Reklama

Reklama

The Raid 2: Berandal Tribute

(amatérský film)
všechny plakáty
Akční / Krátkometrážní
2014, 3 min

Recenze (9)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Síce nechapem, ze tu ma profil kdejake youtube video, ale ok. Tato pocta stylu bitiek z Raidu je skvela. Jedna kratka bitka medzi dvoma nadanymi chlapmi. Nic viac, nic menej. Je to skvele natocene, spickovo choreografovane a bezchybne prevedene. Kazdy, kto ma rad kvalitne bitky, tomu musi dat 4*. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ty jseš fakt dementní dítě Joši!!!! :-D Jak můžeš srovnávat jabka s hruškama ...!! TVL. wtf. demence lvl. 100/100 :))) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal sedí tiše v koutě, žere burger, potí se jak otčím na pořezaný gotičce a egoisticky slintá., že i mladí a nadšení amatéři jsou o 100% lepší a rychlejší, než-li on v dobách nejvetší slávy, natož teď v jeho happymealové formě.60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jako kluci se s tím nepárali a na amatérské video pěkná choreografie, ale podobných videí je plný internet. Oceňuji jejich snahu, ale kdyby ho alespoň v závěru rozpáral jak to prase, dal bych možná i víc. Takhle to vidím jen jako krátké zpestření a poctu samotnému filmu. Nic extra, co by si tu zasloužilo více vychvalovat. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

A pointa? Já fakt nesnáším tady ty youtube výkřiky do tmy alá StarWars "krátkometrážáky", které probíhají stylem: potká hodný jedi zlého jediho, zašermujou meči a jeden (většinou zlý) vyhraje, konec, titulky... A co to má co dělat se Zátahem2? To si zrovna může každý 3D grafik, co vytvoří na kompu nějakou destrukci domu, či mostu přidat název 2012 tribute a sbírejme slávu a ovace. Cssss ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Miluju, když se dva lidé mezi sebou porvou tváří v tvář a když to je secvičené tak, že to je jak opravdové. Body plus dávám i za amatéry, kteří natočili tohle. A co je na tom nejsmutnější? Že dva amatéři natočí něco zadarmo, než nějací kvalitní herci s vysokým rozpočtem. 90% ()

Reklama

Reklama