Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílný komediální seriál je již šestou spoluprací dvojice PrušinovskýKolečko. V projektu, který si nadsázkou bere na paškál složitá témata, jakými jsou nesnášenlivost či xenofobie, si hlavní roli zahrál Martin Hofmann. Rámec seriálu tvoří příběh Luďka, kterého právě vyhodili z práce, bydlí v polorozpadlé barabizně, dluží, kam se podívá, má problémy s exmanželkou i se synem. A v tom nejhorším za ním přijde pošťák Ondra s pozváním do Pošty pro tebe (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele pan_buh k tomuto seriálu (5)

MOST! (2019) odpad!

Tvůrce neznám a jsou mi ukradení, já hodnotím to co jsem viděl za 47minut... ČST si prostě vytvořila další agitku, kde ukazuje cikány jako ťuťu hodné lidičky, zatímco češi jsou tam ukazováni jako totální "white trash" spodina a odpad. Nablblí pražáci tam museli nacpat úplně všechno. Cikány (vykreslená samozřejmě korektně), úchyla transku no snad jen ti skini a feťáci tam ještě chyběli, aby byl pohled pražských lepšolidí na nás ostatní póvl úplnej. Hra na nekorektnost je pak už jenom ubohou kulisou téhle agitace. Řekl bych, že nekorektnost je podmínkou a podstatou našeho humoru, takže odvolávat se jenom na to... to je trochu málo. Stejně tak nekorektní jsou pouze postavy a jejich "hlášky". Sami tvůrci do toho žádný nekorektní děj nedali. Váhám mezi odpadem a jednou hvzězdou. Slituju se a dám jednu.... zatím doplnění z 26.2.2019: Po shlédnutí celé téhle šílenosti dávám jednoznačně odpad. Díl od dílu horší. Míň srandy, víc agitace a lakování černých na růžovo.... Rád zapomenu, že jsem něčemu takovému věnoval svůj čas. ()

Epizoda 4 (2019) (E04) odpad!

Aneb jak z nás (bílých heterosexuálů) delá dementy. Po prvním dílu jsem si říkal že tam nacpali snad všechny myslitelný klišé, ale skini jim tam ještě chyběli, aby co možná dehonestovali český národ a zalezli ještě hloub do snědých zadků co v té svojí Prahe tak milují. ()

Epizoda 5 (2019) (E05) odpad!

Ty vo.e. Takhle se rozhazujou naše daně. Odporná pražácká multikulti agitka. ()

Epizoda 7 (2019) (E07) odpad!

Tak a máme tady nefalšovanou Ulici... O co v tomhle debilním dílu šlo? Jak udělat z cikánů hogofogo skvělý lidi, jak z čechů udělat co největší dementy a jinak nic. Takže furt to samý a dokola. Jen tyhle sluníčka co tohle natočily, tak roztáčí spirálu sračkovitosti na vyššší otáčky. Jediný dobrý na celým dílu byla jedině ta písnička na konci Run to the hills.... ()

Epizoda 8 (2019) (E08) odpad!

Další díl naprosto o ničem. Jedinej dobrej fór byla ta mokrá váza, jinak chujovina jak bič. Díkybohu už je konec a nemusím se na další díly téhle multikulturní agitky dívat. Rád zapomenu... ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

27. Český lev – výsledky

27. Český lev – výsledky

07.03.2020

Letošní 27. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer, inspirovaný tradičním českým cibulákem, plný největších hvězd českého filmu… (více)

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

03.01.2020

Padesátka českých filmových kritiků oznámila své nominace pro Ceny české filmové kritiky 2019. V čele seznamu stojí film o pomstě Staříci a komedie Jiřího Havelky Vlastníci, oba filmy mají po pěti… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama