Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílný komediální seriál je již šestou spoluprací dvojice PrušinovskýKolečko. V projektu, který si nadsázkou bere na paškál složitá témata, jakými jsou nesnášenlivost či xenofobie, si hlavní roli zahrál Martin Hofmann. Rámec seriálu tvoří příběh Luďka, kterého právě vyhodili z práce, bydlí v polorozpadlé barabizně, dluží, kam se podívá, má problémy s exmanželkou i se synem. A v tom nejhorším za ním přijde pošťák Ondra s pozváním do Pošty pro tebe (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele EllienPM k tomuto seriálu (8)

MOST! (2019) 

Děkuji Mostu! za rozšíření obzorů, nejenom hudebních. Eda! Luďan! Ilona! Franta! Farář! ()

Epizoda 2 (2019) (E02) 

První díl jsem (záměrně) neviděl. Upoutávky ČT vyvolávaly dojem "bezvadné cikánské zábavy", jenže to má háček - ano, jsem rasista! Nicméně se ke mně nachomýtlo cca 30 minut druhého dílu, a musím říct, že ta trans zápletka mě dost pobavila, se asi začnu dívat a doplním si úvod. Jan Cina je geniální i jako dabér, takhle trefeno do úst, to se jen tak nevidí. Navíc se mi po dlouhé době tvrdě postavil! Díky, Pavle. :) ()

Epizoda 3 (2019) (E03) 

"Karle, zklidni si tu svoji ´Arbeit Macht Frei´". "Ciwe hoši, tak téď se dlouho neuvidímé...". Škultéty výbornej, nejen na smeťáku absolutně přesnej. Jo. ()

Epizoda 4 (2019) (E04) 

Tenhle díl je legen (počkej si) dární. Snědá tíseň a Franta a Luďan hulič mě dostávaj. Kdo kdy viděl Gomorru, ví, že Chánov je čajíček. Franta to zabíjí solidně (ta to má ve vočích!), hlavně jako zákonný zástupce 16letýho z lásky skinheadka :). Hodně oceňuju hudební hrátky - dvojitý špatný rande na dromu (Bad Romance) aj. Most! je má nová Obsession. :) ()

Epizoda 5 (2019) (E05) 

Edo, já ti fandim! ()

Epizoda 6 (2019) (E06) 

Nebezpečná je ta aktuálnost posedlých vítačů, snad to některým otevře oči (určitá etnika nepředěláš a pomocnou ruku ti pochčijou). Ilona tentokrát dostala díkybohu víc prostoru a hodně atmosféře pomohla. Snědí skautíci, přející si perníkovou nadvládu, pobavili, opět vidím paralelu s Gomorrou, nejen v jejich přání či v obchoďáku. Hofmann je neskutečnej, naprosto přesný ksichty i celohraní. Hlavně díky němu člověk přetrpí to totální neherectví a výrazovou trapnost Tondy, jeho gymnazistky a několika romáles, v čele s Claudií. Jo, a promazávající se Dáša je fakt nechutná. Promiň, Pavle. :) ()

Epizoda 7 (2019) (E07) 

Ilona nám lehce nakynula a jako jediná evidentně NEví. Přibylo dramatu, ubylo hlášek, nejvíc bavil farář. Příští díl ve 21.45 h. PS: Pánové, tanga opravdu, ale opravdu NEjsou sexy. ()

Epizoda 8 (2019) (E08) 

To by mě zajímalo, čí bylo to péro, Dášeno... ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

27. Český lev – výsledky

27. Český lev – výsledky

07.03.2020

Letošní 27. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer, inspirovaný tradičním českým cibulákem, plný největších hvězd českého filmu… (více)

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

03.01.2020

Padesátka českých filmových kritiků oznámila své nominace pro Ceny české filmové kritiky 2019. V čele seznamu stojí film o pomstě Staříci a komedie Jiřího Havelky Vlastníci, oba filmy mají po pěti… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama