Reklama

Reklama

Rituals

Trailer

Obsahy(1)

Pětice mužů se vydává na dobrodružnou dovolenou do nekonečných kanadských lesů, vod, údolí a hor. Hned první noc je po utáboření něco nebo někdo tajně sleduje. Ráno čtyři muži z výpravy zjistí, že jim někdo ukradl přes noc boty. Pátý z nich se vydává na vlastní pěst vyhledat pomoc. Později však zmizí a není k nalezení. Nekonečná cesta a útrapy zbylé čtveřice mužů tak začínají. Příroda je nemilosrdná a přitom je stále někdo tajně sleduje. Dobrodružný výlet se postupně mění v boj o přežití, holé životy a zdravý rozum ... (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný thriller nebo survival horror? V podstatě je to jedno, atmosféru to má místy sice silnou, všude okolo jenom drsnou přírodu a spousty beznaděje, ale i tak mi nepřišel Rituals ničím výjimečný. Ke všemu když jsem se tak hrozně moc těšil na konec, abych konečně spatřil to / toho, co má celé ty události na svědomí, lehce mě atakoval pocit ošizení. Ale to je pouze můj problém. Komu se líbil Deliverence, s velkou pravděpodobností neudělá chybu ani s tímhle. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Možno napíšem kokotinu, no "Rituals" je pre mňa ďaleko viac "Wrong Turn-om" než "Deliveranc-iou". Kým v druho menovanom úradovala príroda či pušky, tu "vyvádza" celkom solídny retard, ktorý miestami milo prekvapí nejakou tou "pohrávačkou". Ja som spokojný, dokonca viac ako som čakal .. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Volná adaptace Hochů od Bobří řeky a Záhady hlavolamu. Zklamáním byla zejména postava tajemného Em v závěru, to i Jaroslav Moučka v české verzi byl mnohem lepší. Za velký faul se dá považovat i nezařazení bobříka mlčení mezi povinné úkoly, jeho plnění se klidně mohlo stát i leitmotivem celého příběhu. Na druhou stranu ostatní bobříky kluci plnili vcelku pohodově, zejména ten o odvaze se včelkami se povedl a bobřík ohně taky nebyl k zahození a kanadská příroda dobrodružným snímkům vždycky svědčí. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Parta ukřičených, psychicky labilních, zbrkle uvažujících a zcela nelogicky se chovajících doktorů na filmové procházce skrze kanadské hory a doly, to vše ve stylu např. Deliverace, Hory mají oči anebo třeba nedávného The Ritual od Netflixu. Těžko se ale jakkoli strachovat o grupu tak šíleně nesympatických postav, dobře skrytému a chytře stupňovanému zlu navzdory. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Na Boormana to kouká uctivě hodně zespoda. Nemá to ten správný tak na bránu, jako ´Deliverance´, ani to tak jedinečně negraduje, abyste o tom mohli kámošům nadšeně vyprávět u piva. Ale abych jen nehanil. Herci jsou skvělí, fakt si museli při natáčení vytrpět, po většinu stopáže to je fajn survival drámo, bohužel v samotném závěru se to překlopí do přepáleného hororu se směšnými maskami, nemluvě o pointě, kterou z pečlivě nakašírovaných rentgenových snímků dobrou opravdu neuděláte. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama