Reklama

Reklama

Už jsou to dva roky, co ďábelští Critters poprvé terorizovali městečko Grovers Bend a vyhnali rodinu Brownových. Jenomže “kluk, který křičel Critter”, Brad Brown (Scott Grimes), je zpátky... a právě včas. Z critteřích vajíček se vyklubala smrtící smečka a krvežíznivé chlupaté koule jsou celé žhavé pustit se do své oblíbené kratochvíle – do jídla. Vajíčka se brzy klubou všude, kam se jen podíváte: pole plné dobytka se stává obrovským prostřeným stolem a místní obyvatelé mizí po celých soustech. Naštěstí se vracejí tři šerifové z vesmíru, Ug, Lee a Charlie a pokusí se problém odstranit. Dokáží ale zlikvidovat Critters dřív, než Grovers Bend zmizí z mapy? Critters – Hlavní chod, plný mimořádných zvláštních efektů, je větší a lepší a jistě uspokojí vaši chuť na akci, napětí a hrůzu! (Magic Box)

(více)

Recenze (156)

choze 

všechny recenze uživatele

Víc! Víc humoru, víc akce, víc proměn, víc nápadů a hlavně víc Critterů! Později áčkový scénárista Twohy a televizní režisér a specialista na kingovky Mick Garris to vzali za správný konec a natočili nejlepší díl série, ze kterého se vám hned několik scén vryje do paměti (smrt velikonočního zajíce, proměna vesmírného lovce v Playboy Playmate, obrovská koule z Critterů). Škoda jen, že rozjezd je na mě moc pomalý, humor příliš infantilní a postavy mě serou. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Série Critters pro mě byla v dětství velkým kultem a právě ona mě na čas přivedla k hororům. Chtěl jsem vědět, jak se poprala se zubem času a sehnal si všechny díly. Jednička sází především na atmosféru a chce být regulérním hororem. Už tam jsem si to uvědomil. Když nejsou Critters na scéně, tak je to o ničem, ale těch pár chvil s nimi stojí za to utrpení. Dvojka už jede v komediálním stylu a je vrcholem celé série. Když byli Critters v kuchyni nebo se valili městem, tak jsem brečel smíchy. Bohužel čekání na ně je znovu docela úmorné. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Od prvního setkání s vesmírnými chlupáči s ostrými zoubky uplynuly dva roky, ale změn se v jejich sérii moc neudálo. Nehororového Hereka střídá hororový Mick Garris, jehož režie koketuje s televizními prvky. To je dost nepříjemné, pokud má film fungovat pro velké plátno. Garris, který nijak sérii neposouvá, přišel sice s hororovější porcí, ale toho "nejbéčkovějšího" ražení. Critters po technické stránce opět zaostávají, ale je to s nimi ještě horší v tom ohledu, že jednička se vzpírala být hloupým filmem, dvojka už hloupá je. V malém městečku se zase vyskytnou, tentokrát se vylíhnou z velikonočních vajec a jejich vražedné řádění je opět úsměvné než děsivé, ačkoliv Garris už dokáže navodit občas hororovější náladu a krvavější náladu. Jenže ve filmu není nic, co by ho zachránilo před mým podprůměrným hodnocením. V té době jsem už sérii přestával věřit a trojka stěží mohla přijít s něčím revolučním. Abych napsal pravdu, tak mě Critters ani moc nebavili. 40% ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Lepší, vtipnější, ujetější a s více srdíčkem! Jo dvojka je jednoznačně mnohem více campy a pro diváky vděčnější, už od začátku se vás snaží pobavit různými druhy humoru a jde jí to. Ruku v ruce s humornější zápletkou jdou i postavy, které mi tady přirostli více k srdci, hlavně hlavní hrdina z jedničky který je tu už puberťákem a stará se i o hodně komických chvil a hlavně ho ten kluk hraje výborně. Tohle nechci zbytečně okecávat, tohle je fakt skvělá béčková sranda co má srdce, fajn nápady a hlavně ňufíkatý Crittery, které já mám prostě radši než Gremliny. BTW: Myslím si že 1v1 fightu by vyhráli Critteři, přeci jen ty jejich bodáky co střílí a vyší rychlost při pohybu. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Criterovia sú tentoraz prepracovanejší a už nepôsobia tak gumene. Dobré je aj to že lovci odmien tu sú opäť (zmena na playmate bola super), no škoda že v polke jeden z nich dostane depku a už to nie je ono. Criterov je viac, nelogicky viac. Je to miestami aj viac uletenejšie, napríklad vpád veľkonočného zajaca cez fresku do kostola bolo slušne pôsobivé, celkové vyznenie mi však prišlo slabšie ako jednotka i keď to mal v rukách Kingov obľúbenec Mick Garris. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Přibližně v 50. minutě si je možné při přeměně jednoho z lovců povšimnout bilboardu s Freddym Kruegerem (Robert Englund) z hororové série Noční můre z Elm Street.. (Rodriguez)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama