Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý padouch Gru má problém. Mezi prsty si nechal utéct aktuálně nejhledanějšího zlosyna na světě, a tak ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize. Jeho Mimoni jsou navíc čím dál nespokojenější s tím, že už páníček není zlý. Nejmladší dcera Agnes touží po živém jednorožci, který bude neuvěřitelně heboučký. A do toho všeho se Gru dozví, že má dvojče, které je mu k nerozeznání podobné. Až na ty vlasy. Vraťme se ale k tomu lumpovi, který přechytračil Grua. Jmenuje se Balthazar Bratt a v osmdesátých letech minulého století byl dětskou hvězdou populární televizní show. Ke své smůle se nedokázal přenést přes její konec a od té doby škodí, kudy chodí. Nosí retro oblečení a nemožný účes, poslouchá staré písničky na kazetách a jako zbraně používá Rubikovu kostku a žvýkačkové bubliny. Prostě odporný typ. O mnoho větší sympaťák je další nováček v příběhu, Gruův bratr Dru. Je to neuvěřitelně přátelský a milý chlapík, který si ze všeho nejvíc přeje, aby ho bratr zasvětil do umění zločinu. Jenže Gru začal být zatvrzelý dobrák (dokonce tak zatvrzelý, že s ním nehnula ani otevřená vzpoura Mimoňů, kteří ho kvůli jeho dobrému chování opustili). Jediný, kvůli komu by byl Gru ochotný přejít alespoň dočasně na stranu zla, je jeho věčný soupeř Balthazar Bratt. A když si mu tenhle zastydlý klon Michaela Jacksona dovolí sáhnout na rodinu, využije všechny padoušské zkušenosti k tomu, aby své blízké zachránil. V tom mu nadšeně sekunduje jeho nově nalezený brácha Dru a jeho Mimoni, kteří si až ve vězení uvědomili, co je pro ně v životě nejdůležitější. (Cinemart)

(více)

Recenze (261)

boni 

všechny recenze uživatele

Veškeré chyby, kterých se autoři - poučeni jedničkou - dokázali vyvarovat ve dvojce, se tady vrátily jako bumerang. Děj ztrácel tempo, bylo tam málo mimoňů (povinná věta, již musí obsahovat každý fundovaný komentář), chyběla větší invence, což se tvůrci snažili marně vykompenzovat naprosto dementní postavou Drua, a celkově se vytratil ten roztomile hravý děj, který měla právě výše zmíněná dvojka, a navrátila se občasná křeč z dílu prvního. Nebýt skvělého "disko padoucha", jenž ale dostal trestuhodně málo prostoru, pár vypalovaček z osmdesátek a stále oku příjemné animaci, tak bych šel s hodnocením ještě níž. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Třetí a zároveň nejslabší díl celé padouchovské trilogie. Přibyla kvanta rodinných citečků, co mě však štvalo po celou dobu filmu nejvíc, tak jednoznačně ta všudypřítomná extrémní teplost. Teplý hlavní padouch, teplá hudba, teplí dva znovuobjevení bráchové, všude pořád samá růžová, no hnus velebnosti. Ještěže se člověk může spolehnout na špičkové animace, kupu pořád ještě šílených mimoňů, ale hlavně na spoustu akce a solidní zábavy. Tak či tak třetímu dílu v porovnání s předchozími už znatelně dochází dech. 6/10. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Za hudbu dávám 4 hvězdy, jinak už to není taková zábava co bejvávalo. I děcka říkali, že to je nuda a dokoukával jsem to sám se ženou...6/10 ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tak tady už bohužel série padla do průměru. Nezáživný záporák, nezáživný bratr a jediný scénky s mimoni jsou důvod proč jsem byl tak hodný. Film nemá už co nabídnout. Pro mne to byla nuda, bohužel. Ale malé ratolesti to asi nebudou tak vnímat, přece jen udělaný je to pořád hezky. ()

Slon Hotovson 

všechny recenze uživatele

Další dokonalá animovaná groteska pro všechny věkové kategorie, několik jednoduchých příběhů, spousta výborně načasovaných příhod, vtipů a gagů. Gru, jeho rodina zahrnující nově i bratrské dvojče a hromada Mimoňů rozhodně neztrácejí dech a naopak přidávají na tempu. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Tak tento díl se opravdu povedl .vtipy pro mládež,vtipy pro dospělé.Mimonové ještě lepší než předtím .70% ()

groz122 

všechny recenze uživatele

Celé je to postavené na mimoních... Bohužel, scén kde se objeví není zas tolik. Po skvělém prvním a druhém dílu, se tato značka začíná utápět.Hlavnímu hrdinovi kabátek vzorňáčka prostě nesluší. Dříve se tomu smáli i dospělí. Nyní však zůstává cílovka této značky pouze na dětech. NIkdo jiný už o to stát nebude. Těžký průměr. 55% ()

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele

Nuda v kině, i moje dcera byla pěkně zvotrávená... Ne. tohle je ůpadek po skvělý dvojce, ale tu miliardu snad fakt nepochopitelně udělaj.... 40% ()

MAAUZ 

všechny recenze uživatele

Náboj padoucha vyprchal po prvním díle, vtipy téměř taky. Ve třetím pokračování se mi za to líbili padouší mimoni ve vězení. Nápad s bráchou taky nebyl špatnej, i když trochu přihřátej. Superauto bylo udělané hezky. Nevim, přijde mi, že Despicable Me už ztrácí šťávu. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům je trojka citelně nejslabší. Už se podle mě jedná o zábavu prakticky pouze pro děti, protože asi všechny komediální prvky jsou nyní zaměřené pouze na ně. Alespoň já jsem to tak cítil. Každopádně hlavní záporák byl díky svému stylu "osmdesátek" zajímavý přídavek a je jedním z konečných plusů. Třetího padoucha tedy hodnotím jako průměr a bohužel se nebude jednat o film, který bych chtěl vidět znova, oproti jedničce a dvojce. 55% ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Popravde to už nie je ten Despicable Me, ktorého sme tak všetci ako animák obdivovali. Gru je už ohraná postava, ktorá podobne ako napríklad Jack Sparrow v Pirátoch neprináša nič nové, opakovaným hláškam malej Agnes už ani netreba venovať pozornosť, a Dru ako nová postava nahlúpleho brata, ktorý tuži byť zloduchom, sa istotne objaví v ďalšom dieli, ktorý nepochybne príde. Nedá sa však uprieť viditeľná snaha, ktorú tvorcovia do filmu dali, miestami som sa naozaj výborne bavil a smial, Minioni sú stále najkúlovejší henchmani vôbec. Deti však budú určite spokojné, navyše hudba 80-tych rokov v spojení s výborným zloduchom má najmä vďaka epickému záveru gule, čo nadštandartne obohacuje celkové pozitívne pôsobenie filmu. Štvorka už nie je nutná, treba vedieť, kedy prestať. ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že celkem zklamání. Asi po 15 minutách bez něčeho vtipného (až na Nema, ten pobavil) jsem si začal říkat, že je něco špatně. Hlavní záporák podle klipů vypadal výborně, nakonec ve finále celkem slabý odvar. Bratr Drou byl taky povětšinou celkem otravný. Je vidět, že nápady prostě docházejí, co se dá dělat. Spratek Bratt jako seriál je ale hodně úchylná věc :-) ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola skvelá, dvojka bol priemer a trojka je mierne podpriemerná. Škoda. Kúzlo z prvého filmu sa tu úplne vytratilo a to je strašná škoda. Chápem, že sa autori snažia vyvíjať ďalej a nezaspať na jednom mieste, za čo ich chválim, ale kurňa toto je už moc. Keby tam neboli postavy z tejto rozprávky, tak ten scénar mohla mať naozaj každá rozprávka. A to je strašná škoda. ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

Nuz, serii zjavne dochadza stava, ale stale je to strmy pad z dostatocnej vysky predchadzajucich dielov, aby sme sa nachadzali niekde v oblasti (slabsieho) priemeru. Nechybalo vela a sklzli by sme este o hviezdicku nizsie. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

70% - komentář 20ti slovy: Není to už taková pecka, ale mimoni musí prostě potěšit každého a jednoznačně novou hvězdou tady byl padouch Balthazar Bratt!!! ()

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Reklama

Reklama