Reklama

Reklama

Expanze - Série 4

(série)
Trailer 1
Sci-Fi / Drama / Mysteriózní
USA, 2019, 7 h 50 min (Minutáž: 43–53 min)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Po otevření prstencových bran vedoucích k tisícům nových planet začíná krví nasákla zlatá horečka, která zažehne nové konflikty mezi Zemí, Marsem a Pásem. Mezitím se na neprobádané planetě posádka Rocinante ocitne uprostřed násilného střetu mezi těžařskou společností ze Země a zoufalými osadníky z Pásu, když se náhle objeví nová smrtelná hrozba od protomolekuly. (Prime Video)

(více)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Tak to je samo sebou věc názoru, ale ...sakra nechci spoilerovat děj... . V příští knize se to prostě konečně řeže od začátku do konce a hlavně to ještě dává smysl, ale ta další po časévém skoku, kdy bojují proti vyvrhelům z Marsu disponujícím technologií daleko převyšující tou známou mě prostě nechytla. Našich pět zestárlých hrdinů zachraňuje ve stařičké korvetě opět sluneční soustavu.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

SeTTi

Úpadek série? Co jsem se díval, tak většina lidí na internetu píše, že čtvrtá kniha byla nejslabší. Nic o tom, že by od šesté knihy měla série začít klopýtat. Všechny knihy jsou hodnocené výborně.

na příspěvěk reagoval SeTTi

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

No, tak knížku přetvořili do celkem akční podívané. To jsem opravdu ani nečekal. Dobře poprali se ztvárnění technologií a problémů na planetě. I když to dost zjednodušili a natočili s co nejméně trikovými scénami, tak to svůj účel splnilo.

Teď bude nejhorší dva roky čekat, než amazon vypustí další řadu. A ta bude sakra stát za to. A po ní nastane časový skok o 20 let tuším a úpadek série. Jestli to scénáristé nějak nezachrání teda.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Uživatel Majo.evans smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama