Reklama

Reklama

Dobré místo

(seriál)
  • USA The Good Place
TV spot
USA, (2016–2020), 19 h 46 min (Minutáž: 21–54 min)

Tvůrci:

Michael Schur

Hrají:

Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, D'Arcy Carden, Jameela Jamil, Manny Jacinto, Marc Evan Jackson, Tiya Sircar, Ruman Kazi, Amy Okuda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(50)

Díky chybě se sebestředná Eleanor Shellstrop po smrti dostane na Dobré místo. Chce tu zůstat, takže se snaží stát se lepším člověkem. (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (109)

xpaja 

všechny recenze uživatele

The Good Place sice trpí "americkým seriálovým moralizováním" a tam kde by mohl přitlačit na pilu, se stále drží při zdi. Ale čert to vem, je to totiž nápaditá zábava. Hlavní postavy v čele s K. Bell jsou skvěle napsané. Líbí se mi také "barevnost prostředí" á la Pushing Daisies. Přechod z první série do druhé přináší novou zápletku a jsem zvědav, co přinese třetí série. Dávám --- == 79 % == --- . ()

ONko 

všechny recenze uživatele

“Jeremy Bearimy, baby. We'll get through this and then you and I can chill out in the dot of the 'i' forever.” Velmi originalna pukancova komedia. Z nametu sa poriadne zmyka, tie twisty je velmi tazke niekomu, kto to nevidel vysvetlit. Hlavne postavy su prijemne. Najviac ma bavili veci ktore su povazovane za hriech v Bad Place. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Zprvu příjemný překvapení vzhledem k tomu, co zámoří poslední dobou plodí za nový věci, teď už pro mě neotřesitelná stálice komediální scény. Každá nová série působí svěžím dojmem, aniž by se závratně vzdalovala těm předešlým. Cast bez osvědčených komiků se přesto tasí s perfektními výkony v čele s těmi od Teda Dansona a D'Arcy Carden. ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom je tak trhlej, až je to dobrý. Občas se to může zdát se všemi těmi plot twisty až moc podivný, ale jako celek bych všechny 4 série hodnotil pozitivně. Je to sranda, není to dlouhý a některé myšlenky jsou fakt povedený. Rozhodně bych to jako oddechovku doporučil všem, kdo chtějí nenáročnou zábavu. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

kterak nepříjemná a vulgární mileniálka eleanor umřela a chybou v systému se dostala do posmrtného místa pro dobré lidi. objevování morálně čistého světa je pro antihrdinku peklem: nadávky v řeči jí neustále opravuje slovní autokorekt a otravná umělá inteligence Janet jí vůbec neplní přání tak, jak by chtěla. aby se vyhla podezření zdejšího CEO Michaela, rozhodne se napravit své chování s cílem dokonale zapadnout mezi svatoušky. nebeská skvadra vám přiroste k srdci: nerozhodný filozof Chidi, narcistní perfekcionistka Tahani (mňam, tahini) a její tajemný mnišský manžel jsou nesourodý gang, co spraví víc vesmírných nesrovnalostí, než Bořek Stavitel. zajímavý morální systém a poťouchlý humor je jakousi víc wholesome a oddechovou alternativou k Bojackovi Horsemanovi. první tři série jsou al dente, ta poslední už je hodně rozvařená. ()

Galerie (756)

Zajímavosti (17)

  • Postavy několikrát naráží na Tahanin (Jameela Jamil) britský přízvuk. Díky svému britskému původu se představitelka Jameela Jamil dostala ke své roli, protože Michael Schur hledal britskou herečku. Jameela nejenže se v Británii narodila, ale také dva roky vyučovala angličtinu pro cizince v Londýně. (Ganka)
  • „Jianyu Li“, meno Jasona (Manny Jacinto), keď je nútený vydávať sa za budhistického mnícha, sa dá preložiť v mandarínskej čínštine ako „vo väzení“. (chesterko)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama