Reklama

Reklama

Jessica Jones - Série 2

(série)
Trailer
USA, 2018, 11 h 15 min (Minutáž: 47–56 min)

Kamera:

Manuel Billeter

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Krysten Ritter, Rachael Taylor, Janet McTeer, Eka Darville, Terry Chen, J.R. Ramirez, Ashlie Atkinson, Carrie-Anne Moss, David Tennant, James McCaffrey (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Jessica svádí boj se svými starými přízraky, pátrá po příčinách svých sil a střetává se se záhadným, super-silným vrahounem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší tři hvězdičky za zcela "rozplizlý" děj a hrátky s matkou tomu nepomohly. Vytratilo se napětí první série a ukázalo se, že postavy, které byly v první sérii dobře "vymyšlené, se v této jen pletou pod nohama". A to platí i pro Kilgrava jako noční můry. Vyjímkou je postava advokátky v podání Carrie-Anne Moss. Scény s ní ční nad ostatními,její osudovost je více poutavější, než patologický vztah Jessiky s "rodinou", které je v druhé polovině seriálu až moc. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Také pohrávanie sa s už známymi postavami, ktoré nikam extra nevedie (napriek "obrovskému twistu"), chvíľami je aj na hrane, ale tie postavy pri snahe robiť ich atraktívnejšími stále zvláda neznásilňovať... a než vyslovíme definitívny ortieľ, tak sa na tretiu sériu pozrieme vlastne aj celkom radi. [70%] ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Což o to, odhalování Jessičiny minulosti (a poznávání těžce vyšinutého člena rodiny) svůj potenciál slušně rozehrálo, byť v natahované stopáži se opakované vzorce chování začínaly protivit. Tady se vycházelo aspoň z košatých charakterů a poznamenaných vztahů, ovšem linky s umanutou, po schopnostech bažící Trish, natož ta naprosto nezáživná, nikam nevedoucí a bezradně ukončená s lesbickou, nemocnou právničkou (jaksejenjmenovala) se nemohly opřít ani o to málo. Romantika či pracovní trable také nevycházely na 100%, akce zcela absentovala, tudíž těch 7/10 si odůvodňuji horko těžko. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrabanie sa v minulosti je chyba, tak to už býva. Hlavná dejová linka nie je dostatočne silná, záporáci nie sú dostatočne charizmatickí. Fajn sú ale vedľajšie línie (tá s Trish by si v nejakej forme zaslúžila vlastný film). A aj keď pocit onej nedostatočnosti prevažuje, furt je to na sledovanie zábavnejšie, ako keď druhá séria Daredevila vystavala celý dej na dvoch prakticky identických zápletkách.  75% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna seriálu byla přece jen o něco slabší, jak už jsem psal v komentářích k jednotlivým epizodám, měl jsem problém hlavně s tím, že druhé řadě chyběl typický záporák, a já jsem měl pocit, že když se příběh nesoustředil na jeden hlavní cíl, působil poněkud roztahaně a neměl to správné tempo typické pro první sérii. Některé dějové linie bych s klidem oželel a závěr byl příliš předvídatelný, na druhou stranu musím přiznat, že jsem se i podruhé dobře bavil. Zatímco blockbustery se superhrdinskou tématikou, mě už v poslední době příliš neberou, seriály na stejné téma u mě slušně bodují. Na rozdíl od různých naleštěných létavců, se Jessica Jones zvolna klátí městem s lahví levného bourbonu a působí na mě daleko opravdovějším dojmem. ()

Galerie (190)

Zajímavosti (15)

  • Ve videu říká Whizzer (Jay Klaitz) větu: „S velkou silou přichází velká duševní porucha.“ Jedná se o pozměněnou známou větu „S vekou silou přichází velká zodpovědnost“, kterou řekne strýček Ben Peteru Parkerovi / Spider-Manovi. (NiWi)
  • Bar, ve kterém je Jessica (Krysten Ritter) na začátku epizody, je bar jménem Josie's. Stejný bar často navštěvují Matt Murdock a Foggy Nelson v jiném seriálu od Marvel / Netflixu, a to Daredevil (od r. 2015). (NiWi)
  • Postava reportérky Thembi Wallace (Tijuana Ricks) je ta samá reportérka, která vedla rozhovor s Mariah Dillard (Alfre Woodard) v seriálu Luke Cage (od r. 2016). (NiWi)

Reklama

Reklama