Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Porota byla naprosto otřesná, možná jen ten slovák "ušel". Každopádně si všichni hráli na mistry světa ve vaření a ten jak ho vykastrovali, tak ten nejvíc. Jinak na pořad jsem občas juknul, protože mě zajímalo jak vaří soutěžící. Jo a nejhorší ze všech, byť Haberu mám rád, byla Daniela Peštová....co ta tam sakra dělala? ()

slatkac odpad!

všechny recenze uživatele

Tři namyšlení nagelovaní postižení kokoti co si hrajou na Pohlreicha sedí za stolem a čekají, až jim nějaký amatérský kuchař donese blivajz který navařil, aby s ním pak mohli mrdnout o zem a říct mu, že se to totálně nedalo žrát, protože do svíčkové se dává solamyl. Hlavně že sami dokázalý velký hovno, ale kritizování jim jde. Jestli si mám vybrat tohle, nebo konkureční Recept na bohatství, volím kulku do hlavy. ()

Reklama

4ct10n

všechny recenze uživatele

Tak českej Masterchef přesně dle očekávání špatnej! Dost slabej odvar z originální verze s Ramseym. Porotci úplný nesympatický kaci. Zbytečně dosazená moderátorka, která stejně řekne nakonec 3 věty. Sledovat budu dál, protože úvodní díly nejsou to hlavní z týhle show, počkam si až se bude pořádně vařit... ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Moc se nedivím zdejšímu hodnocení, protože kdo viděl originál, tomu při sledování české verze zaskočil asi ne jeden knedlík v krku. Místo geniálního Ramsayho a spol. vykoukne parta československých rádoby drsňáků v čele s mečící porotcovskou sebeparodií a korunu tomu všemu nasadí Peštová, která dokonale naplňuje archetyp blondýnky, jež by nikdy neměla otevírat pusu (natož před kamerou!!!)... uznávám, že pro mě to byl v době uvedení šok, a proto jsem od českého Masterchefa dal ruce pryč. Po dvou letech jsem mu dal ale druhou šanci a musím uznat, že s přibývajícími díly se z toho stala poměrně super oddechová zábava. Porota samozřejmě zdaleka nedosahuje levelu originálu (i když je s přibývajícími díly snesitelnější), soutěžícím se až moc pomáhá a všemu tomu chybí nějaké zásadnější vyhrocené situace, solidně zvládnutá (jistě, obšlehnutá) formální stránka a vcelku zručné dolování emocí z diváka to ale táhne nahoru. Spokojených a neurážejících 50%. P. S. U všudypřítomné reklamy na Billu jsem myslel, že si prostřelím hlavu. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

MasterChef, MasterChef ... svetová kulinárska show dorazila k nám a stala sa klasická vec - sprznilo sa čo sa dá. Možno som zaujatý lebo som fanúšikom US verzie, možno som zaujatý pretože naše prevzaté show nikdy moc nefungovali a možno to je preto lebo to celé stojí za hovno. Naozaj neviem čo napísať aby som dokázal opísať svoje pobúrenie touto našou verziou, (najlepšie to vyjadril asi Ján Liška z Gorilla.cz svojou rekapituláciou ), ale tak to trochu zhrniem - Peštová ku*evsky zbytočná a o jej moderátorských schopnostiam pochybujem (aj keď ešte nemala priestor, nič sa na tom asi nezmení). Porotcovia sa celý čas tvária akoby mali roxor v prdeli a hrajú sa na neskutočných gangstrov, vyzerajú pritom smiešne, prehrávajú a človek im to neverí ani na sekundu. Celá show postráda tempo, je to nudné, zdĺhavé a každú chvíľu nejaká sku*vená reklama. Po dvoch častiach si nepamätám ani jedno meno zo súťažiacich , žiadne skvelé jedlo, a ani jeden zaujímavý moment - to je tak trochu zlá vizitka pre túto show. Ešte sa rozhodujem či vytrvám v sledovaní, keby sa náhodou niečo udialo, ale veľké šance tomu nedávam. [Po skončení] To odpísanie na začiatku bolo zaslúžené a vôbec na to názor nemením, ale ako show pokračovala nemohol som sa zbaviť pocitu že predsa len to zlepšenie sa tam objavilo a bol to celkom zaujímavý kuchársky boj. Stále mi tam aspekty vadili, niektoré diely (úlohy) moc nebavili, ale od tej vyraďovacej fázy sa to dalo sledovať. Peštovú by som odtiaľ však najradšej vyštval, tak nesympatickú osobu som v TV dlho nebol nútený sledovať ... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama