Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Vařila myšička na Nově kašičku v hodně spáleném rendlíčku. A divákovi moc nezachutnala. Tuhle blamáž nezachránila ani půvabná moderátorka, která tady byla potřebná jako dvě pokličky na hrnec. Zápory: namachrovaná, ale v podstatě nudná porota, soutěž bez espritu a napětí, unylý průběh bez náznaku invence, malá snaha zaujmout diváka, nehodící se moderátorka. Klady: veškeré žádné. Mé hodnocení: 0% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Nerad hodnotím po prvním dílu, ale protože sledování právě po něm vzdávám, tak udělám výjimku. Originál jsem neviděl, tak nemohu srovnávat, ale v česko-slovenské verzi mi neskutečně vadí porota, která se snaží vypadat drsně a nekompromisně, ale působí to spíše jako nepovedená herecká etuda, jejímž výsledkem není zábava, ale zbytečné ztrapňování soutěžících. Polreich umí být také velmi striktní, ale pořád u toho zůstává sympatický, pánové ale toto umění postrádají a jsou jen nepříjemní a působí zbytečně arogantně. Ale i kdybych nesronával s Zdeňkem Polreichem, tak mi prostě minimálně dvě třetiny z poroty prostě nesedí. A jinak, pokud vím, jde o soutěž a tak by asi stálo za to vysvětlit pravidla, co? ()

Reklama

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden díl a byla to jedna z největších hovadin, co za dlouhou dobu zabloudila na TV. Všechna ta ultra trapná dramatická hudba a serious faces porotců a debilní hlášky, jako kdyby snad všichni zápasili v Coloseu o život, ale omyl, oni tam JENOM VAŘÍ, proboha. Jde úplně o hovno. Strašná debilovina, urážka mozku a tak všelijak podobně. Nehledě na to, jak většina bab si ani ty vlasy do culíku nedá, člověk úplně vidí, jak jim padají do jídla. Netuším, jestli je UK originál lepší a ani to nechci vědět, ale tohle, to je teda děs! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

O cokoli televizního nejevím absolutní zájem už nějakou dobu. "Osudným" mi bylo mé nachomýtnutí se k ženě, když se na jeden díl koukala, což vzbudilo můj zájem, a tak jsem se od poloviny více méně koukal. No ano, byla to novácká kokotina napraná reklamou a s vypatlanou moderátorkou, ale nějakým zvráceným způsobem mne to celkem bavilo... 60% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Já teda předpokládám, že v roce 2012 byl tento pořad na úplně jiné úrovni, takže rozhodně hodnotím, aktuální sérii. Nejsem žádný kulinářský expert, spíš jsem rád, že si sám dokáži něco někdy ukuchtit, ale z mého pohledu ti tři nejsou žádní Kašpaři, a rozumí tomu, hlavně ale vystupují profesionálně (ne jak dlaždič Pohlreich), pořad příjemně vedou a jsou sympatičtí. Soutěžící taky nejsou žádní jantaři, chut neohodnotím, ale výtvory i výborně vypadají a celkově příběh jednotlivých dílů je tak nějak dobře splácán dohromady. Je to reality show, takže od toho neočekávám kdo ví jakou přidanou hodnotu, ale rozhodně nemůžeme srovnávat s hovadinama jako je Big Brother nebo Výměna manželek, tady ti lidi opravdu něco umí. Jestli to dnes někdo hodnotí pod 3 hvězdy, tak at mi ukáže, co dotyčný dokázal... 3.4.2019 jsem změnil hodnocení ze 4 na 5. Pro mě jsou tam všichni zúčastnění úžasní lidi, kteří něco umí, porotci to parádně vedou a hlavně v životě něco dokázali. Má to i dramatický drajv a přiznám, že mě to v mnoha situacích dojalo. Nemůžu hodnotit hůř. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama