Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Na video film to rozhodně nebylo tak špatné. Atmosféra slušná, zápletka - dejme tomu a herci taky docela snesitelní, obzvlášť chůva se povedla :) Ale ten Chucky - já vám nevím, on i jeho hlášky mi přijdou díl od dílu trapnější...Tentokrát mě pobavil tak sotva jednou, dvěma...I krve bych uvítala o něco více a mohl dostat trochu víc zabrat, ten malej plastikovej hajzl to má díl od dílu jednodušší....Ale oproti čtyřce a pětce to bylo vydařenější. Za mě 60% ()

topi 

všechny recenze uživatele

Chucky je zpět!! Velice zdařilé pokračování, ve kterém Charles Lee Ray tolik nehláškuje, ale zabíjení mu jde pořád velmi dobře. Atmosféra je parádní a hudba LoDuca (série Evil dead) se hodně povedla! Po předchozích slabších pokračováních Chuckyho nevěsta a Chuckyho sémě je Chuckyho kletba nakopnutím celé série. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Moja srdcová séria pokračuje, a aj keď sa to na prvé dve časti nechytá, režisér si po nie práve najvydarenejšej "päťke" v mojich očiach napravil renomé, pretože táto časť je minimálne o triedu lepšia. Chucky sa tentokrát dostane do rodiny úzko spätej s jeho minulosťou a vraždenie pokračuje. Žiadna originálna zápletka sa tu samozrejme čakať nedá, ale je to stále lepšie, ako do toho strčiť nejaké ďalšie prihlúple bábiky. Kamera pekná, vraždy sú stále originálne a nápadité, Chucky je krvilačný ako má byť, akurát tie jeho vtipné hlášky tomu naozaj trochu chýbali, takže táto časť mi prišla zo všetkých asi najvážnejšia. Ale bavil som sa, teším sa na sedmičku :-) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nica je odsúdená na život na vozíku. Jedinou oporou je jej matka. Tá jedného dňa dostáva zaujímavý balík bez adresy odosielateľa. Tak ako Nica, aj jej matka berú prekvapenie z veľkej krabice ako žart. Vo vnútri sa totiž nachádza hovoriaca bábika. Od jej príchodu do domu sa začínajú diať tragické udalosti. Nici-na matka prichádza o život a veci naberajú rýchly spád. Všetkým rodinným tragédiám však ani z ďaleka nie je koniec. Niekoľko krát som sa dočítal, že táto bábika už strach nenaženie a tento horor je len akousi srandou. Z časti musím súhlasiť, ale ako pokračovanie je tento snímok skutočne vydareným dielom. Netreba ho ale brať seriózne a aspoň z časti dostanete to, čo žáner horor v tomto filme ponúka. Čiže celkom slušné gore na priemernej úrovni - 60%. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Chucky je zpět a v plné parádě! Vtípkama nešetří, kudlou se ohání jak zamlada a prohnaný je až běda. Celý film má navíc krásnou atmosféru osmdesátek, akorát v novém hávu, s modernějšími triky a zajímavým koncem. Teda von je tam ještě jeden konec po titulkách. Takže bacha na to. Jinak jsem se perfektně bavi, narozdíl od mého devítiletého synka, který viděl pouze plakát a prohlásil: "To nikdy nechci vidět, ani zamlada!" ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Prvý film série, ktorý bol upravený digitálne a ktorý bol priamo vydaný na DVD a Blu-ray. (FromHell)
  • V záverečnej scéne, kde sa herečka plazí pred Chuckym do výťahu, je vidieť, že si pritiahla nohy bez pomoci rúk, čo je nemožné, keďže je ochrnutá od pása nadol. (psy.cho)
  • Brad Dourif (hlas Chuckyho) stihol nahrať všetky svoje repliky za necelý deň, pričom celý film sa točil 30 dní. (beso74)

Reklama

Reklama