Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílný komediální seriál je již šestou spoluprací dvojice PrušinovskýKolečko. V projektu, který si nadsázkou bere na paškál složitá témata, jakými jsou nesnášenlivost či xenofobie, si hlavní roli zahrál Martin Hofmann. Rámec seriálu tvoří příběh Luďka, kterého právě vyhodili z práce, bydlí v polorozpadlé barabizně, dluží, kam se podívá, má problémy s exmanželkou i se synem. A v tom nejhorším za ním přijde pošťák Ondra s pozváním do Pošty pro tebe (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele KyleReese k tomuto seriálu (5)

MOST! (2019) 

Kašlu na všechny posudky, předsudky, xie, fobie a podobný hovadiny. Byla to prostě prdel a já se královsky bavil:-)) Rozvířilo to debaty a to je dobře, třeba vznikne více takových seriálů, což je, zejména u produkce české televize, skoro zázrak. Prušinovský s Kolečkem opět nezklamali a doufám, že už zase něco kutěj pro potěchu nás, co se rádi smějeme:-) Dycky Most! a uvidíme se v Severce:-)) ()

Epizoda 4 (2019) (E04) 

Zatím nejvíc nahláškovaný díl. Franta jako Tondův "zákonný zástupce" a Luděk jako "bojovník za práva cikánů" mě dostali.:-)) No a o Snědé tísni snad ani nemá smysl mluvit:-))) Naplno se ukazuje, jak si tvůrci dělají prdel ze zažitých společenských stereotypů a zároveň s ironií nahlíží na přátelství a rodinu, jako na lidi a ne jako na účastníky nějaké reality show. "Smaž to odtamtud." "Ty Vole, to je na facebooku, to už nejde smazat" :-))) ()

Epizoda 5 (2019) (E05) 

Hlášek od minula neubylo, ba právě naopak. Klekí petra a černý tesák budiž toho důkazem:-) Pomalu se nám začíná rýsovat, k jakému konci seriál asi spěje a je potřeba říct, že tentokrát cenzor z ČT a RRTV udělal chybu a v domnění nějaké euro-agitky seriál bezelstně pustil do éteru. Přitom nepochopil, že tady se hraje na vlasteneckou notu, s obrovskou ironií a lidským nadhledem a proto je to (zejména v dnešní době) taková sranda. M. Hofmann si svého Luďana vychutnává doslova plnými doušky a klobouk dolů před Z. Godlou, který je, jakožto téměř neherec, naprosto skvělý. Jo, nevíte někdo, kde se dají sehnat lístky na Chánov United? :-)))) Dycky Most! ()

Epizoda 6 (2019) (E06) 

Dnes na oko trochu vážněji, ale pořád se báječně bavím. Epizoda přesně ze života, aneb, když se něco může posrat, tak se to posere. Já teda raději Top gun než Bouřlivé dny, ale vzpomínky na osmdesátá v celém díle, jsou fajn. Tentokrát perlili téměř všichni, ale scéna v bordelu byla luxusní. Těším se na další. Jo, Mirekem, aby ti náhodou nepraskla cévka z cizího názoru Ty "psychologu":-))) ()

Epizoda 8 (2019) (E08) 

Příjemný, stylový konec, za který zaslouží tvůrci pochvalu. Trocha patosu, trocha lásky, ale hlavně hromada typicky českého humoru. Chyběl tomu jenom R. Hrušínský, který by se "kochal":-) Skončilo se v nejlepším a to je dobře. Podle mě žádná další série nebude, jinak by jsme tu už dávno měli několik sérií Trpaslíka, Kosma nebo Čtvrté hvězdy, ale není tomu tak. Díky tomu jsou Kolečko s Prušinovským tak originální a nemají škatulku. Dycky Most! ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

27. Český lev – výsledky

27. Český lev – výsledky

07.03.2020

Letošní 27. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer, inspirovaný tradičním českým cibulákem, plný největších hvězd českého filmu… (více)

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

03.01.2020

Padesátka českých filmových kritiků oznámila své nominace pro Ceny české filmové kritiky 2019. V čele seznamu stojí film o pomstě Staříci a komedie Jiřího Havelky Vlastníci, oba filmy mají po pěti… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama