Reklama

Reklama

Bunheads

(seriál)
USA, (2012–2013), 13 h 41 min (Minutáž: 43–47 min)

Hrají:

Sutton Foster, Kaitlyn Jenkins, Julia Goldani Telles, Bailey De Young, Emma Dumont, Kelly Bishop, Stacey Oristano, Rose Abdoo, Colleen Craig, Anna Ross (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Lasvegaská tanečnice Michelle se spontánně vdá a odstěhuje se za svým manželem do jeho bydliště, ospalého přímořského městečka. Musí se přizpůsobit nové životní situaci a zvládnout práci po boku své nové tchýně, která vede místní taneční školu. (Margerie)

Recenze uživatele erased k tomuto seriálu (1)

Bunheads (2012) 

Amy Sherman-Palladino se snaží dokázat, že dvakrát do stejné řeky vstoupíš. Tlačí sice na pilu kde se dá, konverzace i postavy jsou s Gilmorkami naprosto totožné, a to, co díky originalitě fungovalo poprvé, je napodruhé často až křečovité, ale s přibývajícími díly se na její hru dá jakž takž přistoupit. Po-vánoční polovina už konečně funguje tak, jak měly baleríny fungovat od začátku. Trochu tak naštěstí odezní problém úvodní zápletky a celkové premisy, která je vyloženě idiotská, často otřesného neherectví, a nakonec se dá zvyknout i na tu novou, ne příliš sympatickou Lorelai. Ale krásné tance, a bohužel ani ten poslední-rozlučkový z tohoto klonu nemají šanci udělat srdcovku. ()

Reklama

Reklama