Reklama

Reklama

Jessica Jones - Série 3

(série)
USA, 2019, 11 h (Minutáž: 44–56 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V poslední sérii Jessica změří síly s kalkulujícím sériovým vrahem a Trish s novými schopnostmi se v boji se zlem nebojí jít do extrému. (Netflix)

Recenze (30)

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Tak se nám rozloučila na Netflixu poslední Marvel postava... a nemusí se za nic stydět. První série je nepřekonaná (to byla čistá genialita!), ale po promarněné druhé řadě (tam byl viditelný sešup), je Jessica ve své rozlužce opět kvalitním noirovým alkoholikem, co se probíjí životem plného zmaru a neštěstí. A je to zábava! Niterní monology, detektivní podzápletky a solidní výstavba vedlejších postav dělá z tého série plnohodnotný pohled na hrdinství a onen odlišný přístup (včetně lidského zlosyna) je krásnou alternativnou ke všemu, co se dnes s komiksovým tématem točí. Jen škoda, že se Netflix nepoučil a počet epizod výrazně nezredukoval, spolu s několika hluchými místy. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na závěr Jessicy jsem se těšila. Chvilku sice trvá, než se divák znovu naladí na tu specifickou atmosféru, ale od přelomu druhého a třetího dílu už je v tom zase až po uši. Skvělou linku má Trish snažící se najít rovnováhu v klasickém problému superhrdina vs jeho civilní život. Zvítězí Hellcat nad Trish? Jessica oproti tomu prochází znovu dnem a Malcolm šplhá vzhůru. A Jeri? Prožívá překrásnou oldschoolovou romanci. Díky za ty dary. V závěru pak jsem se neubránila vzpomínce na Dextera, vysloveně jsem si užila vzpomínkový díl ze zákulisí Patsy. A hlavně jsem ocenila, jak to všechno do sebe zapadlo. Celou tu Defenders éru na Netflixu hodnotím velmi vysoko. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spojené marvelácko-netflixovské seriály bohužel končí nejslabší řadou. Obecně bylo u Jessicy ve všech řádách problém s nucenou 13 dílnou stopáží, raději bych další uvítal 8 dílná pokračování. Po třech měsících jsem se nakonec prokousal na konec a i když nemůžu říct, že by to tentokrát bylo nějak horší nebo jsem se snad více nudil, prostě už mě to nebavilo tolik jako třeba v první řadě (nedejbože Daredevila). Všechny postavy došly k patřičnému závěru a díky bohu nebyl nastřelen žádný cliffhanger, takže v tomto směru spokojenost. Sice stále visí otázka, zda-li se Krysten Ritter v této roli ještě někdy dočkáme, téměř jistě to ale nebude ve čtvrté řadě. ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledná séria seriálu "Jessica Jones" je súčasne koniec Marvel seriálov na Netflixe. Uvidíme čo nám prinesie Disney+, no myslím si, že je škoda, že sa rozhodli tieto seriály ukončiť. Pretože si myslím, že sme sa postupne cez všetky tieto seriály k niečomu začínali dostávať. A kým druhá séria Jessicy Jones nebola úplne ideálna a mala pár pomalých miest, tentokrát sme sa konečne opäť vrátili do zaujímavých epizód. Máme nového silného zloducha, no súčasne tu máme aj silnú story medzi dvoma sestrami. A na začiatku je to super, postupne to však naberie úplne prekvapivé obrátky a zo série sa stane skutočne poriadny klenot. Myslím si, že v prvej sérii sme mali stále najlepšieho zloducha, no Sallinger dokázal z naších hrdiniek dostať skutočne maximum. A podarilo sa mu objaviť stránky, ktoré by najradšej asi ani nemali. A všetko je to viditeľné v posledných dvoch epizódach, ktoré sú skutočne silné. Som zvedavý, kde nabudúce uvidíme Krysten Ritter. Myslím si, že je veľmi talentovaná a prial by som si, aby dostala niečo ďalšie, čo by ju dokázalo poriadne zvýrazniť ako herečku. Plus je super, že tu má malé cameo aj Luke Cage. Séria je skutočne silná, má skvelé momentky a som rád, že Netflix s týmito postavami vydržal až doteraz. A mrzí ma, že sme sa s nimi teraz už nadobro rozlúčili. Pravdepodobne. Uvidíme, čo sa bude diať, no myslím si, že vďaka Netflixu je len jeden skutočný Matthew Murdock, jediná skutočná Jessica Jones a rovnako aj Luke Cage, Punisher a Iron Fist. A ďakujem im za tieto zážitky. Hodnotenie: A- ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jessica v tretej sérii doplatila na svoju kamarátku. Strašne na nervy postava. Chápem kam to chceli a keby im to vyšlo, tak by sa možno aspoň priblížili aj samotnému Daredevilovi. To by ale museli tú postavu napísať ďaleko pozornejšie... a možno aj inak obsadiť. V prvých dvoch sezónach bola Rachael Taylor ako Trish postačujúca, ale čo sa od nej žiadalo v tretej, to nezvládla... no ako som už uviedol, pri tom, ako jej to predpísali, vlastne ani nemala šancu. ()

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série mě bavila asi nejvíce. Sledujeme skvělý vývoj ústřední postavy, máme vynikajícího záporáka i skvělého sidekicka. Trish mě bavila o něco více, než v předešlé sérii. Carrie Anne-Moss také roste s každou další sérií. Nesmím opomenout také výborného Malcolma. Tak jako v případě Daredevila je u Jessicy každá série trochu jiná a jestli jsem se u první rozhodoval mezi 4 a 5 a přiklonil se dolů, tak u závěru celé Defenders ságy se přikloním nahoru... Klobouk dolů před celým universem. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pořád sice platí,že by Jessice víc slušely kratší série maximálně deseti,ideálně pak osmi dílů,ale i přesto je pro mě třetí řada tou nejlepší.Není tu sice tak dobrý záporák,ale celou dobu jsem neměl pocit že bych se nudil a ani,že se zbytečně kecá.Až mi je skoro líto,že už další řada nebude...70% ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A poslední Defender došel na konec své cesty. Stejně jako minulé se zbytečně natahovalo. Bohatě by stačilo 7, 8 epizod a vše důležité by bylo odvyprávěné. Jessicu jako postavu mám dost rád, zbytek už je na tom mnohem hůř. Seriál se loučí velice průměrnou řadou a uvidíme, jestli dojde k nějakému přerodu (remaku) pod hlavičkou myší. Season 3 - 50%. ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Hlavní příběh je zbytečně roztahaný do třinácti dílů, kde se v každém díle něco začne dít až v posledních deseti minutách. Úplně stačilo na hlavní příběh, tak pět dílu. Jsem velice rád, že Netflix už dál nic točit nebude. Je úplně vidět, že jim začal docházet dech co se týče příběhu. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Přátelé, to je vše. Poslední série Jessicy Jones, poslední série celé této dlouhé a skvělé Marvel/Netflix kooperace. A jak to celé dopadlo? Skvělé. První, co je nutné podotknout je skutečnost, že tato série je ta nejtemnější ze všech třech dostupných. Ani ne tak atmosférou, ale dějem, který se ubírá do míst, které bych nečekal a cením tvůrce za ty koule, které zde rozhodně hodily bez skrupulí na stůl. Také tato série je hodně osobní, ale tentokrát více vůči charakteru Trish, kde má tento aspekt vliv i na samotnou Jessicu (což se opačně v takové míře v minulých sériích nestalo). Hlavní zaporák na mě působil také dobře, konečně se po řadě "nadlidí" dostáváme k "prostému" vrahovi, jehož motivy jsou možná trošku klišé, ale to je vyváženo vysokým charismatem a výkonem jeho představitele. Další nové postavy jsou povětšině mdlé až na postavu Erica, většího sympaťáka jsem v televizi či na plátně dlouho neviděl a jeho lehká proměna z feel-good nálady do něčeho vážnějšího je neskutečně přirozená, takže znovu tleskám představiteli. Jediná vada je možná počet epizod, který mě osobně sednul, protože scénář měl co nabídnout hlavně v ještě větším rozšiřování charakterů, ale pro ne tak shovívavé konzumenty to mohl být problém. Rozjezd byl rozhodně slabší, ale postupem času to nabralo rychlost, nápady, odvahu, již zmíněnou neočekávatelnou temnost, twisty a všechny části, které by dobré drama mělo mít. Samotný konec byl vkusným posledním kouskem skládačky, která tu s námi byla dobré 4 roky. Zpočátku to vypadalo na 7/10, po celém zhlédnutí to je na jistých 8/10. Bude mi Jessica chybět? Dříve bych si myslel, že ne, ale teď musím říct, že sakra bude. Tak snad příště u série čtvrté na Disney+. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečné díly to slušně rozjely, předtím se ale hodně natahovalo rozvíjením vedlejších postav – především umírající, panovačná, zamilovaná lesba / právnička Hogarthová mě vyloženě štvala a nebavila. Jen se tím rozbila linka s masovým vrahem Salingerem, který však na prvoligového padoucha neměl parametry od začátku. Naštěstí dramatický oblouk, který opsala superhrdinská zanícenost snaživé Trish, celou sezónu podržel. A Jessica se konečně začala chovat trošku přístupně, vstřícně, resp. přestala na všechno dlabat. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečne som dorazil tento marvel seriál od netflixu. Musím uznať ak by nebol s dabingom tak by som ho asi ani nedopozeral. Určite ale bola tretia séria lepšia ako tá druhá, ktorá dopadla katastrofálne. Ten záver sa celkom aj podaril. A narovinu, seriálu by stačilo 8 až 10 epizód a zaujal by diváka viac. Hlavná herečka nemusí sadnúť každému. A celkovo najlepšie dopadla prvá séria, ktorú som videl veľmi dávno. 3* ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně zbytečně nafouknuté. Scénáristé několikrát trapně kličkovali, aby stejně došli k tomu kam to směřovalo od začátku. 6 epizod max a mohlo to být důstojné rozloučení s JJ. Osobně i zamrzel nevyužitý potenciál Luka. Všichni fandové komiksu vědí jak na tom Luke a Jessica jsou. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec marvel netflixovek. Chybět mi to bude, i ta Jess Jones, jakkoliv si ale pořád myslím, že ten svůj potenciál ani zdaleka nenaplnila. s3 naštěstí není úplně průser, po s2 zlepšení, ale zas ta tuna vaty zabíjí i ten zajímavý příběh. ()

alouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší komixák, kde je hlavní hrdinkou žena. Nevím, jak to Marvel dělá, ale Black Widow, She-hulk atd. docela nic moc. Škoda tedy, že Jessica stejně jako Defenders, skončila. Naštěstí ta koncovka stála za to. Správně noir, bez iluzí, bez pozlátka, jen osud Trish mě mrzel. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nad trojkou jsem už definitivně zlomil hůl a nedivím se, že Netflix všechny Defendery postupně ukončil. Jessica není výjimka. Trojka je možná o chlup lepší dvojka, ale na skvělou jedničku se to nechytá. Příběh tu je na 3, 4 epizody a zbytek těch dílů je šílená vata, která mě čím dál víc vytáčela. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozloučení s Netflix Marvel seriály proběhlo zrovna s Jessicou. Oproti minulé sezóně to bylo vcelku dobré rozloučení, záporák se vcelku povedl, opět ve stylu Noir. Slabina seriálu je opět v délce, škoda, že se nepoučili jako u Iron Fista, 10 dílů by zde s přehledem stačilo. Opět doufám, že Daredevil, Punisher a Jessica dostanou na Disney+ náležitou podporu a jejich herci se opět objeví v jejich rolích. 4*. ()

darthvader77 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak nám Defender sága nekončí s hrdinným posledním hurá, ale s posledním zafňuknutím. Zde půjdu hrdě proti proudu a řeknu, že tohle je opravdu z nejhorších věcí, kterou jsem měl možnost sledovat. Jessica Jones nečekaně ve třetí sérii šla do větších hoven než Iron Shit. A zklamání je o to větší, že Iron Shit byl sračka konstatně, takže tam mohl být člověk jenom mile překvapen, nicméně tady to je obrovský sesun od druhé série. Největší problem je záporák Gregory Sallinger, který je masivní downgrade ve srovnání s Killgravem a Alisou. Oba dva měli blízké propojení s protagonistou. Oba dva byli osobní soupeři. A ze všeho nejdůležitější oba dva měli schopnosti tudíž jste chápali, proč je Jessica nemohla jednoduše porazit/zabít. Ale nějaký debil dostal nápad poslat proti Jessice Jones se superschopnostma obyčejného seriového vraha. Takže pak celý seriál musí vymýšlet milion nesmyslů, proč se řečený seriový vrah dostává pryč se vším. Scéna kdy Jessica JOnes na něj jenom čumí, zatímco Salinger na ní pomalu v klídku zavolá policajty to je největší pitomost kterou jsem viděl. Štve mne, že Jessica se rozejde s latincem už mezi řadami, takže tím finále předchozí série spláchnou do záchodu. Erik byl kůl celkem, ale taky trpěl neuvěřitelně stupidním psaním. Veškeré problémy seriálu tedy přítomné v předchozích sériích jsou tady desetinásobné. Vše nakonec vrcholí uklizením Salingera na vedlejší kolej v posledních třech epizodách, několika stupidních dějových zvratů, aby nakonec celé tři série seriálu vyvrcholili vykradením Daredevila Punishera, kdy se z Trish Walker stane dietní Punisher zatímco Jessica Jones přejde do dietního Daredevila, čímž seriál totálně zabije vše, co ho dělal unikátní. Jediná dobrá zpráva je, že pokud se k tomuhle Disney v budoucnu tak je tu prostor pro upgrade. A ani ten Cage to nezachránil. ()

Reklama

Reklama