Reklama

Reklama

Blair Witch: 20 let poté

  • USA Blair Witch (více)
Trailer 2

20 let po záhadném zmizení Heather Donahue a jejího filmového štábu v burkittsvillských lesích se její bratr vydává na místo činu. Spolu se skupinou přátel je odhodlaný zjistit, co se tenkrát skutečně stalo. Jenže jejich výprava od začátku nejde podle plánů. Atmosféra houstne, ve tmě někdo čeká a z lesa není podle všeho úniku... (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (265)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekal a ani moc nedostal. Ale musím uznat že to není zas taková srajda jak jsem se bál. A návrat k ruční kameře(narozdíl od shitu Blair witch 2) je dobrý nápad. Co mě ale zklamalo to jak Wingard spoléhá na zvukové lekačky. Kde je doba Blair witch 1 kde se spoléhalo na tajemno. Tady to taky mohlo fungovat a dokonce to i chvíli funguje. Ale když po 10tém pokusu vás vystrašit pomocí zvuku, tak už toho začínám mít dost. Postavy jsou ploché ale vysvětlení proč jít do lesa, nebyl zas tak špatné. Některé postavy mám rád, některé nesnáším. Konec je dobře udělanej a jsem rád že neukázali čarodějnici tak moc. Lehký nadrůměr. Jinak Wingarda musím pochválit za dobrou kampaň. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Je to skoro 20 let, co jsem ještě v tehdejším sečském Flamengu viděl Blair Witch, který mě strachy paralizoval. Dvojku jsem s radostí vynechal, takže k tomuhle jsem se chvíli přemlouval. A výsledek? Rozhodně povedený sequel. T2 opět potvrdil, že se hodí leda tak na statistiku. O ostatních zoufalcích raději ani nemluvit. ()

Reklama

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Už je to jasný !! Jak se v nějakém názvu hororu objevuje slovo Bitch ééé teda Witch, tak je jasný, že to bude větší sajrajt než poševní sekret devadesátiletý stařeny trpící nadváhou s beďarama na kundě. Trojka je sice o kapku míň vypíčená než jednička, ale stále je to kolosální sračka. Nejvíc mě rozesmál negr se jménem Petr. Černej Petr si tedy logicky vytáhne černýho Petra a čeká ho mrda stromem do palice. Jop, tady už krom šutrů a větviček strašej i padající stromy. Hlavní hrdina příběhu je mladší brácha Vohrndíry z jedničky, kterej se rozhodnul, že Vohrndíru najde. Že budou jedna rodina bylo jasné - stejně jako jeho zmizelá ségra má za kámoše samý dementy, je to Ultrakokot a přejete mu smrt. Ale na jeho obranu smrt tady přejete úplně všem. Nejvíc Ashley. Takovou píču jsem neviděla minimálně od středy, kdy jsem byla na magistrátu. Většinu filmu máme tmu jako v prdeli, takže stejně jako v prdeli vidíme hovno, občas baterkou zasvítíme na stromečky, pak se vleze do chaloupky, ukáže se čarodějnice, což vysvětlí proč jí v jedničce neukázali (takhle děsivé pixely se jen tak nevidí) a zase všichni chcípnou. Suma sumárum jestli se chcete bát, jděte v jednu ráno do lesa a po hodině bloudění zahoďte baterku. Do rána budete zesraný 100x víc než při sledování téhle debility. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokud bych hodnotil filmovou úroveň, tak tady film určitě neoslnil. Pokud bych ale hodnotil to jak moc jsem se cítil během filmu malý a že jsem se opravdu bál ...tady určitě snímek obstál. Jenže, ono jde taky hlavně i o tom prostředí. Kdo z nás by se v podobném lese uprostřed ničeho nebál, že? Oceňuji fakt, že tvůrci diváka zhruba od 40. minuty nenechají odpočinout a ládují do nás čím dál hustější atmošku. 55% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Prý je třeba stoupnout do kouta a zavřít oči. Jenže i to je pro mladou bandu za děsivých nočních zvuků a událostí sakra obtížný úkol. Je tma a pak ještě větší tma. Pseudodokumentární mystifikace pokračuje. Dvacet let po událostech z filmu, který vznikl takřka na koleně a s pocity za nehty lezoucí opravdovosti, se seznamujeme s bratrem Heather, která se před lety vyděšená omlouvala svý, Joshový i Mikeový mámě. Tehdy to byl adrenalinový zážitek, který určitě nejednoho houbaře odradil od návštěvy lesa. Adam Wingard se snaží navodit podobnou atmosféru, místy se mu to dokonce i daří, mnohé momenty jsou skutečně syrové a děsivé, jinak je všeho pochopitelně víc, včetně postav a jejich hekání a fňukání. Přešlapů je ovšem rovněž dost. Úplně zklamaný nejsem, jen to prostě už tak nějak (z principu) nemůže fungovat. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (9)

  • Počas natáčania mal filmový štáb zakázané používať slovné spojenie "Blair Witch". Dokonca ani v scenároch, ktoré casting čítal po prvýkrát, sa toto spojenie nenachádzalo. (Marceloo)
  • Film sa natáčal pod krycím menom The Woods. Reportér hororového portálu bloody-disgusting.com Brad Miska prezradil tajomstvo o tom, že The Woods bude patriť k sérii Blair Witch, dávno predtým, než bol tento fakt ohlásený oficiálne. Marketingové tajomstvo to však nepokazilo, pretože mu nikto z čítajúcich neveril. (BoredKid)

Související novinky

Záhada Blair Witch má pokračování

Záhada Blair Witch má pokračování

24.07.2016

Jestli jste se těšili na zářijový horor The Woods, ode dneška se na něj budete těšit ještě trochu víc - z nového filmu Adama Wingarda (The Guest) se totiž vyklubalo pokračování Záhady Blair Witch.… (více)

Reklama

Reklama