Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

K hercům, kteří byli v kurzu v devadesátkových estrádách na Nově, se přidali finalisté nejrůznějších dovednostních soutěží a studenti filmových škol (asi) a vznikl tak další díl anekdotové série, která bude pokračovat dokud na to budou lidi chodit do kina. Někdy mi je i těch samotných herců líto. Tohle je prostě odpad bez kompromisů. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

A já to viděl, vy kurvy zasraný dementní co tu mažete zlostné komentáře, klidně si mě smažte taky, ale víte co? Já vládnu mocí nezkrotnou, pohanskou a tajemnou, dokážu užít ctl + v a c, tak do toho! Film jsem viděl "pracovně", tudíž si nechte pro sebe řeči o tom, proč na to koukám, když nemusím. Je to ale kokotonážní zhovadilost, u které mám neúprosnou, úpornou a stupňující tendenci vykostit režisérovi a scénáristovi jejich domácí zvířátka. bohové sedmera, vždyť i tříhodinové, eurosociální, artové drama z východní Evropy o tom, kterak sem dnes v tramvaji plazil jazyk na neznámého psa by v sobě mělo víc vtipu, než všechny tyhle filmové odpady dohromady. A co je nejhorší, blíží se mocný sequel Kameňáků a Babovřesk, inspirace Marvelem je patrná, vždyť to mělo potitulkovou scénu!!! A co je horší, byla to jediná vtipná věc a důkaz, že režisér viděl za posledních dvacet let krom předchozích Kameňáků jen Kill Bill. Potřeba debilně předabovat mnohé postavy jinými herci, nebo barevné ladění, které způsobuje barvu lidských tváří odpovídající přezrále a lehce nahnilé meruňce je naprostý vrchol stupidity a jeden z důkazů, totálního filmařského dna. ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem ještě doufal, že přijde nějaký příběh - náznaky na mafiánskou historku zde byly, čekal jsem tedy nějaké rozšíření nápadu, proč má být Pepan starostou, jaké výhody z toho bude mít Kohn apod. Mezitím se ale začali motat nějací teenageři, vtipné to nebylo, začala se řešit rakev Kohnové, a tak jsem pořád čekal, kdy se to rozjede, a ony najednou závěrečné titulky! Ubohost největšího kalibru. Kdejaký amatér by vymyslel víc vtipných situací i zápletek. Přesun lokality z Týna do Mělníka také tentokrát věci moc nepomohl - ty jižní Čechy holt mají trochu jiný esprit, Mělník na mne působil poněkud seriózně. A to nenatáčeli kdovíproč ani u řeky, maximálně vyrazili do České ulice, nebo v Hoříně. Opět nevyužité možnosti a lokality. Všechny ty cameo role byly také jen takovou nijakou výplní. Prostě ubohé po všech stránkách, strašná podpásovka. Fakt zlatej Troška. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Herci se nesnaží hrát. Příběh se nesnaží vyprávět. Vtipy se nesnaží být vtipné - jenom tam jsou a divák jich většinu zná už léta. Plakátové varování "Od producentů Kameňáků a Babovřesek" zafungovalo špatně a já se naivně zkusil přesvědčit, zda se s Troškovým odchodem od nechvalně proslulé značky něco změnilo. Nezměnilo. Pokud si chcete otrávit pár vydařených anekdot, které v obrazové formě nefungují a tvůrci je navíc natočili jako banda nesvéprávných lemplů, směle do toho. P.S.: V tomhle filmu se objevuje celá plejáda herců a jiných "umělců", kteří by pro vlastní dobro měli být evakuováni z plátna. Dlouhodobě. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Jako dobrovolný, přátelský a mnohokrát zodpovědností oceněný asistent mentálně retardovaných dětí speciální školy, jsem se jednou rozhodl si se čtyřmi dětmi, které mám ve svých volných chvílích na starosti, udělat příjemné říjnové odpoledne tím, že si zajdeme do kina na nenáročnou komedii z našich luhů a hájů. Děti jsem teple oblékl, protože venku už je přeci jen chladněji a společně jsme nadšeně vyrazili. V kině jsem je, rošťáky jedny moje, vybavil lízátky, popcornem a coca colou a šli jsme se posadit. Samozřejmě jsem předtím navštívil profil filmu, ale hodnocení jsem nepřidával žádnou váhu, neboť jsem věděl, že většina zdejších hodnotících jsou upjatí kreténi... nejsou! Již v prvních minutách mě přepadl ledový pot, valící se po mém obtloustlém zpoceném těle. Dostavila se mi neuvěřitelná úzkost a hrůzou se mi ježily chlupy v rozkroku. Vítek s Honzíkem zatím jen vydávali skřeky dinosaurů a vzájemně si vylupovali šušně z nosu, které pinkali na pleš před námi sedícího staříka. Z té čiré trapnosti, která z plátna sálala tak silně, že mi ve vzduchoprázdnu vlála patka, ve mně vřely všechny tělní tekutiny a pomalu se draly do mých střev. Monika si nepřetržitě sahala přes teplákovku do rozkroku a Markéta si po obličeji rozmazávala její sliny. Abych se začal urychleně soustředit na něco jiného, pleskl jsem přes xicht pterodaktyla, který začal hlasitě vyzývat k boji vysokorychlostní letouny. Propadl jsem panice! Morávková nechtíc polehoučku topořila mé genitálie zrovna ve chvíli, kdy se mi Markéta posadila na klín, protože už nemohla nadále čichat kundí odér své přisedící kolegyně. Mezitím mi v análu projíždělo hovno tam a sem a Vítek dostal epileptický záchvat. Jako rodilý záchranář jsem dokázal bleskurychle zareagovat a s chladnou hlavou jsem odhodil Markétu na stěnu, načež začala krvácet z hlavy a omdlela a já mezitím bojoval o život mrtvého mentála Vítka. Honzík s Monikou utekli zadním vchodem za doprovodu autentických zvuků strategického bombardéru B-52 a já se nečekaně posral. Pro všechny méně chápající mentálně postižené retardy: nechoďte na tento film! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Exteriér "kameňákovské" Tyršovy školy se natáčel v Praze 5 v Jinonicích. Filmová Pohřební služba ADIEU z Mělníku se ve skutečnosti nachází ve Svatováclavské ulici, kde je dnes Café bar Tamara. Pohřební služba zde nikdy nebyla. Obřadní síň se nachází na Chloumku v kostele Nejsvětější Trojice. Klub, kde má vystoupení skupina Walda Gang, se nachází ve skutečném klubu Stará Mydlárna na Mělníku. Ve filmu je vchod na náměstí Míru, ale ve skutečnosti se klub nachází asi o 250 m jinde. (ČSFD)

Reklama

Reklama