Reklama

Reklama

Star Trek: Discovery - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 12 h 1 min (Minutáž: 40–66 min)

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Anthony Rapp, Mary Wiseman, Anson Mount, Shazad Latif, Wilson Cruz, Michelle Yeoh, Rachael Ancheril, Alan Van Sprang (více)
(další profese)

Epizody(14)

Obsahy(1)

Kvůli záhadným událostem v různých částech galaxie vyrazí Discovery na novou misi pod velením dočasného kapitána, kterým je Christopher Pike z lodi Enterprise. (Netflix)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

DarkSikorski

Souhlasím s tebou. Tohle je hrůza děs. Sakra to se snad vyplatí znovu podívat na TNG i když mi ještě dva roky na zpátek přišla extrémně nudná. Ale alespoň to dávalo smysl.

Nejhorší je, že první čtyři díly mají být vizuálně to nejlepší z celé řady. Potom jim kvůli nedodržování rozpočtu seškrtali ty zbylé epizody. Teď, když už za seriál nechce Netflix platit, tak by se CBS mělo sakra zamyslet a přestat experimentovat. I když to půjde hodně těžko, když se mohou orginálu přiblížit jen na 20%. Kdyby aspoň ten Orville nebyl místy tak trapný.

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

DarkSikorski

Paskvil máš v trenkách , kdo tě nutí čumět na něco co tě nebaví , mě tak sere zkurvaná Ulice ale je mi u prdele at si ji točí třeba dalších 20 let prostě se na to čumět nebudu tečka.

na příspěvěk reagoval DarkSikorski

Reklama

Reklama