Reklama

Reklama

Dobré místo

(seriál)
  • USA The Good Place
TV spot
USA, (2016–2020), 19 h 46 min (Minutáž: 21–54 min)

Tvůrci:

Michael Schur

Hrají:

Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, D'Arcy Carden, Jameela Jamil, Manny Jacinto, Marc Evan Jackson, Tiya Sircar, Ruman Kazi, Amy Okuda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(50)

Díky chybě se sebestředná Eleanor Shellstrop po smrti dostane na Dobré místo. Chce tu zůstat, takže se snaží stát se lepším člověkem. (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (109)

mikiqex 

všechny recenze uživatele

Je to takový seriálový fast-food - v podstatě nic moc, plný prázdných kalor... minut, ale i přesto si dáte ještě další a další epizodu; patrně díky skvělému obsazení, v čele s Kristen Bell, Tedem Dansonem a samozřejmě D'Arcy Carden. Člověk si tak může užít tu trochu (bohužel) zajímavých nápadů a vtipů, kterými tvůrci lehce okořenili jednotlivé série. I já jsem se totiž musel k oblibě tohoto seriálu "prokoukat". Po první epizodě jsem ho chtěl zavrhnout, ale komentáře zde mě přesvědčily, že mám zkusit ještě pár dílů vydržet. Držel jsem celou první sérii a pořádně bavit jsem se začal u její poslední epizody a jejího twistu. Druhá série byla super, třetí je zatím o něco slabší, ale stále mě baví a nedočkavě vyhlížím každou další epizodu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

seriál do kterého jsem šel aniž bych měl tušení o čem že to vůbec je a dost možná o to víc sem si ho užil.Good place se vydává do míst kde zatím ještě žádný sitcom nebyl (nebo možná byl,ale pouze okrajově) a dělá to vskutku neodolatelnou cestou.Největší devizou jsou sympatické postavy (Ted Danson vynikající),podařený humor a fakt,že seriál dokáže nejednou překvapit nečekaným zvratem.A že tu těch zvratů není zrovna málo.Těším se na čtvrtou řadu...80% ()

Reklama

asinus 

všechny recenze uživatele

Ze začátku originální, mile absurdní, nadopované sympatickou dvojkou Bell-Harper. Ústřední nápad i potenciál protagonistů se bohužel brzy vyčerpají, inovace jsou čím dál stupidnější a v závěru první série (kterou jsem dotrpěl jen díky příslibu zajímavého závěrečného zvratu, který je... když se o něm moc nepřemýšlí celkem fajn) už je "eskalace" dění vyloženě otravná. Nemluvě o tom, že 3 z 5 hlavních postav jsou čím dál víc na pěst. Nebrat. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, netušil jsem absolutně, co čem to je, ale dal jsem tomu šanci, protože po patnácti minutách nerozhodného scrollovaní Netflixem se někdy prostě naserete a kliknete na cokoli, co vám zrovna připadne pod kurzor. A co vám mám říkat, hned jsem se zamiloval a jen s největším sebezpřením to po pěti bingenutých dílech vypnul a šel spát. Že se k tomu ale vrátím, jak jen to půjde, je tutovka. Protože kdo z nás by nechtěl skončit na tom "Dobrém místě", když to Špatné zní tak trochu jako Peklo. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Další dokoukaný seriál na mém seznamu. Šla jsem do toho s tím, že jsem ani nevěděla, co od toho čekat, ale bavila jsem se. Je fakt že první dvě série byly nejlepší, ale i jako celek to hodnotím velmi pozitivně. Kristen Bell je tady skvělá a hodně jsem si oblíbila i postavu Michaela, kterého hrál Ted Danson, super dvojka. Je to něco mezi fantasy a sit-comem, je to popravdě dost netradiční kombinace, tak třeba zase někdy mrknu, až nebudu vědět coby. ()

Galerie (756)

Zajímavosti (17)

  • O zákulisí tejto šou existuje podcast s názvom "The Good Place: The Podcast". Hostiteľom je Marc Evan Jackson, ktorý v šou hrá Shawna a robí rozhovory s členmi štábu. (chesterko)
  • Jason (Manny Jacinto) se během svého života živil jako DJ. Podobnou zkušenost má představitelka Tahani, Jameela Jamil, která pracovala jako DJka 8 let. (Ganka)
  • Mrazený jogurt, ktorý herci jedia, je v skutočnosti zemiaková kaša. (chesterko)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama