Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daredevilovska druha séria bola o niečo slabšia ako prvá, ako už je zvykom. Vracajú sa staré známe tvare a dokonca aj nové ako Murdockova ex priateľka Elektra ktorá mu tentokrát pomôže s yakuzou. Zaujímavé bolo aj prepojenie s ďalším seriálom od marvelu a to punisherom. Pre niekoho skvost pre mna len priemerný seriál ktorý mal ale posledné časti poriadne akčné a naozaj vydarené. Uvidíme čo pre nás majú tvorcovia na druhu sériu ktorá sa chystá a samozrejme aj na tretiu daredevila ktorý je zatiaľ o dosť lepší ako punisher. 4* ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez pořádného záporáka to nejde - no a v druhé sezóně de facto žádný není, nelítostného Punishera, vražednou Elektru ani své cíle sledujícího Sticka počítat nemůžeme. První dva zmínění se zde důkladně představují, samotný Daredevil tak zpočátku kromě zástupů anonymních gangsterů / motorkářů / nindžů nemá proti komu bojovat. On stejně tráví víc času v civilu v soudní síni nebo rozpolcený mezi dvěma ženami. Proto skutečnou jiskru příběh (na chvíli) získá až poté, co na pár dílů z vězení zahostuje starý špatný Wilson. Nevím, po tom všem hypu jsem asi čekal víc, ale tenhle "příliš mnoho zajíců honící" komiks, mj. jen okrajově o prastarém zlu a jeho služebnících z Ruky, mě přes veškerou chválu a řemeslné kvality nepřesvědčil. 70% ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta krve, bitek, přestřelek a úžasných postav. 2. série se oproti té první zbavila zbytečných natahovacích scén a seriál tak působí více svižněji a v každé epizodě se něco stane. Hlavní záporák Punisher mi upřímně sedl více jak Fisk v předešlé sérii. Kolem a kolem se jedná o zlepšení už tak úžasného seriálu, jehož styl se už v dnešních marvel seriálech nenosí. PS: Pokud se rozhodnete po 2. sérii s Daredevilem pokračovat, doporučuji Vám nejdřív zkouknout The Defenders, které je mj. volným pokračováním právě 2. série Daredevila, a až pak přejít na Season 3. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Punisher, Elektra a takmer nesmrteľní ninjovia by každý osve pokojne vystačili na tri série Daredevila, nie sú však zďaleka jedinými protivníkmi/spojencami jeho druhej série. Scenáristi skrátka na plyn tlačiť neprestali a sypú to do fanúšika jedna radosť. Všetky línie pritom dostávajú dostatočný priestor a ten najväčší vnútorný boj stále a jednoznačne patrí hlavnému hrdinovi; silné vedľajšie postavy ani starobylé nebezpečenstvá nijako neuberajú na intenzite jeho najvnútornejších zápasov, naopak, umocňujú ich a robia osudovejšími. Posledná scéna bola v tejto rovine obrovskou úľavou a môžem len zopakovať - radosť čakať, čo bude ďalej! ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je ve své první polovině trošku nuda. tedy do nástupu naprosto božího Punishera. Pak vše nabere určitý drive. Ten trošku upadne aby poslední díly série nabídly vynikající akční podívanou s trochou mystiky. Ruku k dílu a pomoc přidají kočka Elektra, starouš Stick a nakonec i Frank. Jeho scény mě tedy musím říci bavili rozhodně nejvíc a jeho nekompromisní jednání je výkladní skříní série. Ale postupně a odbočkami rozvíjející se linka Dardevila, Elektry a starouše je taky vynikající. 90 procent za ještě lepší podívanou než nabídla úvodní řada. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • Vůbec první epizoda ze všech sérií, ve které zazní přezdívka pod kterou je Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio) v komiksech znám jako boss kriminálního podsvětí – Kingpin. (NiWi)
  • Scény na lodi byly natočeny na palubě USCGC Lilac (WAGL-227), která se nachází na molu 25 na Manhattanu. Je to jediná parní stále funkční loď, která existuje. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama