Reklama

Reklama

Vařte jako šéf!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2013, 25 min

Režie:

Jiří Charvát

Kamera:

Adam Kruliš

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nejrespektovanější kuchař u nás několik let napravoval české hospody v televizním hitu Ano, šéfe! a naučil diváky správně grilovat v pořadu Šéf na grilu. Správný kuchař musí nejdříve zvládnout základní řemeslné znalosti – a zábavná kulinářská podívaná Vařte jako šéf! je plná praktických rad, které pozvednou vaše kuchařské schopnosti. Dostanete v ní tipy na suroviny, techniku i recepty, které vás pasují na opravdové kuchaře. Během šesti dílů zaměřených na vejce, polévky, omáčky, úpravy masa, lehká jídla, gril a saláty, ryby a těstoviny dostanou tři mladí kuchařští učni – a s nimi i vy – od Zdeňka Pohlreicha užitečně informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření. Nenechte si proto ujít jedinečnou novou kuchařskou show a povzneste spolu se Zdeňkem Pohlreichem své kuchařské schopnosti na umění! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Až budu jednou miliardář a budu se 10 hodin denně kopat do prdele, pak se na ní dalších 6 hodin škrábat. Pustím si Zdendu, aby mi ukázal, jak zabít těch 16 hodin denně vařením snídaně / obědu / večeře. Celý tento pořad není tvořen pro lidi, ale pro pobavení, stejně jako "Ano šéfe". Ukažte mi jednu ženu, která ráno vstane a rodině připravuje snídani podlé této show, nebo přijde večer z práce a začne dělat dvou chodovou večeři. Při psaní tohoto komentu si uvědomuji že dvě hvězdy jsou prostě až přespříliš. To že dám odpad, neznamená, že Zdeňka Pohlreicha nerespektuji!! Jakožto profesionál ze stejného oboru, si tohoto člověka a jeho práce opravdu vážím. Nerespektuji tento pořad a jeho celkový koncept. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Skvělý kuchařský pořad plný praktických rad a ponaučení jak správně vařit. Pořady se Zdendou Pohlreichem mám už odjakživa v oblibě a snad všechny jsem je viděla celé. Konečně někdo, kdo té naší malinkaté zemičce dělá dobré jméno :-). P.S. Velkým nedostatkem tohoto pořadu, který mě místo plného hodnocení donutil oznámkovat 4mi hvězdičkami jsou 3 kuchtíci, kteří pořadu nemají skoro co nabídnout. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zdenda prostě umí, o tom snad nemusí nikoho přesvědčovat. Tady ukazuje naprostý základy a postupy vaření, bez kterých se člověk v kuchyni prostě neobejde. Sice se samozřejmě zase najdou kritici, ale tak už to bývá a myslím, že na to ani není potřeba nijak reagovat. Stopáž pořadu někde kolem 30 minut je naprosto dostačující a odpovídající. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Šéfko nám zde ukazuje tu lidštější část svého přirození. Vypadá to, že umí i vařit! Tím bychom měli vyčerpánu onu pověstnou špetku chvály, kterou je záhodno každý komentář přikořenit. Kde se Pohlříší dobral oněch tří řitních alpinistů? Tentokrát asi nejde o nejbližší příbuzenstvo, které by nasadil do honu o korunky.... Přerostlý šprtajzlík, vyblitka a nablblo jsou nejspíše pečlivě vybranými absolventy nějakého jeho klohnícího kurzu. A svou roli plní dokonale, Zdenda mezi nimi intelektuálně vyniká jako Sheldon mezi makaky. Škoda, že nemají na čelech vytetovánu, či lépe přišroubovánu, nějakou tu reklamu, ideálně v provedení neonovém. Jinak nás totiž provádí veškeré její druhy od začátku kvedlání až do jeho hořkého konce. Poté, co jsem byl šestkrát upozorněn, že nemám opomenout onu radostnou novinu, ten předěl v dějinách gastronomie, prostě fakt, že vychází další šéfova bichle, se obávám, že na to vážně jen tak nezapomenu. Snad mi pomůže několik dalších desetiletí úporné psychoterapie. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Kvalitně udělaný pořad. Od toho, co účinkující v kuchyni předvádí, přes interiér, vybavení... Formát šéf a tři sympatičtí kuchtíci má ten správný edukativní šmrnc a Pohlreich se tu chová jako člověk a ne jako bestie (což skalní fanoušci samozřejmě nepochválí, ti mají raději tu bestii);-). Kritiku těch tří kuchtíků v komentářích moc neberu. Mě naopak ten kontrast zkušený mentor / žáci baví. Ocenil bych podrobnější vysvětlování postupů. Mám dojem, že hodně přeskakují (asi aby toho ukázali víc) a pro začátečníka jsou některé momenty trochu moc honem, honem. Ale zase má pořad celkem odpich a neukolébává, což se mi občas u kulinářských pořadů stává. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama