Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jasně,pustit si ryze vánoční film v únoru asi není optimální,nicméně počasí i sníh docela nahrává atmosféře...každopádně jakkoliv sem byl připraven na klasickou klišoidní vánoční komedii,to co jsem nakonec měl možnost vidět bylo ještě víc klišoidní než sem čekal a hlavně i přes super obsazení to vlastně ani nebyla kdovíjaká zábava.Nemám na tyhle filmy zrovna přehnané nároky,ale z tohodle novodobá klasika určitě nebude...40% ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Absolutně nezajímavé! Komedie? To sotva! Podle traileru jsem čekala komedii o tom, jak si každý na Vánoce přitáhne do rodiny někoho "zajímavého" a postupně to bude "praskat" a trapné situace budou hutnější než nádivka do krocana. Bohužel jsem se v pravidelných patnáctiminutových intervalech ptala, kdy už se tam konečně začne něco dít. Odpověď: nikdy. Ztráta času. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Skvelo obsadený film ešte nemusí nutne znamenať aj kvalitu. Snáď najotravnejší vianočný film, s otravným hudobným podmazom a toľkým klišé, že som nevedel či skôr plakať, dvíhať obočie alebo od trápnosti zatvárať oči. Neviem čo si autori od tých príbehov sľubovali, tak to vyzerá keď niekto zoberie všetky možné klišé z vianočných a romantických filmov a pozliepa ich do jednej karikatúrne smiešnej koláže. Je tu snáď všetko cukríkové, nudné a patetické pozlátko, aké si len viete predstaviť - skrachovanec, pes, žienka čo nevie čo so životom, závisť, sebectvo, problémy s deťmi, problémy medzi manželmi, múdry deduško, falošný hosť pri štedrovečernej večeri, nehoda, ktorá všetkých zblíži, trápny tanček na záver... no proste sa mi zalepila huba že až až. Prázdne, zbytočné a hlavne pateticky trápne NIČ. Na hranici odpadu. 20/100 ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Trable o vánocích se jeví jako standardní rodinná komedie plná takových těch obyčejných starostí. Film, jakých je natočeno už plno a nic nového nepřináší. Tím tenhle snímek bezesporu je, nebo se tak aspoň tváří, než začnete odhalovat jednotlivé charaktery a jejich osudy. Najednou zjistíte, že tohle všechno dobře znáte, že všechno tohle máte kolem sebo nebo to sami na vlastní kůži zažíváte dnes a denně. Ve filmu je sice pár dobrých zvonků, ale mnohem víc je to opravdu drama o mnoha úrovních. Autor důmyslně použil model velké rodiny o vánocích, takže na relativně malé ploše za krátký čas servíruje velké množství ne úplně šťastných osobních příběhů, které jsou ve vzájemné a neustálé interakci. S postupujícím časem jsem začal propadat v solidní melancholi a i když celý příběh končí konvenčním happyendem a velým rodinným usmířením, tu pachuť depresivního nádechu ze sebe nemůžu setřepat ani po týdnu. Obávám se, že se tvůrcům podařilo natočit něco, co ani nechtěli... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKDY PŘEMÝŠLÍM O VŠECH RODINÁCH, CO SPOLU SEDÍ U VEČEŘE. V KAŽDÉM DOMĚ, V KAŽDÉ RODINĚ SE ODEHRÁVÁ JINÝ PŘÍBĚH...“ /// Film o tom, že Vánoce nemusí bejt jen šťastný a pohodový. Teda… vono to samozřejmě jinak než happy endem skončit nemůže (Vánoce kurva! Přece nebudou ukazovat mrtvý děti! Nebo snad…), ale musíme se k němu propracovat. Nejlíp přes příběhy lidí různýho věku, kteří se nakonec sejdou. Takže ti starší vzpomínaj, ti mladší taky… a vzývaj (hledaj) lásku (současnou, minulou, budoucí) a (zřejmě) i štěstí. Trable o Vánocích asi nebudou tím pravým filmem k oslavě Vánoc. Snad jen pro ty, kteří každodenně s potěchou masturbujou nad nashromážděným množstvím (třebas drobných) křivd. Nebo jim v manželství vypršela doba trvanlivosti. Jedná se totiž o vobčas nudnou (ale vánoční!) dramatickou romanťárnu, ve který si všichni uvědomí, že… prostě si něco uvědomí. Bejt lepším člověkem? Dobrá… (ale jenom na Vánoce!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Někoho jsem ztratil(a). 2.) Nevím kde hledat na Štědrej den lásku. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)

Reklama

Reklama