Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (338)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už nebyla tak vážná, tak neotřelá, tak svá jako v první sérii. Hodně toho bylo podle filmových šablon, pokusů o přirovnání ke známým klasikám, které se více jak z poloviny nepodařily, také se vše linkovalo podle Marvelovských hodnot o vtipnosti s vážností. A ani poslední 2-3 díly nemohou zachránit celou třetí řadu. Což nechci říct, že by byly úžasné, jen byly lepší než zbytek dílů... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fuck. 4. řadu už nechci, páč další umírání bych asi nezkousnul, a to jsem si v polovině této sezóny stěžoval na nesmrtelnost postav. Celkově mi to oproti posledně přišlo sice slabší, ale finální dvě hodiny jsou tak neskutečnej nátěr, že zas musim napálit maximum. Do Stranger Things se lejou nehorázný prachy a jde to vidět, a to nepočítám výborný komediální prvky (dlouho jsem se takhle několikrát v kuse nerozesmál nad running jokeama, situačníma gagama a hláškama) a skvělý dětský herce, který už prostě přirostli k srdci. P.S. Romantický vyznání na záchodcích, Never Ending Story a finální monolog považuju za jedny z top věcí, který sem zatím letos v seriálech viděl. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po druhé řadě jsem se trošku bál kudy se bude ubírat ta třetí.Ne snad,že by ta druhá byla špatná,ale po výborné první to měla sakra těžké.Třetí řada se v prvním díle opatrně rozjede a hned v tom druhém rozbije všechny obavy na atomy.Tempo které bratři Dufferovi nasadí je extrémní a děj vyloženě letí kupředu a nutí diváka hltat díl za dílem.Atmosféra se dá krájet,nechybí odlehčené a vtipné momenty a pak přijde finále,kterému se podaří všechno skloubit dohromady a vyždíme i nějaké ty emoce.Sem moc zvědavý co přinese čtvrtá řada...90% ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvíľu som rozmýšľal, že zdvihnem hodnotenia 1. a 2. série na plný počet, aby som tu nemusel pod štyri*... ale tak nebudeme z toho robiť krízový stav; tretia séria sa skrátka tvorcom na viacerých miestach šmýkala pomedzi prsty (hlavne v línii s ruskou základňou a jej bezproblémovou infiltráciou) a pevne to na zadok posadili až v poslednej epizóde. Takže okey, vyhliadky sú do budúcna sľubné, len z toho prosím neurobte kabaret a lá Alf, naopak, pokojne pritlačte na pílu vážnosti a hrôzy. Veď tí najväčší fanúšikovia vašej práce, rovnako ako vaši hrdinovia, rastú a dospievajú... zvládnu to... a zvládnu to radi. Tosipište! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Kto mal s týmto problém evidentne totálne nepochopil žánrové a hlavne hodnotové (!) ukotvenie fenoménu Stranger Things, vychádzajúceho predovšetkým z filmov typu Goonies, či E.T., až potom zo starých hororov. Snáď viac 80’s ako osemdesiate roky, pridávajúce nové prvky (nie, nie je to zas len o tom istom), viac hororu, viac komédie, nečakané popieranie očakávaných klišé (Ako dopadla love story zo zmrzlinárne? Čakali ste to? Ako to Nancy Drew nenatrela svojej redakcii? Ako svet pre tentokrát nezachránila El? A je toho hromada...) a najprirodzenejšie začlenenie nových postáv za hodne dlhú dobu. V druhej sérii to mala Max trošku kostrbaté, tu boli všetky ženské postavy pridané úplne plynule. A tie citácie! Rozhodne zatiaľ najlepšia séria a momentálne môj najsrdcovejší súčasný seriál. Čo je to láska, ak nie rozdeliť sa o balíček M&M? ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Billy Hargrove (Dacre Montgomery) zavřený v sauně plivne na dveřní okénko, ale v dalším záběru plivanec na okénku chybí. (Duoscop)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama