Reklama

Reklama

Úžasňákovi 2

  • USA Incredibles 2 (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu Úžasňákovi 2 se vrací oblíbená rodina superhrdinů. Avšak tentokrát je hlavní hvězdou Helen, zatímco Bob zůstal v domácnosti a pomáhá Violet a Dashovi zvládat každodenní nástrahy „normálního“ života. Pro všechny je to těžká změna, a těžší je o to víc, že si nikdo z rodiny neuvědomuje superschopnosti malého Jack-Jacka. Když se objeví nový padouch, který se chystá uskutečnit ďábelsky geniální plán, tak rodina a Mražoun musí najít způsob, jak se dát zase dohromady a spojit síly – což se lehko řekne a těžko udělá, i když jsou všichni doslova úžasní. (Falcon)

(více)

Recenze (432)

Ondak 

všechny recenze uživatele

Celkově dospělejší, temnější a vyzrálejší. Druhý díl už je spíše pro starší děti a dospělejší publikum, ale není to tak obrovský rozdíl oproti prvnímu dílu. Film je delší a zápletka propracovanější (i když jsem ji odhadnul hned od začátku). Animace nemá chybu a ve filmu nejsou hluchá místa. Takhle má vypadat rodinný film. Budou se bavit děti i dospělí. Děcko je super vymyšlené a opravdu jsem se bavil, ale jestli někdy bude třetí díl, tak nevím jak mu chtějí omezit schopnosti. ()

Janoss98 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem se jich dočkal, až takhle ,,pozdě’’. Při konci jedničky jsem sakra chtěl hned vědět, jak to bude s podkopávačem :D po tolika letech to, ale byla zase fajn jízda a náramně jsem se bavil, jen už tomhu lehce něco chybělo, jen malinký detail k dokonalosti, proto a také, že už jsem starší dávám 95% ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Tak ako pri väčšine pokračovaní, aj pri Rodinke úžasných platí, že jednotka zostáva neprekonateľná. Po 14 ročnej odmlke je však dvojka stále veľmi slušná jazda, ktorá svoje osobité čaro nestratila, ale už nie je taká hravá a farebná, skôr vážnejšia a predvídateľná. Prísne technicky vzaté, najviac sa tu človek zasmeje iba na scénkach s malým Jack-Jackom. Očakávania ale v podstate neboli vôbec žiadne, takže sklamanie nie je na mieste. ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Rodinka užasnáků 2 ked prišla do kín bolo veľké boom!! Sice bolo v kine hóódně spratku a uječených decek ale ja som si náladu pokaziť nenechala a rodinku superhrdinov som si vychutnala vsetkými piatimi. Bolo milé prekvapenie vidieť už aj Jack-Jackovu novú radu superschooností ktoré mnohokrát mrtě pobavili a rozosmiali nieleň mňa. Užasnákovy neponúkli ten starý a klasický stereotyp z jednotky, jelikož bola tedkom hlavná postava Elastička. A pán Elasťák si musel vymeniť rolu superhrdliny za ženu v domácnosti a starať sa o chod domácnosti. Fajnýýý!!... ()

ondyGAMESTV 

všechny recenze uživatele

První díl Užasňáků mám moc rád, ale toto předčilo očekávání. Je to skvělá, vtipná, dobrodružná jízda, která se mi líbila podobně jako první díl. Zasloužených 🦸‍♂️ 75% ()

lucij68ee14 

všechny recenze uživatele

Od druhého dílu superhrdinské rodinky jsem měla velká očekávání. A nezklamal. V kině jsem na něm byla třikrát a pořád jsem ho hltala. Je to vtipné, milé a zároveň napínavé a akční. Myslím si, že i druhý díl je spíše záležitostí pro dospělé. I když je jednička mému srdci stále blíže, asi i proto, že jsem na ní vyrůstala, tento díl je za prvním v těsném závěsu. ()

SeeSaw 

všechny recenze uživatele

Stále úžasní! Rodinka Úžasňáků nasadila před 14ti lety laťku někam do stratosféry a opravdu jsem nečekal (ale doufal), že se Birdovi a klukům animákům z Pixaru zadaří natolik přiblížit prvnímu dílu. Stále se jedná o srdcovou, multižánrovou lahůdku s perfektní orchestro-špionážní muzikou, vygradovanými rodičovskými dialogy a nadupaně supráckou akcí. Lehčí předvídatelnost zápletky společně s bránicorvoucími scénami s Jack-Jackem jsou indicie k tomu, že dvojka bude zaměřena na dětské diváky o něco více než jednička (kterou dle mého názoru mohli naplno ocenit pouze starší), i tak si ale myslím, že tento film si mohou užít jedinci všech věkových skupin. Děkuji tvůrcům za dvouhodinovou vzpomínku na rané dětství. PS: "Abla-bla-bla..." ()

zvirek 

všechny recenze uživatele

Ani si nepamatuji, kdy jsem viděl 1. díl ( v kině to nebylo ), ale v poslední době si ho celkem často pouštíme doma s dětmi ( 6 a 3 let ). A jelikož to slaví úspěch, vyrazili jsme se starším klukem do kina na dvojku. Prvních 3/4 filmu fakt dobrý, sranda, spád, chápal to i prcek. Finále ale bylo trochu zmatečné a přitom v rychlém tempu, tam už se kluk trochu ztrácel. Každopádně je to důstojné pokračování prvního dílu, možná škoda, že až po tolika letech. NA druhou stranu animáče zase až tak moc nestárnou ... 4* ()

K4sum1 

všechny recenze uživatele

Jack Jack je prostě zlatíčko :)) I když jsem v sále byla mezi asi tak 10% dospělých, náramně jsem si to užila. A původní dabing mou nostalgii jen mnohoznásobil. ()

majorzeman13 

všechny recenze uživatele

Parádní pokračování !! Jednička je samozřejmě lepší,kvalitnější !! Akce,humor,zábava,animace = užasné,působivé,velkolepé,super !! Jako pokračování je to pecka,kéž kdyby byly všechna ,že?? PS: Jack-Jack je prostě boží,megacool batole..... PSS: Edna - cool,hustá vedlejší postava !? ()

Pavlis.xxx 

všechny recenze uživatele

Úžasné pokračování úžasné jedničky. Jack Jack výbornej, humor výbornej, příběh dobrej a graficky je to fakt velmi povedené. Viděno v kině a naprostá spokojenost,ale přesto o chlup "horší" jak jednička a to jen z důvodu, že původní myšlenka už nejde překonat. ()

karelhura 

všechny recenze uživatele

Jednička je lepší ale pořád za 5. Jak by jsme třeba ohodnotili Bubeníka a princeznu ? (samozřejmě až toto veledílo vstoupí do českých kin) ()

Evan7

všechny recenze uživatele

Pardon za hate, ale ja mám pocit, že tie animáky sú čím ďalej, tým akčnejšie. Človek nestíha ani sledovať dej. ()

nogi 

všechny recenze uživatele

Geniální fórky a narážky.. o to cenější, že vtípky pobavily hlavně kvůli realističnosti rodinných problémů ;) smála jsem se od začátku do konce :) ()

BR23 

všechny recenze uživatele

OK toto nebolo tak skvelé ako som očakával, a že som od toho očakával veľa kedže jednotku považujem za skvelý film, ale dalo sa. Tú animáciu- akciu- rýchlosť som si akosik nevšimol, áno bolo to pekne animované, akčné a rýchle ale nie takým zaujímavým spôsobom ako jednotka. Dúfal som že tam bude plno narážok na súčasné superhrdinské filmy a viac humoru (okrem Jack- Jacka si neviem na nič iné výrazné spomenúť) Dej bol tiež slabší, plot-twist viac ako predvídateľný. čo som si ale všimol bola snaha vykresliť charakter a psychológiu postáv na úkor deja. To im šlo dosť dobre, hlavne čo sa týka Pána úžasného ako otca troch detí. A Elastína? dosť zaujímavá avšak aj vdaka nej film vyznel troška nesúrodo. Feminizácia postáv, zákon o zlegalizovaní superhrdinov, predstavenie nového villaina, evil- superhrdinovia, ehm raz to raz to, chýbala tomu taká celistvosť. Ale inak ok. ()

Vlad odpad!

všechny recenze uživatele

Dalsi vystavny prispevok do debilnej feministickej gender-debaty. Taketo nieco si nezasluzi ani 1*... ()

viax 

všechny recenze uživatele

Stejně zábavné jako jednička. Chudáci obyčejní lidé, jsou taaak nudní, když jsou jen bezmocnými hračkami v rukou superhrdinů. Řekla jsem hrdinů? Spíš superzloduchů... a že jich tady je! ()

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Jednotka je kresleny film o tom ako sa dvaja manzelia hadaju, dvojka ako sa snazia zvratit politicky utlak. Kruto prestrelena stopaz, nebavilo ma to a nebolo to ani mile, co sa v jednotke aspon na konci trochu podarilo. ()

Boby93 

všechny recenze uživatele

Pokračování úspěšného animáku se veze na stejné vlně jako jednička, takže v hlavní roli porce superschopností a zábava. Neurazilo, ale nic nového. 7/10 ()

Související novinky

Pixar se vydá cestou originality

Pixar se vydá cestou originality

16.05.2019

Pouze jeden z pěti posledních filmů od studia Pixar nebyl pokračováním zajeté značky. Tím snímkem byl Coco, zbylé tvořily Hledá se Dory, Auta 3, Úžasňákovi 2 a letošní Toy Story 4: Příběh hraček. To… (více)

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

04.09.2018

Pokračování velebeného hitu Úžasňákovi 2 je nyní oficiálně nejvýdělečnějším animovaným filmem v Americe. Nejen to, jsou zároveň prvním animákem, který si tam došel pro 600 milionů dolarů. Celkově pak… (více)

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Mravenčí Ant-Man má obří otvírák

Mravenčí Ant-Man má obří otvírák

09.07.2018

Nenápadná síla Marvelu spočívá v jeho dovednosti udělat ze svých sequelů ještě daleko úspěšnější filmy, než jak tomu bylo v případně prvních dílů. Tato pozoruhodná vlastnost se teď opět projevila na… (více)

Reklama

Reklama