Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem nic světoborného. Přesně tak, jak jsem si myslela z toho vyšla jedna velká parodie na Gordona Ramsaye či jakýsi ten předchůdce tohoto českého Mástršéfa. Jenže alespoň i když je Gordon vulgární jde vidět, že opravdu dobře dělá svou práci a rozumí tomu - neumím absolutně pochopit jak je možné, že porotci si dovolí sníst celé jídlo, které jim bylo naservírováno, když jim to zkazí chuť na ty další - to je NEPROFESIONÁLNÍ. Nedokážu přesně popsat svoje rozhořčení ale je mi naprosto jasné, že nova neumí nic jiného než se snažit hrát divákům na city - chlápek s berlou který jednou asi ze 4 jídel uvařil dobře a protože měl rakovinu tak ho protěžují ; pěkná slovenka se asi vyspala s někým ze soutěže, jelikož to vaření z té vizuální stránky věci a z toho co vidím nestojí za nic a tak bych mohla pokračovat nejméně u pěti dalších soutěžících. Největším vrcholem je drámo-hudba, která jako na potvoru připomíná cosi z Pána prstenů a absolutně se k tomu nehodí. Vyhrocené situace kdy porotce ječí na soutěžícího z jakéhosi popudu štábu - aby to bylo divácky atraktivnější - jsou naprosto očividné, jelikož se porotce nedívá naštvaně, ale dokonce vypadá, že za chvíli vyprskne smíchy....Nejvíce mě na tom asi rozčiluje zbytečně dlouhá stopáž jakýchsi 85 minut a ne-li více. A dalším nováckým zvykem shledávám neustálé opakování toho co se stalo - nejméně 3x za díl, jelikož je divák co se pravidělně dívá na novu a na ty seriály co tam produkují z toho úplně vymazaný. Nejhorší na tom asi je, že nyní si občan naší ČR nemůže dát ani pořádný chlast, protože je vyhlášena prohibice a tak nám nezbývá nic jiného jen tupě zírat na obrazovky a nebo se na to díky pudu vlastní sebezáchovy ani nedívat. ()

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi se stydím za to, že figuruji mezi lidmi, kteří tuto sračku hodnotí a navíc i komentují. Ale zase mám o jeden komentář víc... Sledovala to manželka s dcerou a já jsem se k tomu tak nějak přichomítl. Celkem jsem jim to znechutil, protože musely poslouchat mé řeči o urážce inteligence atp. Čeho jsem si za těch pár minut všiml byla soutěž týmů. Kurva na co mám vařit v tým a k čemu má být kapitán týmu? Vždyť tam má být každý sám za sebe. Přece dostanu úkol něco uvařit - od těch jednodušších do fakt super těžkých pokrmů - a postupně postupuji dál. Ale to by asi nebyla taková šou, no šou... Každopádně z toho, co jsem viděl, mohu konstatovat, že se v žádném případě nejedná o soutěž o nejlepšího kuchaře, jedná se jen a pouze o lacinou šou z jakoby kuchařského prostředí. PS: Pro ty, co se zastávají soutěžících, že je porotci urážejí a že přece soutěžící nejsou žádní profíci... No a co? Když uráželi Aničku Dajdou, Dýdžeje Turka atd. atd., tak vám to u Superstar taky nevadilo. Když už se seru do debilní soutěže, musím čekat, že ze mě debila budou dělat. A jestli se ucházím o titul Master Chef, tak taky musím vařit minimálně na úrovni hotelového kuchaře. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Asi se vzácně shodneme všichni. Tak nesympatickou, necharismatickou a nepřirozenou trojici porotců si snad štáb nemohl přát ani v tom nejhorším snu. Formát kulinářské show s úctyhodnou stopáží není tak úplně zlý, ale ta nabubřelá velkolepost si jen neumně pohrává s trpělivostí diváka. Daniela Peštová nemoderuje, jen zoufale a zbytečně komentuje to, co všichni okolo vidí. Pár momentů to přeci jen má, přesto ponižování (házení talířů o zem) a povyšování se nad (nutno podotknout amatérské) soutěžící je ubohé, a hlavně naprosto zbytečné!! Pohlreich na Hrad!! ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně. Gradace klání nikde, test-skill nikde, zajímavost soutěžících a s nimi divácké emoce nikde, a hlavně a především, arogantní trojice porotců stylizující se do rolí polobohů, kterým někdo zapomněl vysvětlit, že nekompromisní ostrovní ranař je jen jeden, a že nucená česká kopie, která inovaci vede směrem k voyeurské reality show, než-li kuchařské show, to prostě zabije tím nejhorším možným způsobem. ()

civalII 

všechny recenze uživatele

Podle mě jediná reality show na kterou se za posledních deset let v našich zeměpisných šířkách dalo koukat. Jistě, má to nedostatky. Toporná Peštová, šéfové, kteří se marně snaží být drsní (ale aspoň tomu na rozdíl od Pohlreicha rozumí). Možná by mělo být na CSFD dovoleno komentovat až po uplynutí celého pořadu. 95% uživatelů píše komentáře po dvou dílech, to není objektivní. Venca je bůh ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama