Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 1
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (611)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Překvapení roku! Grimsby je pro žánr Komedie obdobně podstatný a průlomový jako I Spit On Your Grave pro Exploitation. Největší komediální nářez od Drž Hubu. Cohen se zde urval z řetězů a předvádí nejlepší komediální a situační humor za celou svou kariéru. Je zde neuvěřitelná spousta narážek na filmy i herce/celebrity, našlapané gagy v intervalu každých 5 minut a scény, které vyvolají zvláštní pachuť v ústech( Nekouká se na ně hezky, ale řvete a brečíte smíchy jak nikdy) a největším kladem filmu je akce, která je tak zdařilá, že překonává akční scény i v lec kterých akčních filmech ( Svižná, brutální, drsná a neokoukaná, byť zběsile prostříhána má to drajv i říz). Třešničkou na dortu je Souboj Adkinse s Boratem, Elephant bukkake párty a cucání varlete. 100% Mám chuť zajít na Grimsbyho znova. Odvaz jak svině. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Baron Sacha Cohen je totální šílenec, který se s každým novým filmem snaží ukázat, že nemá žádné hranice. "Grimsby" je parádní nekorektní komedie, která na začátku zařadí tu nejvyšší rychlost a tu si drží až do závěrečných titulků. Scéna se slonem je totální úlet, který asi každý jenom tak nerozdýchá, ale mě to teda vehnalo slzy do očí jak sem se bavil. Největším kladem filmu je akce, která je tak zdařilá, že překonává akční scény i v leckterých akčních filmech. Svižná, brutální, drsná a neokoukaná, byť zběsile prostříhána má to drive i říz. Docela mě zarazilo obsazení Marka Stronga, protože já ho mám zařazeného jako seriózního herce, ale po tomto snímku to vše beru zpět. Už navždy to pro mě bude ten chlap ve sloní vagíně… /80%/ ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přestávám Letteriera považovat za režiséra. Podfukáři byli vcelku ještě snesitelní, ale Grimsby zklamal. Nebýt vynikající sloní scény, u které jsem se musel opravdu rozchechat na celé kolo, prakticky by se jednalo o nekoukatelnou záležitost. Sloní scéna se ovšem vymyká prakticky čemukoliv čeho jsme byli kdy svědky v jakémkoliv filmu. Uvažte sami. Dva chlápci se schovají před odtřelovači ve sloním stádu a to tak že vlezou do dělohy slona. Jenže co určitě nepředpokládali bylo, že ostatní samci dostanou zrovna na tu jejich slonici chuť a tak jsme svědky sloního páření se vším všudy. Úroveň vtipů, včetně tohoto je místy otřesná a Cohen to tenkokráte opravdu přehnal. Tohle alterego je jeho nejslabším. 50% PS: O půl roku později přichází šok. Cohenovka opět funguje přesně tak jak má a vše je naprosto v pořádku. 75% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Och bože, Sacha Baron Cohen je naprostý génius. Málem jsem v kině umřel smíchy - jako už tolikrát u jeho předchozích filmů. Scéna se slony je něco neuvěřitelného. Na tom filmu mě strašně baví nejenom jeho skvělé filmové narážky, nepolevující tempo, překvapivá promyšlenost a odzbrojující nálož nechuťáren a velkolepých fórů, ale i to, jak vlastně jen tak mimochodem ukazuje, jak jsou všechny špiónské filmy strašný shity. Grimsby není pro každého, ale za mě naprosté nadšení a megazážítek z kina. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ta scéna se slony... jako jsou hranice, za které by se ve filmech už jít nemělo a tohle je přesně jedna z nich! (ano, smál jsem se jak debil :-). Cohen je prostě ďábel, kterýmu není nic svatý, a Grimsby jedna z nejlepších komedií za posledních pár roků, páč když se ten film začne trochu cukat, naběhne tam Liam Gallagher, sorry, naběhne tam Cohen a uzemní to dalším dementním vtípkem (ne, teď zrovna nemyslím ten džouk s Anglií ve finále MS, buhaha, jsem vtipnej). Tenhle film mě naučil tři věci- Cohen je komediální polobůh (páč komediální bůh je Ricky Gervais), Mark Strong badass as fuck a Grimsby neskutečná shithole. "Excuse me, Miss, go fuck yourself!" ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Film je věnován památce Geralda Barona Cohena 1932 - 2016. (MATADOR)
  • Ačkoli je tento film o lidech z Grimsby, tak se celý natáčel v Essexu. (BloodMax)
  • Okrem Veľkej Británie sa filmovalo aj v Juhoafrickej republike, predovšetkým v okolí Kapského mesta. Na tomto mieste sa filmovali aj scény, ktoré sa odohrávali na fiktívnych MS vo futbale v juhoamerickom Chile. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama