Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Recenze (279)

Kratas558 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste byli taky bezhlavě zamilovaní do první sérky, druhá vás nezklame. Je pořád stejně skvělá, vymakaná, roztomilá a se skvělou atmosférou a soundtrackem. Jen mi nepřišlo, že by se ten děj někam posunul, prostě a jednoduše to byla jednička v bledě modrém. Což je skvělé a všechno ale... v té trojce by už to natahování děje mohlo dospět do jiné roviny. :) Přesto pět hvězd, protože je to láska a protože Dustin prostě ♥ :D ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhej sérii fantastické vedľajšáky Seana Astina a hlavne Paula Reisera len potvrdili status budúcej legendy. Záver druhej série ešte lepší ako prvej. Opakujem, na pomery zrovnania s GoT je to maximálne minimalistické, ale keď si toto odmyslím, tak je zjavenie, je to niečo, čo má srdce, je to hravé, je to napínavé, je to neskutočné. Možno som tým až moc unesený, ale ja fakt osemdesiatky žeriem aj s navijákom. Jasné, že do kina chodím na všetky možné blockbustery, komixy a scifáče, ale keď sa niekde objaví klasická animatronická a elektrická osemdesiatková akcia, tak sa mi až slza v oku zaleskne, preto toľké ovplyvnenie nostalgiou. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme za sebou druhou sérii. Až mě mrzí jak se to rychle zkouklo, a že je jen 9 dílů. Bylo to větší, hutnější a furt to mělo svůj styl. Pro mě nejlepší seriál poslední doby a já bych rád třetí řadu pěkně na jaře a né zase na podzim. Bude to dlouhá doba, tak snad bude třetí série ještě víc epic. Všichni herci tady jsou fakt hodně dobrý a ty děti před sebou mají velkou kariéru. Hudební doprovod včetně songů známých kapel opět super. 100% ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K nevíře. Přál jsem si to, ale výsledek mě i tak překvapil. Druhou sérii jsem doslova vdechnul. Víc takovejch seriálů, který člověka napínaj od začátku série do konce. A zas ta hudba ... Jo! ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná série, naprosto mě odvařila a zjistil jsem, že mám milion důvodů, proč koukat na třetí. První série byla o fousek lepší, ale i tak jsem si tuhle naprosto užil. Jak příběhově, tak jsem prožíval všechny strasti hlavních hrdinů, užíval si skvělou hudbu a v některých chvílích se i lekal. Doufám, že se dočkám i další série! ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pravdě mě to snad bavilo o trochu víc než první série. Všechny novinky jsou přesně takové, jaké nám chyběly. Max, zrzavá holka na skateboardu, kterou všichni chlapci zbožňují a její drsný brácha, který začne být na škole nejsilnější. A ještě k tomu je nevlastní, takže se hezky společně nenávidí. Všechno to parádně pasuje. Steve a Dustin jsou ta nejlepší dvojka na světě. Škoda jenom, že z hezounké Nancy udělali trošku hloupou postavu (není jako že blbá, ale jak to říct bez spoileru :D), ale co už. Každopádně celé je to vážně super, jsem z toho úplně nadšený. Jenom herec Sean Astin mi tam moc nepasuje. Ačkoliv je to fajn sympaťák, ale v tomhle skvostu mi moc k srdci nepřirostl. Jinak tenhle koment píšu po několika letech co jsem to viděl, takže to píšu asi dost hrozně :D ()

Bingos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase jsem to stáhl během pár dní. Jednotlivé díly jsou postavené tak, aby se to do člověka fakt zahryzlo, takže v tomhle ohledu nemůže padnout žádná stížnost. Atmosféru a brutální elektronický podmaz si to drží ukázkově. Ale logika je tu druhořadý nástroj a postavy tak nějak přestávají fungovat. Milion milostných trojúhelníků unavuje a když nejzábavnější charaktery zastupuje tlupa děcek, něco je špatně. Tím spíš, že už i ty děcka mě místama trochu srala. Je to za takových 3,5, třetí sérii si nejspíš aplikuju rovněž, ale zas tak u toho nehoním. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro me naopak ve spouste veci dvojka ubrala, ale je to mozna tim, ze uz nejde o ten moment prekvapeni. Chybi trochu tomu to mysticno, kdy v prvni rade clovek vubec nevedel o co jde. Je totiz skoro jedno, ze druha serie zacina o rok pozdeji, mohla by klidne navazat tam, kde prestala, alespon ve vetsine linek. Souhlas, ze je hororovejsi (coz je jedine dobre). Trochu mi vadi opakovani stejnychmotivu z prvni serie (mapa vs. vanocni svetla treba). Ale jsou to drobnosti. Vice, nez dustojne pokracovani a velmi silne ctyri hvezdy. PS: Psychor, ktery se oznacuje za zdejsiho hororoveho experta...pobavilo ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Začínám být zaprděnej a starej. Ta první série byla prostě lepší. Komornost tomu slušela víc. Tady je toho najednou nějak moc..."SAM" z "KRAJE" byla postava nasazená do děje WTF, a záhy Vám dojde proč. Tvůrcům, ale trochu ujela ruka, protože zrovna tahle postava je tak fajn, že dát jí mezi kuželky nebyl dobrý krok. (Můj názor...i tak jsem se samozřejmě bavil, ale na víc jak tři hvězdy to nevidím. Snad to napraví třetí série.) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nooo, tak ještě lepší než jednička. I když už bylo v podstatě odhaleno oč jde, povedlo se udělat druhou sérii neméně zajímavou než první. Něčím jiným, ale pořád to člověka nutí se dívat a je vtáhnutý do děje a chce se dozvědět nové a nové věci. Objevily se nové postavy, kdy člověk čeká, co z nich vyleze a jak vlastně zapadají do celého dění. To také přidá na zajímavosti, resp. podezřívavosti. Navíc je to více temné a to já vždy ocením. Kromě jednoho dílu, dílu č. 7, který mi přišel trošku zbytečný, je to fakt našlapané. Tentokráte byly snad jen první dva díly takové rozehřívací, potom už to jelo na plné obrátky. A poslední dva díly výborné. Celkově tedy druhá série dosahuje kvalit série první. Je jiná, ale pořád je to majstrštyk. Už se těším na třetí sérii. Velmi povedené! Howgh! ()

simply 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další seriál, kde mi druhá série sedla víc než ta první. Trochu mě mrzí ten konec, kde se místo gradovaného finále odehrálo všechno až moc narychlo. Některé postavy mají víc prostoru na úkor jiných pro mě mnohem zajímavějších...nemůžu si pomoct, ale pořád mám radši vedlejší postavy než hlavní hrdiny. ()

Ingtar2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Druhá séria slabšia ako prvá, čo je ovšem pre mňa celkom prekvapenie keďže som čakal, že hlbšie už klesnúť ST nemôže. Zo začiatku poriadna nuda, niekoľko úplne zbytočných epizód z ktorých si nepamätám naozaj vôbec nič. Keď si to tak zoberiem, vlastne ma bavili len šiesta a ôsma epizóda, ale ani tie ma nedokázali udržať celý čas pri obrazovke. Z finále si pamätám len Dustinov tanec s Nancy, čiže to tiež nie je veľmi dobrá vizitka. Pokiaľ ide o postavy, Steve už prestal byť taký veľký zmrd, ku koncu som mu aj začínal fandiť (jeho 'Lucille' bola naozaj super). Deti ma prestávajú až tak baviť, normálne by som povedal, že jediný ma bavil Dustin, ktorý ovšem asi rozmýšľa šiltovkou (áno výborný nápad zobrať si ako maznáčika tvora z Upside down..). Nečakal som, že ma tak strašne začne srať Eleven, ale po niekoľkých epizódach som začal dúfať aby zomrela na konci prvej série. Prichádza neskutočný frajer Billy, pre mňa najlepšia postava. Bob ma nejako nezaujal, a jeho 'superhrdinský skon' mi bol celkom dosť u riti. Dufferovci naďalej vykrádajú čo im príde pod ruku, a začínajú ma poriadne srať. Hudba naozaj otrasná, aj keď nič iné som od hudby 80tych rokov čakať asi ani nemohol. Slabé dve hviezdy za Stevea a jeho Lucille; 38% ()

Smisek 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že druhá série..ač nebyla tak napínavá a hororová jak jednička, líbila se mi ještě o kus víc. Naprostej luxus, výborná práce s postavama ♥ ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama