Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série opět nabušená krvavou akcí a místy i překonává výbornou první sérii. Electra je mi hodně líbila a zvolení představitelky je perfektní. To se dá říct i o druhému nováčkovi, Punisherovi, který je skvěle zahraný a věrohodný. Já nemám druhé sérii vůbec nic, co bych vytknul a dávám jasných 100% :) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě skvělé, leč o něco slabší, než-li episoda první a nevím, nevím, jestli dělá komiksové záležitosti s hrdinou ulic čest, když v první polovině nejvíc bavila civilní, soudní linka (Foggy!). Velké plus míří za zjevením Punishera, který konečně dostává důstojnou podobu a jeho akce je vždy neskutečně dobrá, syrová, rychlá a brutální, což je něco, co mi scházelo u střetů samotného Daredevila, za což může neustálý zástup soubojů s ninji, což konceptu temného hrdiny, co nosí masku ďábla zrovna moc nesedí (obzvlášť v téhle "realistické" podobě), ovšem i tak je tu pár neskutečně silnejch scén (několika minutoví akční scéna bez jediného střihu!!). Suma sumárum, je to skvělé, obzvlášť když se objeví pár starých známých, přidá se Frank a tak dále a tak dále, snad se ale příště bude méně jet do komiksovitosti. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daredevilovska druha séria bola o niečo slabšia ako prvá, ako už je zvykom. Vracajú sa staré známe tvare a dokonca aj nové ako Murdockova ex priateľka Elektra ktorá mu tentokrát pomôže s yakuzou. Zaujímavé bolo aj prepojenie s ďalším seriálom od marvelu a to punisherom. Pre niekoho skvost pre mna len priemerný seriál ktorý mal ale posledné časti poriadne akčné a naozaj vydarené. Uvidíme čo pre nás majú tvorcovia na druhu sériu ktorá sa chystá a samozrejme aj na tretiu daredevila ktorý je zatiaľ o dosť lepší ako punisher. 4* ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím tedy uznat,že se druhá série podařila ještě o trochu lépe než předchozí.Sice je pravda,že mi tady chyběla hlavní záporácká postava Fiska,ale Jon Bernthal v geniální roli Punishera ho dokázal skvěle nahradit.Opravdu svou roli zvládl na jedničku.I postava Elektry přinesla seriálu jiný nádech.V pár dílech se objevil taktéž Scott Glenn se svými brilantními hláškami.V porovnání s první sérií daleko temnější a akčnější.Možná i příběh byl lepší.Doufám,že až budou dělat třetí sérii,tak to výborné z prvních dvou sérií opět použijí a doplní to něčím novějším.Druhá série ode mě dostává 95% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se dá dělat, i já to musím napsat. Už i Marvel má holt svého Temného rytíře. Comicsová krasojízda plná neskutečně vymazlené a intenzivní akce a hlavně výtečně sepsaného scénáře, jenž skvěle těží svou třináctidílnou stopáž a netflixovskou binge-watch metodu. Tady totiž nejde jen o titulního ďáblíka, konečně (!!!) geniálního Punishera a nepředvídatelnou Elektru, ale ten správný prostor a vývoj zde dostává také sympaťák Foggy a hlavně výborná Karen. To všechno v tempu, které ani na chvíli nepolevuje, vizuálem říkající si o velké plátno a v příběhu, jenž má tendenci vás neustále překvapovat. K úplné spokojenosti tomu chybí jen malinko výraznější a hrozivější záporák. Tady to schovávání padouchů do pozadí po výživném Kingpinovi přece jen tolik nefunguje. Už dlouho se mi nestalo, že bych chtěl nějaký seriál vidět ihned po skončení znovu, na tuhle výjimku si ovšem zřejmě čas udělám. Zatím nejlepší marvelovka. 90% ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • Na konci epizody v baru je v pozadí v televizi vidět hokejový zápas New Jersey Devils. (Epistemolog)
  • U jednotek Yakuzy si lze povšimnout českých samopalů CZ Scorpion EVO 3 bez pažby. (UncleMorty)
  • Název epizody Kinbaku je japonské slovo pro Otroctví. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama