Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Rose Creek neustále ohrožuje banda lotrů bezohledného průmyslníka Bartholomewa Boqua (Peter Sarsgaard), který se v honbě za ziskem nezastaví před ničím. Zoufalí obyvatelé pod vedením Emmy Cullenové (Haley Bennett) se rozhodnou požádat o pomoc sedm mužů, pro které, stejně jako pro Boqua, žádné zákony neplatí. Nesourodá skupina pistolníků, hazardních hráčů a nájemných lovců se rozhodne nevinné lidi ochránit a zastavit Boquovo jednání. Během příprav na rozhodující souboj si těchto sedm najatých žoldnéřů postupně uvědomí, že v tomto případě půjde více než o peníze. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Mozno myslel Michaela Biehna z genialneho serialu z 1998.

Ale to tiez nesedi, kedze z toho serialu zije stale viac hercov ako jeden. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

FanKalEl

FanKalEl (hodnocení, recenze)

podľa toho traileru vyzerá ten film dosť rozporuplne :D, ale tak filmy od toho režiséra čo som videl, som pod 4 hviezdy nehodnotil..

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Vyzerá to ako jednoduchý zábavný film. Klasike sa to asi vysmeje do ksichtu, ale kto sa nad to prenensie nudiť sa nebude. Čakám že nabehnú tí kokoti. čo kritizovali, že v Ghost in the Shell budú bieli. Teraz čakám rovnaké reči tu. Ou nedočkám sa. Keď hrá beloch aziata je to fuj fuj. Naopak super. Inak Danzel aj Byeong sú výborní herci. Určite film pozdvihnú.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Vypadá to dobře, to ano. Ale stupidní Amerika už mi může políbit prde* s tou jejich polotickou korektností ... Normálně by mi to bylo úplně fuk, ale proč zase musí bejt v hlavní roli super hodnej černoch? Proč proboha, pokaždý ... Asiat samozřejmě nasadil skupince korunu. Dívím se, že když jich je sedm tak nejsou každej úplně jinej z každý národnosti, etnika a vyznání tak by to bylo nejkorektnější ... Protože aby všech 7 bylo bílejch tak jak by to mělo správně bejt, to by jsme chtěli asi moc. 

Zlatej originál.

na příspěvěk reagoval Eratashi

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

aaaaaaaaaaaaaaa Sedm statečných! Můj nej nej nej film!!! Prosím prosím, ať je to alespoň z poloviny tak dobrý jako z 60. *.*

reich

reich (hodnocení, recenze)

Tak tohle mám být remake tak slavného filmu, co? To jako vážně? Tak tomuhle nedám ani šanci. Nestojí to za to. A když jsem viděl trailer, tak mě to ještě víc usvědčilo. Ztráta peněz a všeho. 

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Od Fuckua sa mi pacil...vyslovene, ze pacil len Training Day... ostatne zle nie su...len mi tam nieco chyba. Pridu mi moc rutinersky natocene... viac sa zameriava na vizual ako celkovy dojem. Plus ma sere, ze si nevie odpustit ten americky patos... vlajky a podobne picoviny

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

stoka je asi tak věrohodný, jako to že že mi z prdele vyleze jednorožec a na něm bude sedět princ krasoň 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ainy

a ty si tomu co ti napsal verbalzlesa a nebo Stoka, opravdu věřila, opravdu ? ty si věřila Stokovi ? omg

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

samozřejmě máš pravdu. Ničím jiným jsem tady nežila a doteď nežiju. Očerňovala jsem tě na každičké diskuzi, psala jsem a doteď píšu každičkému uživateli do pošty a nenechávám na tobě nit suchou, pomlouvám Tě u kávičky s kolegyněmi v práci, dokonce jsem si ušila voodoo panenku, na kterou jsem si přilepila tvůj avatar. Jo a prosím tě, nezapomínej na svou medikaci, evidentně potřebuješ silnější dávku neuroleptik, paranoiku :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Segrestor

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ainy

copak ti příjde úsměvný ? to jak si mně pomlouvala všude kde si mohla, urážela společně s tou husičkou Snorlax a očerňovala s Kačenkou ? to je spíš smutný 

na příspěvěk reagoval Ainy

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

nejsem, jen sem mockrát setkal s milovníky Konvičky a nebo Zemana, což sou takový zrůdičky, ale pokuď film selže tak to nebude výběrem herců, ale jejich výkonem 

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Související novinky

V pravé poledne čeká remake

V pravé poledne čeká remake

17.09.2016

Westerny v posledních letech slaví opatrný comeback. Opravdová kuráž vydělala 252 milionů dolarů, Nespoutaný Django si došel pro 424 milionů a za úspěch se dá považovat i 155 mega, jež nastřádala… (více)

Nová Zjizvená tvář má režiséra?

Nová Zjizvená tvář má režiséra?

11.08.2016

Ve Zjizvené tváři z roku 1932 sledoval Howard Hawks vzestup a pád irského gangstera Tonyho Camonteho. Ve Zjizvené tváři z roku 1983 sledoval Brian de Palma vzestup a pád kubánského gangstera Tonyho… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Mizerové se vrátí. A to hned dvakrát.

Mizerové se vrátí. A to hned dvakrát.

06.08.2015

Studio Sony oznámilo data premiér pro mnoho svých nadcházejících titulů. Určitě je potřeba zmínit novou verzi Sedmi statečných (23. září 2016), adaptaci Kingovy Temné věže (13. ledna 2017) nebo… (více)

Reklama

Reklama