Reklama

Reklama

Takoví normální Američané - Série 4

(série)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Jak jsme si už mohli zvyknout, každá sezóna Američanů má jiné hlavní téma, ani tentokrát tomu není jinak a na scénu se dostávají biologické zbraně. Druhá hlavní dějová linie patří jednoznačně Paige (Holly Taylor), která se musí vyrovnat nejen s informacemi o svých rodičích (Matthew Rhys a Keri Russell), ale i s problémy, jež vyvolala její sdílnost vůči pastoru Timovi (Kelly AuCoin). A aby toho nebylo málo, stále více se zamotává i situace kolem Marthy Hanson (Alison Wright). (Necrotongue)

(více)

Recenze (2)

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já bych strašně ráda věděla, zda někdo s diváků cítí stejnou potřebu jako já a to je dát Paige preventivně každé ráno po hubě místo toho rozmazlování. Mně to kazí dojem po celou dobu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtou sezónu Američanů mohu opět jen chválit. Pravda, předchozí série se mi zdála být o něco málo lepší, ale i tentokrát se bylo na co dívat. Tvůrci seriálu mohou být se svou prací spokojeni, napětí i atmosféra zůstávají, potěšil mě i větší prostor, který dostala Paige, její emocionální zmatek pěkně oživuje děj. Na druhou stranu mě mrzí, že mi zmizely, a jak naznačila závěrečná epizoda, ještě zmizí, postavy na které jsem si zvykl. Každopádně už nedočkavě vyhlížím pátou řadu. ()

Reklama

Galerie (71)

Zajímavosti (2)

  • Čtvrtá série se odehrává v zimním období. Je to tím, že Keri Russell (Elizabeth Jennings) zrovna čekala svého syna Sama. Byla v sedmém měsíci těhotenství, takže musela nosit kabáty a občas se použilo CGI k odstranění břicha. (HonzysKISS)
  • Na konci epizody zazní skladba „Under Pressure“, kterou společně nazpívali David Bowie a britská kapela Queen v roce 1981. (Trajektt)

Reklama

Reklama