Reklama

Reklama

David Brent: Na turné

  • Velká Británie David Brent: Life on the Road (více)
Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

boshke 

všechny recenze uživatele

Doslova žeru cokoli, co Ricky s prominutím vysere. A trvalo mi přes dva roky, než jsem našel David Brent: Life on the Road k zhlédnutí. Bohužel však musím konstatovat, že jsem byl po zhlédnutí (mírně) zklamán. Nemyslím si, že by Rickymu obecně docházel dech. Spíš mi přijde, že se u Brenta poněkud přepočítal. Jakkoli je to, hlavně v Británii, zcela legendární a geniální postava, tak mu očividně více sedne kancl než pódium. Prostě mi nepřipadalo, že by to celé utáhl sám. Možná ještě tak s boční linkou ve starém kanclu se starými postavami. Tak jako tak bylo fajn ho opět vidět v akci. Jeho retardovaný smích mi chyběl... 70% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný návrat za jednou z najlepších televíznych sérií. Gervaisa a jeho humor mám rád. Všetka tá snaha byť nekorektný sa v jeho televíznej a filmovej tvorbe pretvára do podoby veľmi citlivej a ľudskej. David Brent lezie každému na nervy, pod povrchom ale túži byť ľúbený. Jediné čo mi nejde do hlavy je, že prečo sa tie jeho piesne nikomu nepáčili. Niektoré sú tak výborné, až mi išli slzy do očí. Dávam plný počet, pretože skrátka David Brent a jeho Lady Gypsy:) ()

Reklama

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Jsem fanda Rickyho, ale tento film spolecne s Korespondantem se moc nepoved. V zasade to kopiruje vanocni special, ale ne moc dobre. Vice se melo loet na to, ze prestoze he Brent rozjivenej pubertak, dokaze v lidech kolem sebe rozdat aspon nakou radost. Trochu to tam je, ale cely film je hrozne rozplizlej. A to jaem se hoodne tesil ()

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Pro všechny fanoušky Kanclu povinnost, ačkoli mnozí budou zřejmě stejně jako já mírně v rozpacích. David Brent se alespoň na chvíli vrátil a přivedl s sebou dobře známý nekorektní humor, prokládaný tíživými momenty zmaru a trapnosti. Přesto to vše působí mnohem méně přirozeně, než v původním seriálu. Kancl jsem si zamiloval hlavně pro jeho neopakovatelnou atmosféru a pocit "skutečnosti". Starý dobrý seriálový Brent z Wernham Hogg byl rozporuplnou (spíše nesympatickou) figurkou, s níž se život přes všechny vtipné momenty nepáral. Tomu novému, filmovému, nasadil Gervais lidštější masku, přičemž celý film vyznívá mnohem smířlivěji a optimističtěji, než tomu bylo u seriálu. Zřejmě nám Ricky s přibývajícím věkem trochu změkl. Tím však nechci Life on the Road příliš kritizovat, jedná se spíš o názor skalního fanouška britského Kanclu. Uznávám, že jsem se u filmu bavil stokrát víc než u drtivé většiny současných komedií, přičemž některým scénám se dokonce podařilo navázat na atmosféru původního seriálu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ricky Gervais není můj velký oblíbenec, protože jsem jeho tvorbu nijak moc nesledoval, i když v poslední době se ke mně dostává víc. Musím ale uznat, že má zajímavý smysl pro humor, který mě tady uhranul. Někdy je to hrozně trapné, někdy je to prostě blbé, ale jindy jsou ty vtipy povedené. Měl bych dát "Kanclu" šanci. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • V rámci propagácie filmu odohral Ricky Gervais niekoľko koncertov ako David Brent so skupinou Forgone Conclusion, okolo ktorej sa točí dej filmu. (tomashrabek)
  • Doc Brown (Dom Johnson) povedal, že veľa scén vo filme bolo improvizovaných. Rozhovor Davida Brenta (Ricky Gervais) s čašníčkou vraj z veľkej časti nebol napísaný a Doc si v jeho priebehu zakrýva tvár kapucňou, aby zakryl smiech a nevypadol z role. (tomashrabek)
  • Keď David Brent (Ricky Gervais) odchádza z kancelárie na turné, zaznie inštrumentálna verzia skladby "Handbags and gladrags", ktorá bola znelkou seriálu The Office (2001), ktorý filmu dejovo predchádza. (tomashrabek)

Reklama

Reklama