Reklama

Reklama

Bejvalka ze záhrobí

Trailer

Obsahy(1)

Max (Anton Yelchin) se chce rozejít se svojí manipulativní a vše kontrolující přítelkyní Evelyn (Ashley Greene), se kterou žije. Naštěstí pro něj zasáhne osud a Evelyn zemře při bizarní autonehodě. Uplyne pár měsíců a Max potká dívku svých snů Olivii (Alexandra Daddario). Nová romance se dostane do ošidné situace, když Evelyn vstane z mrtvých a trvá na pokračování jejich vztahu. (gegina31)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Som jeden z mála čo dal tomuto filmu 5* a som zato rád.Mne tento film sadol a to po všetkých ohľadoch.Vipné to bolo primerane teda mne to stačilo , postupná zombie premena super a celkom hororová.Alexandra zas a znova neskutočný dekolt ... Anton je sympaťák myslím že zatiaľ v každom filme čo som ho videl sa mi páčil...Koniec pohode a celkom by som vytkol fakt možno iba to, že to mohlo byť viac humornejšie.Ale čo inak super palec hore. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nenáročná "zombie" komedie o tom, jak se zbavit milující, náruživé, ale příliš majetnické, ekologické a nekompatibilní nemrtvé přítelkyně, když jste konečně potkali tu pravou. Nějaké vtípky se povedly, nějaké ne, a celá snaha natočit to "cool" a pro mladé dopadala tak nějak polovičatě, jako podle příručky (čemuž se u 68letého režiséra ani nelze divit). ()

Reklama

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Námět, který nabízí potenciál pro zábavnou podívanou s nápaditými vtípky. Bohužel tento potenciál nebyl využit natolik, jak by si zasloužil a vznikla tak spíše průměrná zombie komedie, která se stěží vyrovná o rok dříve natočenému Warm Bodies, staré dobré Ruce zabiják a vůbec nemůže konkurovat peggově Soumraku mrtvých. Pokud jste některý ze zmíněných snímků neviděli, pak bych doporučil spíš některý z nich. Pokud jste je již viděli a máte chuť na podobně laděný, oddechový film, pak zkuste tento. 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal filmy Joea Danteho. Kdysi velice uznávaný režisér natočil během své bohaté kariéry několik velice úspěšných filmů a to nejen co se hororového žánru týče. Nicméně já si jeho jméno nejvíc spojuji s kultovními Gremlins a původní Piraňou. Během té doby však uplynula už řada let a poslední dobou to z jeho strany začala být docela bída. Zřejmě proto i on podlehl trendu poslední doby a pokusil se prorazit s touto hororovou komedií. Ovšem i zde to trochu skřípalo. Zápletka je sice okořeněná několika vtipnými momenty, ale jinak je to jen další průměrná tuctovka, která vám brzy vyšumí z hlavy. Počáteční trampoty hlavního hrdiny a jeho bezduché přikyvování své drahé polovičce mi přišlo docela humorné, protože sám znám ze svého okolí podobné příklady. V těchto chvílích to ovšem připomínalo jen další teen komedii a já začal mít obavy, abych se vůbec dočkal i trochu toho hororového nádechu. On pohled na dvě pohledné herečky byl doslova skvostný, protože jak Ashley Greene, tak i Alexandra Daddario jsou určitě atraktivní děvčata, ale nějakou přehnanou porci nahoty tu rozhodně nečekejte. Vystačit si budete muset se sexuálními narážkami a sexy oblečky. Asi nejvíc se mi líbilo několik archivních záběrů ze známých hororových filmů (ať už z kina, nebo televize). Právě v těchto chvílích asi nejvíc zaplesá srdíčko nejednomu hororovému nadšenci. Naštěstí druhá polovina filmu se už nesla v lepším duchu a postupná proměna (rozklad) Ashley Greene se mi líbila velice. Nechyběl ani černý humor a lehce morbidní situace. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Postupně snímek „Burying the Ex“ ztrácí náboj a ten vtip není nějak skvělý, možná se úplně přestanete smát, ale já jsem se u tohoto filmu stejně dobře bavil a užil jsem si ho, jak jsem tak nějak očekával. Tohle je prostě typ filmu, který mě baví. Žádné velké umění, ale snaha i z celkem jednoduchého scénáře natočit něco, co bude diváka bavit. A mě tohle prostě bavilo. Ti mladí herci jsou fajn. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • V 11. minutě se mihne dodávka stěhovací firmy Romero & Sons (Moving co.), což je odkaz na slavného hororového režiséra a scenáristu George A. Romera. (Petsuchos)

Reklama

Reklama