Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už první série byla skvělá, ale druhá ji ještě o kus překonala. Mám opravdu problém najít na ní nějakou chybu (jen ten Foggy mě občas iritoval). Staré postavy opět skvělé (Fisk už je opravdu záporák a Stick má konečně o něco více prostoru). Skvěle ale fungují i obě nové postavy. Punisher Jona Bernthala je výborný. A pak je tu Elektra, která je naprosto božská. 100 % ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez pořádného záporáka to nejde - no a v druhé sezóně de facto žádný není, nelítostného Punishera, vražednou Elektru ani své cíle sledujícího Sticka počítat nemůžeme. První dva zmínění se zde důkladně představují, samotný Daredevil tak zpočátku kromě zástupů anonymních gangsterů / motorkářů / nindžů nemá proti komu bojovat. On stejně tráví víc času v civilu v soudní síni nebo rozpolcený mezi dvěma ženami. Proto skutečnou jiskru příběh (na chvíli) získá až poté, co na pár dílů z vězení zahostuje starý špatný Wilson. Nevím, po tom všem hypu jsem asi čekal víc, ale tenhle "příliš mnoho zajíců honící" komiks, mj. jen okrajově o prastarém zlu a jeho služebnících z Ruky, mě přes veškerou chválu a řemeslné kvality nepřesvědčil. 70% ()

Reklama

M.Macho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je potěšující sledovat jak se MCU plní skvělými postavami také mimo hlavní filmovou linii. Není to ale ani tak o DareDevilově ex/nemesis Elektře jako Franku Castlovi aka Punisherovi. Frank Castle je v druhé sérii splněným snem - hravě pokořil všechny předešlé pokusy, dokonale sedí do ponuré atmosféry seriálového vkladu od Netflixu do MCU a v plné podobě se objevuje až na závěr - podobně jako DareDevil v první sérii vytáhl kostým v posledním díle. Spiritistická zápletka s prastarou společností je v tomto kontextu přitažená za vlasy (možná je to most pro Doctora Strange a podle nedávných ukázek je celkem jasné, že všechno co v MCU pochází z daleké Asie je duchařské až až). Každopádně se stále jedná o televizní produkt s vysokým standardem. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol komiksové tvorby a to ať už jde o seriálové projekty, nebo filmové.(Smazal se mi dlouhý komentář a já nemám teď sílu psát ho znovu, takže ho za pár dní napíši a doplním, ale první věta by Vám měla bohatě stačit, abyste věděli, že to musíte vidět). PS: Už to nenapíšu, ale i tak první věta i po dvou letech stále platí. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle má vypadát správná druhá série! Tvůrci se poučili z chyb první části a napodruhé nám servírují dokonalé dobrodružství, které je mnohem nabitější. Příběh je zajímavější a soustředí se na více postav a Elektra a Punisher dodávají seriálu novou, hutnější dynamiku. Akční scény jsou ještě propracovanější, než minule a to by se dalo říci o celé druhé řadě. Daredevil je zpátky v nejlepší možné formě a po celou dobu jsem s úžasem sledoval, co se na mě valí za komiksové blaho. Nezbývá, než tvůrcům zatleskat, neboť se jim povedlo něco neuvěřitelného a příběh i jeho staré i nové postavy vás absolutně pohltí. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (24)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama