Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (337)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľná spokojnosť. Vtipné, funkčné a atmosférické. Na konci dokonca správne emotívne. Stranger Things sú s každou sériou lepšie a lepšie. Zbožňujem tých hrdinov. Držím im veľmi palce. Zároveň som rád ako sa vyvíjajú. Ako dospievajú. Ako si uvedomujú určité veci. Dufferovci spravili jednu z najlepších televíznych záležitostí. Kvalita a nie kvantita. Hawkins je miesto kde sa rád vraciam a dúfam, že sa ešte pár krát vrátim. Za mňa plný počet. Neverending stoooryyyy!! 3.séria - 100% ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Bolesť je dobrá. Znamená, že nežiješ v jaskyni. Ale, prosím – snaž sa tie dvere nechať pootvorené. Aspoň na sedem centimetrov.“ Ako som sľúbil pri publikovaní komenta na druhú sériu dňa 1. 3. 2018, tentokrát budem prísnejší. Je to paradox, ale kým druhej sérii bolo vyčítané, že je to plus mínus remake prvej, ale bol to dobrý remake, tak tretia séria je po stránke scenárov podstatne originálnejšia (Rusi, lupiči tiel), ale nie je až taká dobrá, ako druhá. Čo je vlastne veľmi nefér. No tak ale čo už. V mnohom je dobrá. Niektoré scény sú skvelé, tají sa vám pri nich dych (list, rozhovor na WC, Suzie, Nekonečný príbeh, pohovor vo videopožičovni), soundtrack na jednotku a atmosféra je rovnaká, ako vek, v akom sa nachádzajú hrdinovia – trafená, puberťácka, plná hormónov. Dopláca však na rozskupinkovanosť obľúbených postáv. Tie sa naplno stretnú v podstate až na samom konci – a hneď to v tej chvíli začne parádne odsýpať. Bohužiaľ, prvých šesť dielov je kvôli tomu dosť priemerných, miestami až nezáživných. Mnohé postavy sa v tretej, v rozpore s prvými dvoma, správajú zblbnuto, kvôli čomu sú nám nesympatické (Hopper, Joyce, Steve). Iné sú neviditeľné (Mike, Nancy, Jonathan, Will). Najpozitívnejšie by som hodnotil Erica, Max, Robin, Lucasa a Alexeia. Trocha mi vadilo aj odsunutie bokom menej dôležitých, ale v minulých sériách fajn postáv (rodičia, zvyšok policajného zboru). Palec VÝRAZNE dole za Jakea Buseyho, ktorý je ako novinár absolútne božský... a asi preto mu dali dokopy tak dve minúty priestoru. Veľká nechápačka. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, třetí řada možná nijak zvlášť neprohlubuje mytologii Druhé strany a tak podobně, to je fakt, ale vůbec mi to nevadilo. Hlavní postavy vyrostly, stali se z nich teenageři a mlátí s nimi puberta, a tomu se seriál přizpůsobil. Je tedy zběsilejší, o dost komediálnější než předchozí řady (přičemž kromě slovních přestřelek mezi puberťáky hodně těží i z jejich střety se zoufalými dospělými), na nic nečeká a šlape na to více než kdy dříve. To, co si minule tvůrci schovávali na finále, se tentokrát děje už někdy v polovině, je to drsnější a musím říct, že kolikrát o dost napínavější a hororovější. Hlavní devizou jsou nicméně pořád postavy, zajímavě se vyvíjející (úžasný Steve a vše, co zažije s Dustinem, Erikou a Robin!), přirozeně uvěřitelné (El a Mike, El a Hopper, Hopper a Joyce), tajemné (Billy)... Scénář má v rukávu spoustu trumfů, a tak jimi nešetří a vykládá je na stůl, kdykoliv může. Z herců musím vyzdvihnout bezvadného Davida Harboura, z ostatních tvůrců skladatele Dixona a Steina, kteří se tentokrát silně inspirovali Philipem Glassem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa do tretice všetko najlepšie. Druhú sériu som si dostatočne užil, aj keď sa nedostavilo nadšenie a wow efekt zo série prvej. Možno za to ale môže aj vek hrdinov, že som sa do ich osudov a prvých lások dokázal viac vcítiť. Vyvážená kombinácia skvelého humoru, romantiky, hororu, nostalgie, popkultúry a niekoľkých skvelo nakrútených scén a výjavov s parádnou atmosférou. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasné, seriál nabral výborné tempo, zápletka skvělá, perfektně napsané a zahrané postavy a nečekaně kvantum nefunkčniho humoru. Tohle bylo pohlazení na duši, a nejlepší výkon? Prostě Millie Brown to dotáhne daleko, je to neskutečně sympatická a talentovaná herečka a samozřejmě David Harbour, ten nezklamal. Zde, narozdíl od předchozí série, nemám co bych vytkl. Hrozně se mi líbil ten kontrast humoru a dětských problémů s hororovými a Gore prvky, které se nenásilně střídaly, důraz na věci z osmdesátých let a inspirace terminátorem ale jen v ruském vydání. Úžasné ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Když Nancy Wheeler (Natalia Dyer) a Jonathana Byerse (Charlie Heaton) pronásleduje v nemocnici jejich kolega z novin, tak rozbije okénko u dveří, aby se k nim dostal, ale při odchodu z místnosti je sklo neporušené. (Duoscop)
  • V Sovětském svazu můžeme vidět ruský vrtulník Mil Mi-8, jehož sériový výroba byla zahájena v roce 1965. Patří mezi nejvíce vyráběné helikoptéry. Bylo vyrobeno přibližně 17 000 kusů. (J.F.B.)
  • Na tabuli je pět čárek. Když ale kolegyně uvádí skóre Steve Harringtona (Joe Keery), napočítá jich šest. (Duoscop)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama