Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Recenze (278)

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvej priemernej sérii obrovský posun dopredu. Postavy sú sympatickejšie, dej putavejší a nič okrem Elinho odcestovania a premeny v punkáčku nie je zbytočné. Prvotriedny zážitok. Jediné, čo by som mohol vytknúť je otasný účes Millie Bobby Brown :). Jej vizuálna zmena to však narýchlo opravila. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to zase trochu jiný než první série... má to pomalejší rozjezd, obsahuje to klasický hororový klišé, ale i tak je to super podívaná, a až na Ztracenou sestru, díl, kterej je tak trochu zbytečnej, je to velice nadprůměrný pokračování :) ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Takové to pokračování, které to co bylo v první serii dobré dělá snad ještě lepší, bohužel stejně tak to co bylo špatné nezlepšuje naopak přidává další viditelné problémy. Naprosto stejný průběh děje jako v předešlé řadě. Záporák nesmyslně přesílený. Celá linka s 11 není moc dobrá ani zajímavá. Celou dobu po něčem jde aby nakonec zjistila že má byt jinde. Nakonec zafunguje jako Deus ex machina a všem zachrání prdel. Takže celá ta její linka existuje jen proto aby jí dostaly z Hawkinsu a mohly děj pro cca 4 epizody rozpatlat na nesmyslných devět. Ale i tak přes všechny svoje problémy to je zábavná záležitost s opět skvělou atmosférou. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první sérii mě chyběl slušný lidský antagonista. Trochu chybí rozdělení na dětskou, teen a dospělou linku, které si držela skoro celá první řada. Tvůrci mluvili o první sérii jako o "Jaw", kde byl místo žraloka Demogorgon. Já si spíše vzpomněl na Vetřelce. První díl byl s jedním vetřelcem, hrál si se strachem z neznáma. Druhý byl výrazně epičtější a poznali jsme Matku, zde se nazývá Mind Flayer. Druhá řada byla asi o trošku slabší, ale stále je to elita mezi seriály, která stojí za to vidět. Tak trochu jsem doufal že si Dustin bude moct Dartyho nechat. ()

krumlajs 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál součastnosti se vytasil s ještě lepší serií a tom jsem si myslel, že už to nejde. Škoda, že nejde dát 6 hvězd. Bude to dlouhý čekání na 3. serii ()

nemer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem naopak poněkud zklamaná, jednička se mi líbila víc. Z druhé série už cítím nataženinu a hlavně snahu sosat z předešlého úspěchu, přidáním nepodstatných postav to také nevylepšili. Atmosféru jako jednička to už nemá. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria je slabšia. Hlavný dôvod je, že všetko bolo ďaleko predvídateľnejšie. Niektoré odbočky a postavy začínajú byť zbytočné. Na druhú stranu mnoho postáv sa skvele posunulo (Steven) a herci sa ukázali, že sú ešte lepší, ako som si myslel. Dúfam, že nikto z nich nezapadne, pretože takú výbornú partičku som po hromade asi ešte nevidel. Stále vysoko nadpriemerné a záležitosť na zhltnutie. ()

Lampasak 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsme si mohli myslet, že zakončení první série nalezením Willa bude konec, ale v této sérii teprve zjištujeme, že je to bohužel teprve začátek ( pro nás to je ale sakra dobře! protože chceme další a další série, protože to je prostě božíííí!!! ) Zasazení seriálu do 80. let a soundtrack celé této druhé série jsem hltal od začátku do konce. To samé postavy a jejich kostýmy. Sakra hned jsem dostal chuť pustit si kazeťák a na nich Modern Talking. A nový "záporák" Dacre Montgomery ? ten tam zapadl jak prdel na hrnec a to hlavně proto, že i jeho jsem si oblíbil i když nastoupil až v druhé řadě... nechápu. Šikovný děcka... snad to s nima nepůjde z kopce až dospějí a budou stejně kvalitní jako teď, protože jestli ano, tak Hollywoode třes se! A o tom dojáku na konci radši pomlčíme, ok? YOU ARE MY FAVOURITE ! ()

matolos1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu menší pokles od prvej série. Neskutočne to žmýcha nápady, ktoré nám už boli predostreté a väčšina postáv neprechádza žiadnym veľkým progresom. Lenže je to neskutočná pecka čo sa týka skvelej retro atmošky, výberu hudby a takisto hororového vizuálu. Bohužial ale musím skonštatovať, že ak tento seriál neskončí po tretej sérii, tak nás čaká iba daľšia naťahovačka. Niektoré postavy majú v sebe kúzelné čaro, tak načo zbytočne zdĺhavou produkciou ( zámernou) ho z nich dávať preč. Aj tak sa už s niektorými nespravili v tejto sérii veľké zázraky - 11. ()

Vasyl 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší než první. I když celá série gradovala v 6. díle a konec už nebyl tak napínavej. Jen by už někdo z "druhé strany" mohl sežrat Winonu. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může obsahovat SPOILERY! --------> Každopádně seriál Stranger Things, mi připadá jako zajímavý námět a skvělí nápad. Nicméně, první série byla nadějná víceméně se mi i libila, nebylo těžké se s hlavními postavami sžít, myslím že nej postavy byli policista, ten klučina z párty jak má kudrnaté vlasy a kupodivu me zaujala ta Max. A to je asi vše. 🙂 Hodnocení jako takové, první série me opravdu mile překvapila, ale zase to nebylo nic světoborného. Druhá série, me téměř vůbec nebavila a absolutně mě zklamala. Celek zkrátka za obě rady dohromady 40% a 2 hvězdy. ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo! Dokázali to. Druhá série jede na stejné vlně kvality jako ta první. Znovu je tu skvěle, ale opravdu skvěle zacházeno s charaktery postav. Znovu tu máme výborný a zcela fungující příběh a scénář, který graduje do perfektního finále. Fázování příběhu je tu ještě lepší než v předchozí sérii. Je to epické, atmosferické. Osmdesátá léta stále mají své neuvěřitelné kouzlo. A díky naprosto výborné práci s postavami jsem byl emočně opravdu uspokojen. A teď šup sem rychle s třetí sérií....PS: Na sedmou epizodu jsem raději ihned zapomenul a doufám, že takovýmhle směrem se v budoucnu nevydáme. 9/10 ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem to, opravdu ne. 2. série je obrovsky úspěšné pokračování výborné 1. série. Minulá série byla ze začátku trochu pomalejší, zde se to naštěsní mění a já jsem si říkal: Dobrá tak ještě jeden díl si pustím a tak to bylo furt furt furt furt a furt, až jsem se dohrabal ke konci. Emoce byli zase o 1 rok silnější, herci byli o 1 rok starší a seriál byl o 1 rok starší a když o rok tak o 2x lepší než předtím. Vše fungovalo naprosto jak mělo a originální nápad tu taky byl. Vše se nejvíce povedlo a já se velice těším na 3. sérii ! 9,5/10 ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama