Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Největším úspěchem skupiny Strange Fruit byl festival Wishbeach 1978. Dvacet let poté se hráč na klávesy Tony rozhodne vzkřísit zašlou slávu a doplnit značně prořídlá konta tím, že uspořádají koncert. Tony zatím pracuje jako dealer kondomů na Ibize a jeho práce chce změnu. Zbývá už jen přesvědčit zbylé členy kapely. Baskytarista Les zase zahradničí, ale rád by se vrátil do starých dobrých časů. U zpěváka Raye to také nebude problém, protože ten uvítá možnost, jak se ztratit před svojí žárlivou manželkou a Brian, který hrával v kapele na kytaru, je určitě nenechá na holičkách. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (96)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Evropskou šňůru s "Divným ovocem" jsem si i podruhé užil, pokus stárnoucích rockerů o návrat na pódia a ke své bývalé slávě mě po většinu času bavil, ale překvapilo mě, jak falešné tóny vnesl do děje skvělý kytarista Brianova formátu. Tady začali tvůrci přehnaně tlačit na pilu a snažili se hrát spíše na city, než na hudební nástroje. Už tradičně mě převelice bavil Bill Nighy, ale za to si můžu sám, protože jsem si ho už dávno oblíbil. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Tohle mě fakt chytilo za srdce. Moc příjemný film o partě bývalých rockerů, kteří se po letech pokouší dát znovu dohromady úspěšnou kapelu. Je to natočeno tak lidsky a pravdivě, chvílemi je vám jich líto, pak se zase od srdce zasmějete a když se jim něco podaří, máte slzy v očích a tolik jim to přejete. Všichni muzikanti jsou herecky skvěle obsazení, Rayova manželka taky nemá chybu a do toho všeho tak dobrá muzika. Still Crazy určitě zařadím k filmům, ke kterým se ráda budu vracet. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Jednou z najzaujímavejších udalostí v živote chlapa je, keď chytí druhý dych. Partička muzikantov, s ktorými sa po rozpade ich kapely život nemaznal, to po rokoch na staré kolená skúšajú znova... Zo snímku srší veľká miera optimizmu a dobrej nálady, to je zároveň aj jeho najväčšie pozitívum. Aj keď samozrejme, potešila ma aj výborná muzika. Síce som si na typický suchý britský humor musel zo začiatku trocha zvyknúť, ale potom mi už úsmev z tváre nezmizol až do samotného konca. Veľká spokojnosť. 75/100 ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Nenápadne plný film. Každá z hlavných postáv tu má svoje top momenty aj pády. Humor sa preklápa pomedzi snáď všetky polohy, ktoré ešte zvládnu byť označené za humorné. Je to láskavé aj jedovaté, úsmevné aj do rehotu, náladové aj situačné, odľahčené, no chvíľami až bolestivé. A nechýba ani doslova prdiaca scéna, ktorá však vôbec nie je samoúčelná, trefne dopĺňa celkový obrázok o tejto skvelej partii, nech už sú vzťahy medzi jednotlivými jej členmi akokoľvek komplikované. Skrátka zábava na úrovni, bez násilia a hlavne bez čo i len náznaku strojenosti. Briti, čo dodať? A je to celé aké je to hladiace, tak zároveň aj svrbivé, špinavé aj naivné... je to jedným slovom ROCKNROLL!! (a že mi samotná hudba príliš nesadla je pre túto chvíľu jedno) ()

DeAthmark 

všechny recenze uživatele

Kluci v pokročilém věku chtějí dokázat světu, že ještě nepatří do starého železa. Usměvný snímek z hudebního prostředí, mě velice blízkého. Skvěle jsem se u tohodle filmu bavil. Škoda jen, že takových to kousků není více. Za zmínku stojí také vynikající skladba The Flame Still Burns........( a vlastně i celý soundtrack ) ...... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Věkový rozdíl mezi Rachael Stirling a Frances Barber je pouhých osm let. Ve filmu hrály matku s dcerou. (Janko666)
  • Soundtrack k tomuto filmu byl nominovaný na Zlatý globus. (Lynette)
  • Pri názve filmu sa tvorcovia nechali inšpirovať piesňou od Paula Simona - Still Crazy After All These Years. (U_S_O)

Reklama

Reklama