Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (281)

castor 

všechny recenze uživatele

Asi se vzácně shodneme všichni. Tak nesympatickou, necharismatickou a nepřirozenou trojici porotců si snad štáb nemohl přát ani v tom nejhorším snu. Formát kulinářské show s úctyhodnou stopáží není tak úplně zlý, ale ta nabubřelá velkolepost si jen neumně pohrává s trpělivostí diváka. Daniela Peštová nemoderuje, jen zoufale a zbytečně komentuje to, co všichni okolo vidí. Pár momentů to přeci jen má, přesto ponižování (házení talířů o zem) a povyšování se nad (nutno podotknout amatérské) soutěžící je ubohé, a hlavně naprosto zbytečné!! Pohlreich na Hrad!! ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Vařila myšička na Nově kašičku v hodně spáleném rendlíčku. A divákovi moc nezachutnala. Tuhle blamáž nezachránila ani půvabná moderátorka, která tady byla potřebná jako dvě pokličky na hrnec. Zápory: namachrovaná, ale v podstatě nudná porota, soutěž bez espritu a napětí, unylý průběh bez náznaku invence, malá snaha zaujmout diváka, nehodící se moderátorka. Klady: veškeré žádné. Mé hodnocení: 0% ()

Reklama

4ct10n

všechny recenze uživatele

Tak českej Masterchef přesně dle očekávání špatnej! Dost slabej odvar z originální verze s Ramseym. Porotci úplný nesympatický kaci. Zbytečně dosazená moderátorka, která stejně řekne nakonec 3 věty. Sledovat budu dál, protože úvodní díly nejsou to hlavní z týhle show, počkam si až se bude pořádně vařit... ()

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi se stydím za to, že figuruji mezi lidmi, kteří tuto sračku hodnotí a navíc i komentují. Ale zase mám o jeden komentář víc... Sledovala to manželka s dcerou a já jsem se k tomu tak nějak přichomítl. Celkem jsem jim to znechutil, protože musely poslouchat mé řeči o urážce inteligence atp. Čeho jsem si za těch pár minut všiml byla soutěž týmů. Kurva na co mám vařit v tým a k čemu má být kapitán týmu? Vždyť tam má být každý sám za sebe. Přece dostanu úkol něco uvařit - od těch jednodušších do fakt super těžkých pokrmů - a postupně postupuji dál. Ale to by asi nebyla taková šou, no šou... Každopádně z toho, co jsem viděl, mohu konstatovat, že se v žádném případě nejedná o soutěž o nejlepšího kuchaře, jedná se jen a pouze o lacinou šou z jakoby kuchařského prostředí. PS: Pro ty, co se zastávají soutěžících, že je porotci urážejí a že přece soutěžící nejsou žádní profíci... No a co? Když uráželi Aničku Dajdou, Dýdžeje Turka atd. atd., tak vám to u Superstar taky nevadilo. Když už se seru do debilní soutěže, musím čekat, že ze mě debila budou dělat. A jestli se ucházím o titul Master Chef, tak taky musím vařit minimálně na úrovni hotelového kuchaře. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Když to před časem zkusil v továrních halách opajcnout Pohlreich, aspoň se to pokusil udělat po česku a že ti lidé museli předvést aspoň krájení cibule. Tady vůbec netuším - a není to poprvé, u Farmy to bylo stejné - jaká jsou pravidla, jak se soutěží, vůbec nevidím ty lidi vařit. chlápek s údajně domácíma špagetama byl seřván, ale že by někdo hodil vsuvku, jak vypadají skutečné domácí špagety? A to trio si hraje na věčně nasrané borce, kterým chvílemi nevěřím ani to, že by uvařili krupičnou kaši nebo dokázali ohřát párek. A stejně jako u Farmy zas nějaký pitomec dostal nápad na ambientní soundtrack, jen ženské hejajá nahradil mužský huhuhú. O akční kameře a modrém nasvícení jak z akčňáku raději nemluvit. Příště by těm idiotům na Nově měl někdo říct, že obsah často zabere víc než forma. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama