Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Ono to vypadá jinak, když je tváří pořadu majitel několika michelinských hvězd (13) a vůbec hvězda světového formátu Gordon Ramsay a z milionů uchazečů se pečlivým castingem vybere několik potencionálně zajímavých soutěžících. Z toho vše lze ukuchtit zajímavý pořad. O to víc jsem byl zvědav, co za kejdu uklohní profláknutá TV, která zatím dokonila, co mohla. O to víc, že se jedná o pořad takového prestižního formátu jako je právě MasterChef. Bohužel, posralo se, co se posrat dalo. Namazaným dolů. Bylo mi až stydno, jak moc provinční to bylo. To, co ve světovém MasterChefovi odkrývali a hledali postupně, TV Noha nasolila hnedle. Kombinace všech archetypů (gay, hrdopíšek, komik, poctivec, matka a syn, ubulenka, patlal, snaživý kretén, naivní ksindl a další) se sejde hned v jedné řadě a to pod taktovkou tří podivínů, kteří když studovali originál a učili se "odbornosti", bohužel opsali jen jednoho z nich a to právě hned Gordona Ramsaye. Ovšem pozor, občas probleskne afekt tu opsaný od Joe Bastianiche, tu od Grahama Elliota. Tím to má být zřejmě pestré. To se na to ale nedá koukat. Na tři trapné Ramseyho kopie, přičemž jedna ještě navíc soutěžící vypískává fistulí, opravdu ne! Chybí tam určitá aviváž. Koneckonců, když už jsme u toho chybění, postrádal jsem i tu nervy drásající atmosféru z originálu. Nevím, TV Noha to nějak nohácky rozmělnila a tradičně z toho udělala blbost pro blbce. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Soudruzi, kontrolní otázka. Jakou kadenci má pizda vzor Daniela Peštová?? A hned vám odpovím, šmejdi, vím to naprosto přesně, tři slabiky za půl hoďky a někdy i méně. Dokonce mám i pocit, že znám důvod a tím je, dle mého mínění, špatně zasunutý prodlužovák v její skvostné prdeli. Proč ho tedy nevyužít tak, že bychom Kastráta, Čobolu a Přizdisráče lehce, ale opravdu jen tak na skus přiškrtili, aby jejich chuťové pohárky začaly chrochtat blahem a ten eskymácký štrůdl se jim pak zdál skutečně medium rare? Babica by se zaradoval a máznul sádlo na běžky...Ovšem některé papání vypadá naprosto skvěle. ()

Reklama

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi se stydím za to, že figuruji mezi lidmi, kteří tuto sračku hodnotí a navíc i komentují. Ale zase mám o jeden komentář víc... Sledovala to manželka s dcerou a já jsem se k tomu tak nějak přichomítl. Celkem jsem jim to znechutil, protože musely poslouchat mé řeči o urážce inteligence atp. Čeho jsem si za těch pár minut všiml byla soutěž týmů. Kurva na co mám vařit v tým a k čemu má být kapitán týmu? Vždyť tam má být každý sám za sebe. Přece dostanu úkol něco uvařit - od těch jednodušších do fakt super těžkých pokrmů - a postupně postupuji dál. Ale to by asi nebyla taková šou, no šou... Každopádně z toho, co jsem viděl, mohu konstatovat, že se v žádném případě nejedná o soutěž o nejlepšího kuchaře, jedná se jen a pouze o lacinou šou z jakoby kuchařského prostředí. PS: Pro ty, co se zastávají soutěžících, že je porotci urážejí a že přece soutěžící nejsou žádní profíci... No a co? Když uráželi Aničku Dajdou, Dýdžeje Turka atd. atd., tak vám to u Superstar taky nevadilo. Když už se seru do debilní soutěže, musím čekat, že ze mě debila budou dělat. A jestli se ucházím o titul Master Chef, tak taky musím vařit minimálně na úrovni hotelového kuchaře. ()

corona odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším čo tí traja páni také úžasné v živote dokázali, keď sa tým stále musia chváliť (veľa ľudí je dobrých v tom čo robia a nie sú kvôli tomu kreténi), ale ani to ich neoprávňuje sa správať ako debili. MasterChef je obyčajná Superstar, kde miesto amatérskych spevákov vystupujú amatérski kuchári, samozrejme je to okorenené pár psychopatmi a stratenými existenciami a celé sa to tvári akoby šlo niekomu o život. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Asi se vzácně shodneme všichni. Tak nesympatickou, necharismatickou a nepřirozenou trojici porotců si snad štáb nemohl přát ani v tom nejhorším snu. Formát kulinářské show s úctyhodnou stopáží není tak úplně zlý, ale ta nabubřelá velkolepost si jen neumně pohrává s trpělivostí diváka. Daniela Peštová nemoderuje, jen zoufale a zbytečně komentuje to, co všichni okolo vidí. Pár momentů to přeci jen má, přesto ponižování (házení talířů o zem) a povyšování se nad (nutno podotknout amatérské) soutěžící je ubohé, a hlavně naprosto zbytečné!! Pohlreich na Hrad!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama