Reklama

Reklama

Expanze - Série 3

(série)
Trailer
Sci-Fi / Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 9 h 15 min (Minutáž: 41–46 min)

Předloha:

Daniel Abraham (kniha), Ty Franck (kniha)

Hrají:

Steven Strait, Cas Anvar, Dominique Tipper, Wes Chatham, Frankie Adams, Shohreh Aghdashloo, Shawn Doyle, Thomas Jane, Elizabeth Mitchell, Cara Gee (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Třetí sezóna začíná v době, kdy se ve sluneční soustavě rozpoutává válka mezi Zemí a Marsem a během hrozivé další fáze v evoluci protomolekuly, která ohrožuje samotnou existenci lidstva. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je srovnatelná, ne li v některých ohledech i lepší než ta druhá. Sjel jsem ji prakticky jedním dechem a musím říct, že jsem si ji i hodně užil. I ty výhrady, které jsem měl v druhé řadě v mnohém odpadly. Sice se párkrát objevil zbytečný patos (ale ve srovnání s jinými seriály s ním zde šetřili) či nějaké nelogičnosti a deus ex machina, ale vše v množství, které nenarušilo celkový dojem. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od sedmého dílu se něco pokazilo. Přibyly nejen nové postavy, ale také zbytečných patetických keců a trochu i nudy. Už mě to zkrátka tolik nebavilo. Ale teď opět o ženách. Avasarala, Camina, Naomi, Anna a samozřejmě seržantka Draper, to jsou ženy, které dominují, mají vždycky pravdu, jsou sebevědomé, rozhodné, suverénní. Naproti tomu muži, až na vyjímky jsou slaboši, zbabělci ba i zrádci. V lepším případě jen činí zbrklá rozhodnutí. Rozhodně nejsem žádný misogyn, právě naopak. Já ženy respektuji, obdivuji, miluji, ale zároveň jsem ze staré školy a věřím, že jak ženy tak muži mají v životě svou specifickou úlohu. Takové protěžování žen je špatné a v žádném případě nepřispěje k rovnosti obou pohlaví. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokedy sa vidí, aby seriál gradoval takýmto spôsobom. Druhá séria bola o niečo lepšia ako výborná prvá a tretia séria je o niečo lepšia ako výborná druhá. Dá sa teda čakať, že štvrtá bude ešte väčší nášup ako týchto trinásť kvalitatívne veľmi vyrovnaných epizód. Ale treba aj skonštatovať, že ide skôr o série dve zhustené do jednej, pretože každá polovica je viac menej uzavretým dramatickým celkom, ale navzájom pevne previazaným a to platí aj smerom k prvým dvom sériám. Druhá polovica nemusí sadnúť každému, trvalo mi nejaký čas sa aklimatizovať, ale viery v tvorcov, že majú všetko dopredu poriadne premyslené, som sa nikdy nevzdal a urobil som dobre. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina dojíždí události z minula (taky to k ní mohli přilepit) a je fenomenální. Druhá polovina řady je uplně o nové zápletce. Řeší se nové veci, nastupují nové postavy. Je to uplně o něčem jiném a je to o poznání (dvě třídy) větší nuda. Jako kdyby došly nápady a v polovině série se začalo improvizovat. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka třetí série má u mě spoustu 5 hvězdičkových hodnocení, bylo to skvělé pokračování konfliktu, který rozjela perfektní druhá řada, avšak v druhé půlce třetí řady jsem dával většinou 3 hvězdy, protože to pro mě šlo kvalitativně dolů. Celý ten děj v riftu, či jak to ofiko nazývali, mě poměrně dost nudil, navíc zápletka o nějaké děsně staré civilizaci co byla zničena a zanechala odkaz ve formě nějakého artefaktu co komunikuje s lidmi dneška jsme měli možnost vidět už v nejednom seriálu, takže mě ničím neohromila, spíš jsem si říkal "tohle už tady přece x-krát bylo..." a obávám se, že musím říct, že to bylo už zpracováno i lépe. ()

Galerie (212)

Reklama

Reklama