreslených Šmolkov. Najviac sa mi páčil Papa Šmolko a potom obyvatelia Lost Village, nebudem prezrádzať viac, ak ste film ešte nevideli. Prezradím len, že tatkovi Šmolkovi sa výlet oplatil😉 A ešte dodatok, tá lienka bola tiež super. 3,5* ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Na začátku filmu, kdy se Šmoulinka nudí, tak se do okna kouká nějaký šmoula, ale v dalším záběru tam není. (FriggoCZ)
  • V původním animovaném seriálu Šmoulové (1981) má supa zlá čarodějnice Hogatha, nikoli zlý čaroděj Gargamel. (P. J. D.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. dubna 2017 v Culver City (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama