Reklama

Reklama

Iron Fist - Season 1

(série)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

15 let od údajného úmrtí se Danny Rand znova objeví. Teď má ale sílu Železné pěsti a chce získat zpátky svoji minulost a naplnit svůj osud. (Netflix)

Zajímavosti (6)

  • Všechny epizody první série nesou název podle názvů bojových sekvencí šaolinského kung-fu. (BaronMartin)

Iron Fist - Požehnání praskajících kostí (2017) (epizoda) (S01E08)

  • Ve scéně, kde Joy (Jessica Stroup) ukazuje svému bratrovi Wardovi (Tom Pelphrey) kompromitující fotografie členů rady společnosti Rand, se Joy mimo jiné zmíní i o tom, že si na členy rady najala soukromou detektivku, která když byla zrovna střízlivá, tak stála za každý cent. Z toho můžeme usoudit, že onou detektivkou byla Jessica Jones, která je hlavní hrdinkou stejnojmenného seriálu Jessica Jones (od r. 2015) taktéž od Netflixu. (Koldyn)

Iron Fist - Zaveď koně zpět do stáje (2017) (epizoda) (S01E11)

  • V epizodě dojde opět k malému propojení seriálu Iron Fist s Lukem Cagem (od r. 2016). Když Claire (Rosario Dawson) půjčuje Dannymu (Finn Jones) tričko, řekne: „A friend of mine left it here“ („Nechal ho tady kamarád“). O chvíli později si Danny všimne, že jsou v tričku díry po kulkách a zeptá se, zda je kamarád v pořádku, načež mu Claire odpoví, že se má nejspíš líp jak on. Z toho můžeme usoudit, že tričko patří Luku Cageovi, kterému obyčejné kulky neprocházely kůží a nemohly ho tak zabít. (Koldyn)

Iron Fist - Drak si hraje s ohněm (2017) (epizoda) (S01E13)

  • V epizodě řekne Claire (Rosario Dawson) větu: „Trust me, our criminal justice system sucks.(„Věř mi, náš trestní systém nestojí za nic.). Tato věta je narážkou na předcházející seriál od Netflixu, Luke Cage (od r. 2016), kde byl hlavní hrdina neprávem odsouzen a kde hrála Claire Temple (Rosario Dawson) opět jednu z důležitých postav. (Koldyn)

Reklama

Reklama