Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kruté bolestné lásky jedné slovenské plavovlásky. Osmnáctiletá Martina, která si říká Shakira, po dosažení plnoletosti opustí dětský domov, v němž vyrostla. S obálkou peněz, taškou osobních věcí a s hlavou plnou naivních představ vyrazí ze zapadlého východoslovenského regionu do Prahy za svým klukem Romanem, který z „děcáku" odešel před nějakou dobou. V české metropoli se však ukáže, že Roman se potuluje s partou mladých zlodějů, bezdomovců a narkomanů. A za peníze na dávku je schopen čehokoliv. I prodat půvabnou blonďatou Shakiru obchodníkům s bílým masem... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Na české poměry nebo spíše československé :) hodně dobrý kousek..věřím .. že to takhle přesně chodí.. připomíná mi to svou otevřeností a smutnou skutečností..film Mandragora.. tentokráte v dívčím podání.. jak lehce se lze dostat na šikmou plochu po opuštění decaku..je mi jasný že to není lehké najednou se o sebe starat ..když člověk nemá nikoho blízkého.. pak stačí kousek..špatná parta..a je to drogy..krádeže..prostituce.. Je to síla.. ono jako když slečna na dotaz jak se jmenujes ..řekne Shakira..už o něčem svědčí a sama si koleduje..jako pasáž když jí znásilnuji je surova..a hodně realisticka..na nic si to nehraje a ukazuje to jak to je... chudák holka zažila peklo..a nakonec skončí jako holka u tyče..další se nedozvíme... Obdivuji jak bez ostychu je film natočen..75% drsný pohled na život mladého děvčete. Pro mě velké překvapení. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Dominika Morávková-Zeleníková ako Martina alias Shakira zažíva opäť rušné, psychiku drásajúce chvíle podobne ako Lena v Špine. Bratislavu vystriedala Praha a ústav nahradilo prostredie narkomanov, sociálnych odpadlíkov, priekupníkov a zákazníkov. Neviem, či si pomaly zvykám na slovenské filmy, ale pripadalo mi, že väčšina hercov na čele s hlavnou predstaviteľkou predviedla veľmi slušné herecké výkony. Film ukazuje celkom reálne osudy väčšiny odchovancov detských domov. Martina pôsobila ešte celkom rozumne a nerozflákala všetky peniaze hneď, ale snažila sa začať žiť správne. Bohužiaľ tu bol aj Roman, ktorý využil jej lásku a uvrhol ju na absolútne dno, z ktorého však ona nakoniec ako tak dokázala vyťažiť čo najviac a v konečnom dôsledku mala aspoň dosť financií na slobodný život. Práve ten koniec bolo to, čo sa mi na filme najmenej páčilo, aj keď mi takýto záver nevadil. Film bol dobrý, pričom prvú hodinku som tŕpol, kedy sa to zvrtne a keď sa to zvrtlo tak nastalo 20 minút veľmi surovo a reálne zobrazeného utrpenia. Napriek tomu mi na filme niečo prekážalo, prečo nemôžem dať viac ako 3*. 6,7/10. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Drsny film o mladej holke, ktora spoznava realny svet na vlastnej kozi. Vyrastala v domove, realny svet -si mysli, ze pozna - z telky a serialov, po 18 -ke sa musi starat sama o seba. Dominika Moravkova-Zelenikova /Spina 2017/ mi bola sympaticka, hrala to dobre, ale holt, 1 holka film neutiahne. Hlavne jed ma pri sebe planych hercov ako je ten retard Igonda /sakra, ale ho nemam rad/, nudne tempo a vyslovene absurdny, do prazdna ustreleny zaver. Velka skoda, fakt tie 2/3 zo zaciatku ma namlsali a myslel som, ze dam aj 4 spunty, takto to ale ...sak viete co a nechcem byt vulgarny. 60 % ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Patlanice žánrů, stylů a snahy něco říct. Pokud jeden a ten samý film v jednu chvíli vypadá jako nová epizoda rakouského rodinného seriálu a o něco později nabízí přehnaně dlouhé a stylizované scény znásilňování, je to solidní haluz. A ten Gaspar Noé na konci? To nemá smysl popisovat, to se prostě musí vidět. 4/10 ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Byla těsně pod vrcholem porno branže (v Bangbrosu už si mnuli ruce). Stačilo, aby do ní vstoupila. Místo toho se nechala zatáhnout do překrásného vymalovaného bytu, kde jí vojížděla ta nejhorší verbež, u které se nedalo předpokládat, že by si stěžovala, že jejich milence proudí v žilách herák. Není to blbý, ale ten konec je. Dominika má nejmíň pětky. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (6)

  • Scény z tmavého zakouřeného pajzlu se natáčely v pražské metalové putyce přezdívané „Epesní ráj prasat“ na Sokolovské ulici. Při natáčení se celý štáb (kromě techniků) štítil úplně všeho. Ne nadarmo má hospoda své heslo „Špína, zápach, alkohol“. (Borg)
  • Film Pirko vznikal 28 natáčecích dnů, září – listopad 2015, na Slovensku a v Čechách. (Zdroj: Goodmind Films)
  • Scény z erotického nočného klubu sa natáčali v pražskom podniku Darling Cabaret. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama