Reklama

Reklama

Toy Story: Strašidelný příběh hraček

(TV film)
  • USA Toy Story of Terror! (více)

VOD (1)

Veselý výlet party z „Příběhu hraček“ se změní v noční můru, když jsou hračky nuceny přenocovat v poloprázdném motelu. Poté, co se jedna z hraček ztratí, dojde ke sledu záhadných situací, které bude třeba vyřešit dřív, než hračky potká děsuplný osud. (HBO Europe)

Recenze (54)

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

V krátkém halloweenském příběhu staré známé partičky Woodyho (Tom Hanks) a Buzze Rakeťáka (Tim Allen) se kupodivu ke slovu dostává mnohem více třetí známá hračka v podobě drzé kovbojky Jessie (Joan Cusack). Její fóbie z uzavřených prostor je klíčovým faktorem celého příběhu a postupné překonání tohoto hendikepu pomůže zachránit své kamarády. Příběh se tak vcelku výjimečně nezaměřuje na co největší procento hlášek a legračních scén, ale spíš ukazuje, jak je možné díky pevné vůli posouvat své běžné limity. I přesto není nouze o vtipné momenty (ježkova sóla jsou svým břitkým humorem naprosto dokonalá), i když bránici si tentokrát divák moc nepotrhá. Za inteligentní příběh, zajímavé (staro)nové postavičky a i za všech okolností pozitivně naladěné duo Woodyho a Buzze, nemůžu jinak, než hodnotit nadprůměrně. ()

Fryštok 

všechny recenze uživatele

Toy Story vždy byla moje neodmyslitelná srdcovka z mládí, ale až teď jsem čirou náhodou na této bohapusté stránce narazil na tento kraťas, který vypráví Příběh hraček v horroru :O no, teda až asi do poloviny, potom se děj přepna na klasickou "Escape from weird guy" záležitost, se kterou jsem už dávno obeznámen z předchozích dílů, ale to na kvalitě snímku určitě nic neubírá. Každopádně, rozhodně tuto pěknou krátkometrážní věcičku doporučuji, hlavně lidem, kteří stejně jako já chtějí nějak oblafnout „hlad“ po Toy Story 4, jenž snad vyjde v roce 2019, jak bylo předpovězeno. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Toy Story of Terror začíná ve chvíli, kdy se rodině malé holčičky (zapomněla jsem její jméno, sakra) rozbije auto a rodina (i s kufrem plným jen hraček) se musí ubytovat v opuštěném motelu, jehož majitel je takový... divný... Scéna á la Psychosu supr, postupně mizející hračky jsou opravdu strašidelné. Vlastně jde o povedenou hříčku o ztrácejících se hračkách. Nehloupé, vtipné (ať žije ježek!!), leč nic nového nepřinášející. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Angus MacLane | Hudba: Michael Giacchino | Štúdio: Walt Disney, Pixar | Ocenenia: Annie Aw - Animácia, Réžia, Scenár. Spolu - 6 výhier a 10 nominácií || Svižný krátkometrážny animáčik, ktorý sa drží svôjho názvu asi len tretinu metráže, potom sa to premení na klasickú Toy Story rozprávku o "dostať sa z bodu A do bodu B". Nič to ale nemení na tom, že je to jeden z tých podarenejších krátkých príbehov. 75% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Podle názvu a plakátu bych čekala strašidelnější podívanou ve stylu halloweenských epizod "Simpsonových", ale v tomto kraťasu se dočkáme obdobného příběhu jako ve druhém celovečeráku o Woodym a Buzzovi. Pohodička na jedno zhlédnutí, která pobaví hlavně v detailech (mě dostala zvracející PEZ figurka ;)). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Na vstupních dveřích motelu je nálepka s logem Buy and Large „BnL“ z filmu Wall-E (2008). (KGBelik)
  • Combat Carl je hračkou, kterou v prvním díle odpálí Sid. Hlavní inspirací pro hračku byla postava, kterou hrál Carl Weather ve filmu Predátor (1987) a v tomto kraťasu jí poskytl hlas. (HellFire)
  • Náklaďák Pizza Planet je vidět na letáku v Ronově kanceláři. Na stěně Ronovy kanceláře je také malba dinosaurů stojících pod stromy, což je odkaz na Hodného dinosaura (2015). (KGBelik)

Reklama

Reklama