Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Recenze (399)

Miagy 

všechny recenze uživatele

Bez veľkého očakávania veľakrát človek dostane veľkú nádielku. Tentoraz však trio skvelých hercov asi nenaplnila väčšinu diváckych očakávaní. 3* ale ledva ledva .... ()

elimS 

všechny recenze uživatele

65% - komentář 20ti slovy: "Dannyho parťáci" po 30ti letech. Pomalejší, unavenější, ale přesto s noblesou. Taková pohodová komedie s "důchodcovskými" vtipky (jak malé děti) na nedělní odpoledne. ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Milý oddychový film s 3 mega sympaťákmi, ktorí sa rozhodnú oprávnene vykradnúť banku. Je to vtipné, film odsýpa, lúpež je prekvapivo dobre premyslená a najmä potom aliby a vyšetrovanie. Proste taká milý, nenásilný film so sympatickým triom, po ktorom vám ostane dobrý pocit ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Třetí hvězdičku za staré herce, kteří se nechají ukecat k filmování. Režisér Zach Braff nezvládá hraní (Doktůrci) a tak zkouší režírovat, bohužel neumí ani to. ()

george82 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem od toho víc. Na to jaké to mělo obsazení, tak jsem si myslel, že to bude mít větší grády a trochu více nadhledu. Tohle bylo trochu utahané unavené a nudné. Asi jako stáří. :) ()

dzberry 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na staré pány jak čerstvý sněhulák na mrkev, páč jsem s naprostou a nezpochybnitelnou jistotou věděl, že si tuhle lupičskou hru užijou od začátku do konce a já zažiju extra koncert... A prd. Bylo to umolousané, ti nebozí dědouškové tam odříkávali nějaké uslintané repliky, chytré či překvapivé to nebylo ani trochu, táhlo se to jak důchodci z Kauflandu... ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

První polovina nudná a zbytečně ukecaná, zbytek zajímavý až vynuceně dojemný. Nicméně, v současné záplavě odpadních filmů z mnoha zdrojů, to bylo celkem dívatelné. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Už jen vidět tyto herecké legendy v jednom filmů je úžasné. Co už není tak skvělé je scénář který je hrozně děravý a nebýt staré gardy tak by to nad lehký nadprůměr nebylo. Ale jsou tady a film příjemně utíká a chybu když ho zkouknete neuděláte. ()

johnny01 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá podívaná, nejlepší komedie za poslední roky - ve filmu je mnoho zábavných momentů a hodně se zasmějete - nejlepší postavou je určitě jeden stařík, kterému to už moc nemyslí. Loupež probíhá realisticky, žádné slaňování ze stropů... A nechybí i několik překvapivých momentů, díky kterým film není úplně předvídatelný. Škoda jen místy rozvláčného děje a především velice nepovedené hudby, která z filmu dělá nějakou grotesku. ()

unrocker 

všechny recenze uživatele

Ale tak tohle je veliké překvapení nic jsem od důchodců nečekal a dostal jsem vtipné hlášky i scény... docela nápaditý a překvapující příběh mě se to moc líbilo... ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Veteránská řežba o tom, jak vypadá přepadení banky podůchodovsku. Morgan, Mike a Alan jsou prostě šviháci jako hrom a - byť to občas zpomalovalo - za tři dát nemůžeme :-) 70% ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Docela sympatická oddechovka. Trošku mi to připomíná skutečný případ, kdy dědci skutečně udělali obrovskou loupež (tuším že to bylo v UK?). Obsazení super, napětí taky. Uznávám, že konec je takový kýčovitý, ale to asi u podobných filmů je nutné. 75% ()

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama