Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Chucky nikdy nebola moja obľúbená hororová postava, no videl som s ňou všetky Detské hry a tak som sa odhodlal aj k tomuto aby som si aspoň raz pripomenul toho malého zabijackého hajzlíka. Čo sa týka filmu, tak nie je zlý, ale je to skutočne len video film a to je tak všetko. Jeden dom, jeden trochu lepší príbeh, jedna zabijacká bábika a kopec tupých, nudných a mŕtvych postav. Pokial hľadáte horor na nudný deň nie je to zlá volba. Mimochodom počkajte si až skončia titulky. 60% - 3* ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Chucky je zpět a tentokrát opravdu silně ve formě. Tentokrát je to pro Charlese Lee Raye osobní záležitost na jejíž řešení čekal 25 let. A protože pomsta je nejlepší pěkně odleželá tak přišel správnej čas. Skvěle se uzavírá kruh všech dílů Dětský hry / Chuckyho. Mněl jsem dost strach co z toho bude, protože Manciniho filmy o "příteli na celý život" byly znatelně slabší než trilogie Child´s play. Jenže jak se zdá se poučil a nesnažil se natočit hororovou komedii. Ten fim nepostrádá napětí, pár lekaček, zajímavý zvraty a pěkně vygradovaný finále. Pro mně druhej nejlepší díl série a důkaz že Chucky má ještě pořád co říct a chuť po krvi ho neopustila. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Všetko, čo od Chuckyho čakáte, nič, čo by sa do neho nehodilo. Nečakaný bonus predstavuje sympatická, uveriteľne, ba dokonca rozumne sa správajúca hrdinka. Vlastne všetci tam majú všetkých 5 pohromade, žiadne vynútené hlúposti som nezaregistroval. K tomu naviac vydarený koniec... s týmto hororovým video filmom skrátka ťažko šliapnuť vedľa, je na nenáročný večer ako stvorený. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Po 2, jednoznačně nejlepší díl. Návrat ke kořenům, tj.k hororu. A originální výběr místa děje. To tu ještě nebylo. V předchozích dílech se přec jenom trochu cestovalo z místa na místo. Dům sám, je pěkně ponurý (zevnitř), až si někdy říkám, jestli není on tou hl.postavou:-) Každopádně se po tomhle díle, dost těším na 7. Zvlášť, když vím, že tam bude Alex Vincent (jediný a pravý Andy Barclay). Fiona Dourif též není špatná. Do tohohle filmu, jsem ani nevěděl, že Charles Lee Ray má dceru:) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Child´s Play 1 povazujem uz dlhodobo za najlepsi diel tejto hororovej serie. Potom prisla dvojka /69 %/, trojka /31 %/ a vyborna stvorka /71 %/. Uz s petkou Seed of Chucky /5 %/, ktoru reziroval tiez Don Mancini som si myslel, ze so seriou je amen. Chvalabohu vsak Mancini sa pochlapil, a natocil opat kvalitny strasidelny horor. Na prve vrazdy sa caka trochu dlhsie nez zvycajne, ale o to su brutalnejsie. Chucky a kliatba v nom vyvolava strach, a vynimocne mi nevadi ani to, ze Mancini -mu staci k strasidelnej atmosfere len to, ze film sa odohrava potme a do toho hra nervydrasajuca hudba. Budiz, tolerancia musi byt. Chucky je krvilacny, rezia na urovni .... spokojnost. 77 % ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Ve scéně v čase 1:14:44 Nica (Fiona Dourif) padá z výšky přímo na záda, ale v čase 1:15:8 leží na břiše a jinde, než kam dopadala. (dc125)
  • Herečka, ktorá stvárnila postavu dievčaťa menom Nica, Fiona Dourif je dcérou Brada Dourifa, herca, ktorý zapožičal svoj hlas Chuckymu. (beso74)
  • Hoci sa film odohráva v USA, natáčalo sa prevažne v Kanade. Nakrúcanie trvalo 30 dní. (ČSFD)

Reklama

Reklama